Αυτά Είναι Τα 4 Πιο Δυναμικά Ζώδια!

Αυτά Είναι Τα 4 Πιο Δυναμικά Ζώδια!

 

Αυτά Είναι Τα 4 Πιο Δυναμικά Ζώδια!

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι τα άτομα με ισχυρή προσωπικότητα, ξεχωρίζουν αμέσως στο πλήθος των ανθρώπων.

Αυτοί οι άνθρωποι, είτε είναι συνεργάτες, φίλοι ή μέλη της οικογένειάς σας, είναι ατρόμητοι, δυναμικοί και ηγετικοί.

Με δυο λόγια, είναι ισχυροί. Και, πιθανότατα, αυτές οι περιγραφές έφεραν ήδη στο μυαλό σας έναν άνθρωπο που γνωρίζετε – ή ίσως εσάς! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιά ζώδια είναι τα ισχυρότερα!

 

Αυτά Είναι Τα 4 Πιο Δυναμικά Ζώδια!

Κριός – 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου

Τα 4 Πιο Δυναμικά Ζώδια

 

Προσωπικότητα: Το ζώδιο αυτό φορτίζεται με ενέργεια και περιπέτεια. Είναι εντελώς ατρόμητοι χαρακτήρες, ξεπερνώντας ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια, προκειμένου να δουν τους στόχους τους να εκπληρώνονται.

Μειονεκτήματα: Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες. Η επαναστατικότητά τους μπορεί να τους κάνει παρορμητικούς – στοιχείο του χαρακτήρα τους που μπορεί να τους βλάψει.

Διασημότητες

Rene Descartes
Μάγια Αγγέλου
Χάρι Χουντίνι
Τσάρλι Τσάπλιν
Lady Gaga

Σκορπιός – 24 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου

Σκορπιός – 24 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου

 

Προσωπικότητα: Ο Σκορπιός είναι γνωστός για την έντασή του. Από συναισθηματική άποψη, πρόκειται για παθιασμένους ανθρώπους. Οι στόχοι, τους χρησιμεύουν ως κίνητρο. Οι Σκορπιοί θα συνεχίσουν να επιμένουν για όσο διάστημα έχουν στο μυαλό τους την επίτευξη του σκοπού τους.

Μειονεκτήματα: Είναι αλαζονικοί και καθόλου ντροπαλοί όταν κριτικάρουν τους άλλους. Αυτό κάνει τη συναναστροφή μαζί τους, κατά καιρούς, ανυπόφορη.

Διασημότητες

Πάμπλο Πικάσο
Μαρία Αντουανέττα
Jimmy Kimmel
Ράιαν Γκόσλινγκ
Κέιτι Πέρι

Καρκίνος – 22 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου

Τα 4 Πιο Δυναμικά Ζώδια

 

Προσωπικότητα: Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ισχυροί και επίμονοι. Επιπλέον, είναι σίγουροι για τη νοημοσύνη τους χωρίς να είναι αλαζονικοί. Η αυτοπεποίθηση είναι η κινητήρια δύναμή τους – δεν είναι καθόλου ανασφαλείς. Και όλη αυτή η αυτοπεποίθηση είναι πολύτιμη, γιατί ο Καρκίνος είναι επίσης πολύ φιλόδοξος!

  Το ανδρικό ζώδιο που θεωρείται το πιο δύσκολο να κατακτήσουν οι γυναίκες

Μειονεκτήματα: Η άλλη πλευρά του κέρματος είναι ότι ο Καρκίνος μπορεί να γίνει αρκετά απαιτητικός με τους φίλους και την οικογένειά του. Εάν έχετε πραγματοποιήσει κάποια εργασία κάτω από την επίβλεψη ενός Καρκίνου, μπορεί να έχετε νιώσει ότι σας καθοδηγεί και σας ελέγχει διαρκώς.

Διασημότητες

Ιούλιος Καίσαρας
Μέριλ Στριπ
Φρίντα Κάλο
Πρίγκιπας Ουίλιαμ
Τζορτζ Μπους

Λέων – 24 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου

Λέων – 24 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου

 

Προσωπικότητα: Ο Λέων είναι, ίσως, το ισχυρότερο από τα ζώδια. Ακριβώς όπως το λιοντάρι, οι Λέοντες είναι φυσικοί ηγέτες. Έχουν μια θαυμάσια, κυρίαρχη προσωπικότητα. Πολύ χαρισματικός, ο Λέων ξέρει πώς να πάρει αυτό που θέλει με στρατηγικό τρόπο. Θα κλέψει την καρδιά σας και θα αλλάξει τη γνώμη σας με μια κίνηση. Αυτό λέγεται δύναμη!

Μειονεκτήματα: Αυτό το ζώδιο μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπο με πολλές παγίδες, όπως συνήθως συμβαίνει σε πολλούς ισχυρούς ηγέτες. Ο Λέων πρέπει να φροντίσει να μην αφήνει την περηφάνεια του να σταθεί εμπόδιο, αλλιώς θα καταλήξει με πισώπλατες μαχαιριές.

Διασημότητες

Μπάρακ Ομπάμα
Μαντόνα
Άντυ Γουόρχολ
Louis Armstrong
Ζακλίν Κένεντι Ωνάση

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση:

truelife.gr

Αφήστε μια απάντηση