Εκεί θα συναντήσεις το άλλο σου μισό σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Εκεί θα συναντήσεις το άλλο σου μισό σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Εκεί θα συναντήσεις το άλλο σου μισό σύμφωνα με το ζώδιό σου!

 

Η μοναξιά σε έχει πλέον κουράσει; Έχεις βαρεθεί να κάνεις γνωριμίες που έχουν αποτυχημένη κατάληξη;

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό μέρος για να αναζητήσεις τον ιδανικό σύντροφο; Το ζώδιό σου μπορεί να σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για να βρεις γρήγορα αυτό που αναζητάς. Διάβασε σήμερα κιόλας τις προτάσεις του Oroskopos.gr και έλα ένα βήμα πιο κοντά στον έρωτα της ζωής σου!

 

ΚΡΙΟΣ- 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Οι ρυθμοί της ζωής σου είναι γρήγοροι, λειτουργείς παρορμητικά και δεν δίνεις και τόση σημασία σε λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να χάνεις σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες. Ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα στα πιο ασυνήθιστα μέρη, εξάλλου είναι στον χαρακτήρα σου να λειτουργείς χωρίς πρόγραμμα, αλλά όπως θα τα φέρει η στιγμή.

Το ιδανικό μέρος για να βρεις έναν έρωτα που θα σε συνεπάρει, είναι στο γυμναστήριο – γιατί σου αρέσουν τα σπόρ -, στον δρόμο – καθώς οδηγείς ή περπατάς- ή ακόμα και σε ένα μπαράκι που θα έχεις βγει για διασκέδαση παρέα με τους κολλητούς σου φίλους.

Γενικότερα οι γνωριμίες στη ζωή είναι πάντα ασυνήθιστες και απρόβλεπτες, προκύπτουν εντελώς ξαφνικά. Ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου λοιπόν, θα σε βρει απρόσμενα (και όχι προσχεδιασμένα), ενώ βρίσκεσαι σε κάποια από τις καθημερινές δραστηριότητές σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ – 21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την μεγάλη αδυναμία που έχεις την πολυτέλεια και στις καθημερινές απολαύσεις της ζωής. Είσαι ένας άνθρωπος με ακριβό γούστο που θέλει να χαίρεται τις ανέσεις. Ωστόσο στην προσωπική σου ζωή λειτουργείς επιφυλακτικά και καχύποπτα και δεν αφήνεσαι εύκολα και γρήγορα συναισθηματικά σε μία νέα γνωριμία.

Οι στιγμές που μπορείς να χαλαρώσεις και να ξεδιπλώσεις όλο τον αισθησιασμό σου, είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο έρωτα της ζωής σου.

Γι αυτό λοιπόν τα άστρα σε συμβουλεύουν ότι το άλλο σου μισό μπορείς να το αναζητήσεις ενώ βρίσκεσαι σε δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο ή ενώ κάνεις τις διακοπές σου στο αγαπημένο σου πολυτελές ξενοδοχείο, ή ακόμα και σε κάποια θεατρική παράσταση ή μουσική εκδήλωση- γιατί ως γνωστόν είσαι άνθρωπος της τέχνης και σου αρέσουν τα θεάματα!

 

Εκεί θα συναντήσεις το άλλο σου μισό  ΔΙΔΥΜΟΣ – 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Η επικοινωνία και το φλερτ είναι το αγαπημένο σου χόμπι! Όλα μπορείς στη ζωή σου να τα περιορίσεις, εκτός από την ανάγκη σου για επικοινωνίες, γνωριμίες ή και ταξίδια. Για σένα είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς και να κάνεις νέες γνωριμίες. Μερικές φορές όμως δεν ψάχνεις στο σωστό μέρος …με αποτέλεσμα να αναλώνεσαι σε «χλιαρές» σχέσεις, που γρήγορα βαριέσαι!

Ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου μπορεί να ξεκινήσει μέσα από κουβέντα στο internet – εξάλλου είσαι άνθρωπος της τεχνολογίας-, ή από ένα τηλεφώνημα ή email που μπορεί να λάβεις εντελώς κατά τύχη και να ξεκινήσει μία επικοινωνία εκεί που δεν το προγραμμάτιζες.

Επειδή είσαι και άνθρωπος της παρέας, της διασκέδασης αλλά και των ταξιδιών, δεν αποκλείεται να προκύψουν στη ζωή σου αρκετές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, από κέντρα διασκέδασης, ή σε ταξίδι. Ο μεγάλος έρωτας μπορεί να προκύψει και από αυτές τις δραστηριότητές σου, αρκεί να υπάρξουν τα κατάλληλα επικοινωνιακά ερεθίσματα.

  Πώς χρησιμοποιεί το Facebook το κάθε ζώδιο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Τρυφερό και ευαίσθητο Καρκινάκι, μην περιμένεις με «δεμένα» τα χέρια να σου χτυπήσει μια μέρα εντελώς ξαφνικά το κουδούνι του σπιτιού σου, ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου. Είσαι από τη φύση σου ένας άνθρωπος που δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες, έχεις δισταγμούς, ανασφάλειες και φοβάσαι ότι θα πληγωθείς.

Ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου μπορεί να είναι ο αδερφός ή η αδερφή του κολλητού σου φίλου (γιατί πρέπει να έχεις και τις ανάλογες συστάσεις). Είναι δυνατό το άλλο σου μισό να βρεθεί μέσα από γνωριμία από το φιλικό και οικογενειακό σου περιβάλλον – ώστε να έχεις εξασφαλίσει ότι πρόκειται για καλό παιδί από σπίτι!-.

Προγραμμάτισε λοιπόν ένα ωραίο πάρτι στο σπίτι, κάλεσε φίλους, συγγενείς ή πρότεινέ τους να φέρουν και κάποιο φίλο τους …και πού ξέρεις, μπορεί πιο σύντομα από ότι το περιμένεις να βρεις αυτό που τόσο λαχταράς!

 

ΛΕΩΝ – 23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου

Μπορεί το 2011 να έχει ξεκινήσει με το μυαλό σου επικεντρωμένο μόνο σε ένα πράγμα – τη δουλειά και τα λεφτά – όμως μία από τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες σου, είναι να βρεις και εσύ έναν έρωτα δυνατό, που θα σου δώσει τα πάντα μέσα από την ψυχή του και θα σε κάνει να αισθανθείς μοναδικά.

Κάνε ένα σύντομο Break και ακολούθησε τις οδηγίες μας για να «αποκατασταθείς» το συντομότερο δυνατό: Δώσε σημασία στις γνωριμίες που προκύπτουν καθημερινά μέσα από τα ενδιαφέροντά σου (πχ γυμναστήριο, επαγγελματικά ραντεβού, ή βόλτα στα μαγαζιά), χαλάρωσε και βγες ένα βράδυ με τη νέα παρέα που σε προσκάλεσε (που ξέρεις, μπορεί να έχουν και κάποιο καλό φιλαράκι να σου γνωρίσουν).

Και φυσικά προσπάθησε να μην «αγριεύεις» όταν σου κάνουν ένα κολακευτικό κομπλιμέντο στο δρόμο – γιατί με την λάμψη και την γοητεία που εκπέμπεις, δεν είναι απίθανο ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου να προκύψει κατά την διάρκεια των καθημερινών εξωτερικών σου εργασιών!

 

Εκεί θα συναντήσεις το άλλο σου μισό  ΠΑΡΘΕΝΟΣ – 22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ψάχνεις το τέλειο και το ιδανικό και διαρκώς βρίσκεις ψεγάδια σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζεις, γιατί βάζεις τη λογική ακόμα και στην καρδιά σου! Σε πρώτη φάση θα πρέπει να χαλαρώσεις και να επιτρέψεις στον εαυτό σου για ένα διάστημα, να αφεθεί σε νέες προκλήσεις!

Ένας νέος μεγάλος έρωτας μπορεί να δημιουργηθεί εντελώς ξαφνικά, μέσα από μία νέα επαγγελματική συνεργασία, ή από μία επαγγελματική επικοινωνία που μπορεί να πραγματοποιήσεις. Εξάλλου είσαι ένας άνθρωπος που δίνει προτεραιότητα στη δουλειά και αφιερώνεις το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σου στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.

Φυσικά ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει με τα βέλη του, ενώ βρίσκεσαι στο γυμναστήριο και κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις το κορμί σου σε φόρμα – επειδή φροντίζεις την φυσική σου κατάσταση, δεν είναι απίθανη μία γνωριμία εν ώρα γυμναστικής!

  6 συνδυασμοί ζωδίων για ζευγάρια που δεν χωρίζουν ποτέ.

 

ΖΥΓΟΣ – 24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

Δεν νομίζω ότι ως Ζυγός έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη τη συμβουλή μας για το πού θα συναντήσεις το μεγάλο σου έρωτα, γιατί η ζωή σου είναι γεμάτη φλερτ, γνωριμίες και πολύ έρωτα! Ωστόσο αν είσαι σε φάση που νιώθεις τα αισθηματικά σου να έχουν μπλοκάρει και θέλεις έναν νέο έρωτα που θα σε συνεπάρει, τότε αναζήτησε μία νέα συναρπαστική γνωριμία στα μέρη που θα σου προτείνουμε:

1) ξεκίνησε να κάνεις ένα αγαπημένο σου χόμπι, για παράδειγμα θέατρο, χορό ή ζωγραφική – είσαι ένας άνθρωπος που σου αρέσει η τέχνη, επομένως θα κάνεις γνωριμίες με άτομα που έχεις τα ίδια ενδιαφέροντα.

2) πήγαινε στην συναυλία του αγαπημένου σου μουσικού συγκροτήματος, ή τραγουδιστή – έχε και τα μάτια σου ανοιχτά …γιατί οι γνωριμίες που γίνονται μέσα σε κόσμο και σε κοινωνικές εκδηλώσεις κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις για σένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – 24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Είναι στη φύση σου να διακρίνεις απλά και μόνο με ένα βλέμμα, ποιος άνθρωπος είναι για σένα. Η διαίσθησή σου είναι τόσο ισχυρή, που αντιλαμβάνεσαι γρήγορα αν το άτομο που μόλις γνώρισες είναι ο μεγάλος έρωτας που τόσο καιρό αναζητάς. Ωστόσο και σε σένα ισχύει το «χρυσό τρίπτυχο» της ερωτικής επιτυχίας:

«Το να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή». Δώσε μεγάλη σημασία στις ξαφνικές γνωριμίες που προκύπτουν ενώ δεν τις είχες σχεδιάσει: πχ: στο μετρό, στην τράπεζα, στην πολυκατοικία σου, ή σε μία δραστηριότητα που σε έβγαλε από το πρόγραμμα που είχες οργανώσει!

Ο έρωτας μπορεί να κάνει απρόσμενα την εμφάνισή του, ενώ έχεις επισκεφτεί ένα μουσείο (γιατί σου αρέσει η ιστορία), ή μέσα από κάποιο σύλλογο που μοιράζεσαι τις ίδιες απόψεις! Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ένα πράγμα: τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου θα τον συναντήσεις μέσα από συμπτώσεις και τυχαία γεγονότα!

 

Εκεί θα συναντήσεις το άλλο σου μισό  ΤΟΞΟΤΗΣ – 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Είσαι ένας άνθρωπος που λατρεύεις την δράση, την περιπέτεια και σου αρέσει να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση. Στα αισθηματικά σου δεν είναι λίγες οι φορές που παρασύρεσαι και φέρεσαι επιπόλαια…μέχρι να βρεις και εσύ τον «μάστορά» σου, τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου, που θα παραδοθείς άνευ όρων, χωρίς να σε απασχολήσει ότι θα χάσεις την ελευθερία σου.

Ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου μπορεί να προκύψει από γνωριμία που μπορεί να γίνει στο γήπεδο ή στο γυμναστήριο – εξάλλου είσαι ένας άνθρωπος που λατρεύει τον αθλητισμό. Δείξε ενδιαφέρον στις γνωριμίες που προκύπτουν στα ταξίδια σου – ιδίως σε αυτά που έχουν να κάνουν με εξωτερικό – γιατί πάντα έχεις ενδιαφέρον να γνωρίζεις ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας από την δική σου.

Και φυσικά επειδή διαθέτεις έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και είσαι πάντα η ψυχή της παρέας, εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες που προκύπτουν από παρέα στις βραδινές σου εξορμήσεις για διασκέδαση.

  Ποια χαρίσματα πρέπει να δανειστείς απο τα άλλα ζώδια;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο στην επαγγελματική και κοινωνική σου καταξίωση και συστηματικά παραμελείς τα αισθηματικά σου ζητήματα, που όμως είναι βασικά για να αισθάνεσαι συναισθηματική ισορροπία. Ψάχνεις έναν σοβαρό άνθρωπο εμπιστοσύνης, που θα σου αποδείξει σε αργούς και σταθερούς ρυθμούς ότι είναι το άλλο σου μισό, ο μεγάλος έρωτας της ζωή σου.

Που θα βρεις λοιπόν αυτό που ψάχνεις; Έστω και αν πρέπει να αποφεύγονται οι «έρωτες» που προκύπτουν μέσα από την εργασία, με τόσες ώρες που αφιερώνεις καθημερινά στην καριέρα σου, το πιο πιθανό είναι να βρεις την «αδελφή ψυχή σου» στο χώρο της δουλειάς σου.

Εναλλακτικά είναι πολύ πιθανό για σένα να προκύψει μία γνωριμία που θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν για σένα φίλοι ή κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα. Εμπιστεύεσαι πάντα τους δικούς σου ανθρώπους και θα ξέρεις εκ των προτέρων ότι η γνωριμία που θα σου κάνουν, θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα – δηλαδή ακριβώς αυτό που αναζητάς-!

 

Εκεί θα συναντήσεις το άλλο σου μισό  ΥΔΡΟΧΟΟΣ – 21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Το φλερτ και οι γνωριμίες είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι και είσαι ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός που κερδίζεις αμέσως τις θετικές εντυπώσεις, γιατί είσαι πάντα μέσα σε όλα ! Αν όμως αναρωτιέσαι πού έχεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να γνωρίσεις τον έρωτα που πάντα πρόσμενες, τότε αρκεί να ακολουθήσεις τις δικές μας προτάσεις:

1)Όπως ο Δίδυμος έτσι και εσύ λατρεύετε την τεχνολογία: Δώσε μεγάλη σημασία στις γνωριμίες που προκύπτουν λοιπόν στο διαδίκτυο (internet sites, blogs, community ή ιστοσελίδες γνωριμιών), ο έρωτας μπορεί να κρύβεται για σένα πίσω από την οθόνη και το πληκτρολόγιο!

2) Σε συλλόγους ή σε ομάδες εθελοντισμού που συχνά παίρνεις μέρος – γιατί θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα έχετε τις ίδιες ανησυχίες-3) Στο δρόμο εντελώς τυχαία μπορεί ένα άτομο να σου ζητήσει την βοήθειά σου και να σε συνεπάρει με την γοητεία του!

 

ΙΧΘΥΣ – 20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Η ντροπαλή συμπεριφορά σου στέκεται πολλές φορές «φρένο» στις νέες ερωτικές γνωριμίες, γιατί δειλιάζεις να κάνεις το πρώτο βήμα ή να δείξεις τα συναισθήματά σου. Κάθε νέα σχέση που προκύπτει στη ζωή σου, νιώθεις ότι είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής σου, γιατί παρασύρεσαι σε ονειροπόληση και υπερεκτιμάς ανθρώπους και καταστάσεις.

Ωστόσο επειδή μέσα σου κρύβεις πολύ ρομαντικές προθέσεις, αλλά και ευαισθησίες το ιδανικό μέρος για να βρεις το άλλο σου μισό είναι στην παραλία το καλοκαίρι – γιατί λατρεύεις τη θάλασσα και το κολύμπι- , σε ένα ειδυλλιακό μέρος που έχεις επισκεφτεί για να δεις το ηλιοβασίλεμα ή το τοπίο – είναι γνωστό ότι διακρίνεσαι για τον ρομαντισμό σου.

Εναλλακτικά ο έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, ενώ βρίσκεσαι σε μία καλλιτεχνική δραστηριότητα (χορός, θέατρο, ζωγραφική κτλ) – είναι γνωστή η κλίση σου προς τις τέχνες-.

 

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *