Αυτά τα 5 ζώδια δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταλάβεις ποτέ 100%

Αυτά τα 5 ζώδια δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταλάβεις ποτέ 100%

Αυτά τα 5 ζώδια δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταλάβεις ποτέ 100%..Για τον Σκορπιό το ξέραμε!

 

Μερικούς ανθρώπους είναι δύσκολο να τους καταλάβεις, αφού κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τα καταφέρεις.

Είτε γιατί πιστεύουν ότι όσο πιο πολύπλοκοι είναι, τόσο πιο πολύ κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των άλλων είτε γιατί υπάρχουν πλευρές τους που κι οι ίδιοι δε γνωρίζουν είτε απλά τους αρέσει να παραμένουν περίπλοκοι και μυστηριώδεις. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις γιατί μπορεί να περάσεις μια ζωή, ανακαλύπτοντας καινούργια στοιχεία του και έτσι δε θα τον βαρεθείς ποτέ.

 

Αυτά τα 5 ζώδια δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταλάβεις ποτέ 100%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την κυκλοθυμία και τις αλλαγές στη διάθεσή τους, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις την αιτία που τις προκαλεί. Επειδή θυμούνται τα πάντα και δεν αφήνουν τα παλιά να «φύγουν», αν συμβεί κάτι που έχουν βιώσει ξανά στο παρελθόν, αμέσως τους «χτυπούν τα καμπανάκια» κι αντιδρούν.

Πόσο μάλλον αν σχετίζεται με έναν χωρισμό ή ένα λάθος που τους έκανε να φαίνονται οι «κακοί» της ιστορίας. Το κλειδί για να κατανοήσεις έναν Καρκίνο είναι να συνειδητοποιήσεις ότι όλα όσα κάνει ή σκέφτεται είναι άμεσα συνδεδεμένα με την καρδιά του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να καταλάβεις έναν Σκορπιό είναι γιατί απλά δεν θέλει. Είναι περίπλοκος, μυστικοπαθής και προσπαθεί συνεχώς να χειραγωγεί πρόσωπα και καταστάσεις. περίπλοκο σύμβολο και τείνουν να είναι μυστικοπαθείς, άκρως και χειραγωγικοί. Βγάζει ένταση και πάθος σε ό,τι καταπιάνεται ή θεωρεί «δικό του» και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ή να κυλήσει αβίαστα.

Ναι, είναι εμμονικός και εκδικητικός, αλλά κανείς δεν θα αγωνιστεί για σένα περισσότερο από αυτόν. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις γιατί του αρέσει να συγκρούεται και να προκαλεί τσακωμούς, ίσως γιατί το να πολεμά για τα πιστεύω του ή ό,τι νομίζει ότι του ανήκει τον κάνει να αισθάνεται πιο ζωντανός.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έτσι κι αλλιώς είναι αλλοπρόσαλλος και αντιφατικός, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον καταλάβεις. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι δεν εκφράζει τα συναισθήματά του και είναι τόσο ανεξάρτητος, ώστε να μη θεωρεί ότι χρειάζεται να εξηγήσει τι κάνει ή τι νιώθει, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Θέλει η άλλη πλευρά να ανέβει στο επίπεδό του, ώστε να τον κατανοήσει και απογοητεύεται, αν νιώθει ότι παραμένει άλυτο μυστήριο. Γι’ αυτό και υπάρχουν φορές που αντιδρά απρόσμενα και περίεργα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το πιο εύκολο είναι να παρερμηνεύσεις τον Ιχθύ ή να σου δημιουργήσει αμφιβολίες για τις σκέψεις ή τα συναισθήματά του, γιατί; Γιατί ο ίδιος θολώνει τα νερά, γίνεται μυστικοπαθής και επηρεάζεται η διάθεσή του από το οτιδήποτε. Έχει σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή του ή ευερέθιστος, όμως μπορεί να μην φταίει κάποιο πρόσωπο, απλά να θυμώνει με τον εαυτό του.

Γεγονός είναι ότι πληγώνεται, αλλά αντί να το εκφράσει ανοιχτά, προτιμά να το κρατήσει κρυφό, όπου συνήθως το διογκώνει σε τέτοιο βαθμό, επιδρώντας και στη συμπεριφορά του. Το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα του, το ξέρει μόνο ο ίδιος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητός ο Δίδυμος και τι του προκαλεί μια συγκεκριμένη συμπεριφορά ή τάση, πολλοί άνθρωποι το κατηγορούν για διπροσωπία. Όσο γρήγορα κινείται, άλλο τόσο σκέφτεται ή αλλάζει διάθεση γι’ αυτό και δεν είναι εύκολο να συμβαδίσει κάποιος.

Αγωνιά μήπως βαρεθεί και αυτό ίσως έχει αρνητικές επιπτώσεις στις ενέργειές του, που δείχνουν άστοχες και άκυρες. Ωστόσο, αν καταφέρεις να χαλαρώσεις και τον αφήσεις να σε πάει εκεί που θέλει, δε θα έχεις πρόβλημα. Στην τελική, δε χρειάζεται να τον καταλάβεις πλήρως για να απολαύσεις μια «βόλτα» μαζί του.

 

astrology.gr

  ΖΩΔΙΑ - Πώς ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου και τι είναι γραφτό να σου συμβεί στην τωρινή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *