Αυτοί είναι οι 3 μαρτυριάρηδες του ζωδιακού

Αυτοί είναι οι 3 μαρτυριάρηδες του ζωδιακού

 

Αυτοί είναι οι 3 μαρτυριάρηδες του ζωδιακού.  Δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό με τίποτα!

 

Είναι τα ζώδια αυτά, τα οποία όσο κολλητοί σου φίλοι και να είναι, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τι λες.

Γιατί όταν ανοίγουν το στοματάκι τους, τους ξεφεύγουν πολλά. Δεν λέμε ότι είναι κουτσομπόληδες ή το κάνουν με κακία. Απλώς, δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό. Δε «βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό» πριν μιλήσουν και πολλές φορές τους ξεφεύγουν πράγματα που δεν θα έπρεπε να αποκαλύψουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μιλάει πολύ! Και άνθρωπος που μιλάει πολύ λογικό είναι να του ξεφεύγουν διάφορα. Ακριβώς επειδή το μυαλό του στροφάρει, δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί τι πρέπει να πει και τι όχι και το στόμα του «ξεφουρνίζει» και τα πιο σοβαρά μυστικά. Εάν πεις κάτι σε Δίδυμο να ξέρεις ότι το έχουν μάθει ήδη όλοι. Και ξαναλέμε, δεν το κάνει από κακία, απλώς δεν φιλτράρει τι και σε ποιον το λέει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι, προκειμένου να αποδείξουν ότι τα ξέρουν όλα, ανοίγουν το στοματάκι τους και όποιον πάρει ο Χάρος. Ρετάρουν, το παίζουν φωτεινοί παντογνώστες και προκειμένου να το αποδείξουν, θα ξεστομίζουν κάθε μυστικό που μπορεί να γνωρίζουν. Όπως και οι Δίδυμοι δεν μαρτυράνε πράγματα με κακία, απλώς… λένε μυστικά που δεν θα έπρεπε γιατί δεν φιλτράρουν στο μυαλό τους το τι θα πουν. Σκέφτονται πιο πολύ το πώς θα σου «την πουν» παρά το τι θα σου πουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστός για τον αυθορμητισμό του. Μπορεί οι άλλοι δυο της κατηγορίας να έχουν τους λόγους τους που γίνονται μαρτυριάρηδες, ο Τοξότης δεν έχει κανέναν. Απλώς έτσι είναι. Πραγματικά ανοίγει το στοματάκι του και δεν έχει stop. Και δεν το μετανιώνει, ούτε νιώθει τύψεις γιατί δεν θεωρεί ότι έκανε και κάτι κακό… YOLO! Άκρη μαζί του δεν θα βγάλεις, γι’ αυτό πρόσεχε τι του εκμυστηρεύεσαι.

  Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 09/10/2022: Τα 4 ζώδια που θα κληθούν να κάνουν αλλαγές

 

Αυτοί είναι οι 3 μαρτυριάρηδες του ζωδιακού

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *