Καμία δίαιτα! Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τα κιλά με γιατρό!

Καμία δίαιτα! Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τα κιλά με γιατρό! Η αλήθεια πίσω από τη νέα της εικόνα

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τα κιλά με γιατρό!

 

Το αποκάλυψε η ίδια στο βίντεό της

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε επιτέλους τη μεγάλη απόφαση και είπε όλη την αλήθεια για τη δίαιτα που ακολούθησε, αποκαλύπτοντας πως στην πραγματικότητα, αυτός που τη βοήθησε να αποκτήσει τη νέα ανανεωμένη και εμφανώς αδυνατισμένη εικόνα της, ήταν ένας γιατρός.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει καταφέρει να χάσει πάρα πολλά κιλά και η αλλαγή πάνω της, είναι πλέον εμφανής. Για το λόγο αυτό, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη δίαιτα που ακολούθησε προκειμένου να μείνει… μισή.

 

 

Έτσι έχασε τα κιλά της με τη βοήθεια γιατρού η Σίσσυ Χρηστίδου

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, μετά την τελευταία της εγκυμοσύνη, η οποία δεν ολοκληρώθηκε, αποφάσισε να πάει σε έναν παθολόγο για να τη βοηθήσει. Εκείνος της πρότεινε να κάνει μερικές εξετάσεις πριν και αφού χάσει τα κιλά.

Πλέον, επειδή όπως έχει πει πολλές φορές δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει πάρει μία σειρά από συμπληρώματα διατροφής τα οποία τη βοηθούν να χάσει κιλά.

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.’Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα.

Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας – σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».

Βέβαια αποκάλυψε πως είχε πάντα στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος της έκανε γυμναστική.

Έτσι στη συνέχεια, πρόσεθεσε: «Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας….

Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές… Έτρωγα τέσσερα γεύματα… ».

Δείτε αναλυτικά όσα λέει η Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή της, στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube:

 

youweekly.gr

  Με αυτήν τη δίαιτα θα χάσεις 4 κιλά σε 1 μήνα και θα έχεις μία “ελεύθερη μέρα”

Αφήστε μια απάντηση