Αετός Αρπάζει Καρχαρία Μέσα Από Την Θάλασσα

 

Αετός Αρπάζει Καρχαρία Μέσα Από Την Θάλασσα

 

Αετός Αρπάζει Καρχαρία Μέσα Από Την Θάλασσα Και Τον Σηκώνει Στον Αέρα – Το Βίντεο Έγινε Viral

 

Viral έχει γίνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μία παραλία της Νότιας Καρολίνας στις ΗΠΑ, κρατώντας στα νύχια του ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο μοιάζει με καρχαρία.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter πριν 3 ημέρες και μέχρι στιγμής έχει φτάσει να έχει 14,2 εκατομμύρια προβολές. Αναρτήθηκε από τον χρήστη @trackingsharks από την παραλία Μιρτλ Μπιτς στην Καρολίνα. Στην λεζάντα γράφει: «Ξέρει κανείς τι είδος πουλιού είναι και εάν κρατάει καρχαρία;».

Στο βίντεο, διακρίνεται το τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μια παραλία γεμάτη με αμέριμνους κολυμβητές, κρατώντας το μεγάλο ψάρι.

 

Αετός Αρπάζει Καρχαρία

 

 

 

 

Ειδικοί που είδαν το βίντεο διαπίστωσαν πως το τεράστιο ψάρι δεν ήταν καρχαρίας αλλά ένα ladyfish, το οποίο ανήκει στο είδος των ακτινοπτερυγίων και μπορεί να μεγαλώσει μέχρι και το 1,5 μέτρο, με αιχμηρά δόντια και ραχιαίο πτερύγιο.

Όσο για το πτηνό, πρόκειται για έναν ψαραετό, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπάρετ, έναν παρατηρητή πουλιών που διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο Twitter, του Manhattan Bird Alert.

Πάντως, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισαν το βίντεο ως «το πιο ωραίο πράγμα που είδαν στο Twitter» και έλεγαν πως το πουλί αξίζει να κάνει μία εμφάνιση cameo σε μια επερχόμενη ταινία με καρχαρίες.

 

fanpage.gr

  HELLO JUNE

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *