Ποιο κούρεμα ταιριάζει καλύτερα στο ζώδιό σας

ζωδια και κουρεμα


Είτε πιστεύετε σ’ αυτά είτε όχι, η ενασχόληση με τα ζώδια είναι τουλάχιστον διασκεδαστική.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να χαζέψετε και αυτό το κείμενο και να πάρετε ιδέες για το κούρεμα που σας ταιριάζει, ανάλογα με την ημερομηνία της γέννησής σας. Προσοχή, όμως: σε κάθε περίπτωση, μην αγνοήσετε τις συμβουλές του κομμωτή σας!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κριός

Η ατελείωτη ενέργεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό των Κριών – γι’ αυτό, το κούρεμά τους δεν μπορεί να είναι βαρετό. Επειδή, όμως, οι γυναίκες Κριοί βρίσκονται συνέχεια στο τρέξιμο, δεν μπορούν να περνούν με τις ώρες μπροστά απ’ τον καθρέφτη για να φτιάξουν τα μαλλιά τους. Ένα κοντό «αγορίστικο» κούρεμα με όγκο στο πάνω μέρος του είναι ιδανικό για όσες από εσάς έχετε γεννηθεί από τις 21 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου.

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει σταθερότητα, γι’ αυτό και δεν μπορεί να πειραματίζεται με extreme κουρέματα. Ένα μακρύ καρέ με χωρίστρα στη μέση είναι η κατάλληλη επιλογή για κάτι διαχρονικό αλλά όχι πολύ αυστηρό. Μπορείτε φυσικά να χτενίζεστε ανάλογα με τα γούστα σας. Από απλό ίσιο μέχρι και κυματιστό, το καρέ ενδείκνυται για κάποιες μικρές, αλλά «σίγουρες» αλλαγές.

Δίδυμοι

Μια γυναίκα Δίδυμος είναι περιπετειώδης, διασκεδαστική και θέλει να πειραματίζεται. Ένα κοντό ασύμμετρο κόψιμο, πιο μακρύ από τη μία μεριά και με χωρίστρα στο πλάι αντιπροσωπεύει την εκρηκτική προσωπικότητά της. Επίσης, ταιριάζει τόσο σε ίσια όσο και κυματιστά μαλλιά.

Καρκίνος

Στις ρομαντικές Καρκίνους, ένα κούρεμα από τα παλιά θα αναδείξει την έμφυτη γοητεία και τη ζεστασιά του χαρακτήρα τους. Ένα κοντό καρέ με όγκο που καταλήγει σε κυματιστές τούφες είναι ρετρό, θηλυκό και διαχρονικό.

  10 χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου με πολλή δόση χιούμορ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λέων

Οι Λιονταρίνες είναι σέξι, δυναμικές, θαρραλέες και θέλουν να τραβούν την προσοχή –πάντα φυσικά με την καλή έννοια και πάντα γιατί το αξίζουν. Ένα κούρεμα (κατά προτίμηση κοντό) με έξτρα όγκο, που θα πετύχετε με μεγάλες και ογκώδεις μπούκλες είναι η τέλεια επιλογή για να αναδείξετε τον δυναμισμό σας.

Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος θέλει πάντα να είναι προσεγμένη και θηλυκή, αλλά ταυτόχρονα να δείχνει ότι έχει τον έλεγχο. Ένα μακρύ, ίσιο κούρεμα που όμως «σπάει» με ελαφρώς κυματιστές μπούκλες θα τονίσει τη φυσική ομορφιά και την αυστηρή θηλυκότητά της.

Ζυγός

Ισορροπία και σταθερότητα: αυτά τα στοιχεία τον χαρακτηρίζουν. Γι’ αυτό και το κούρεμα της γυναίκας Ζυγού, δεν μπορεί παρά να έχει συμμετρία και να μην «φωνάζει» από μακριά. Τα κλασικά μακριά, ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση είναι σέξι και σικ – ό,τι ακριβώς είναι και ο Ζυγός.

Σκορπιός

Έχουν πάθος, είναι σέξι και επιζητούν την περιπέτεια ακόμα και στο κούρεμά τους. Αν είστε Σκορπίνες, λοιπόν, τολμήστε με ένα κοντό, ολόισιο καρέ με φράντζα στο πλάι. Θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας!

Τοξότης

Ως γνήσια γυναίκα Τοξότης, θέλετε τα μαλλιά σας να είναι ανάλαφρα και επιμελώς ατημέλητα. Ένα μέτριου μήκους κούρεμα με μεγάλες μπούκλες είναι ό,τι πρέπει για ένα καλοκαιρινό και ανέμελο στιλ. Εκτός αυτού, δεν θα σας κουράσει αφού δεν χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση.

Αιγόκερως

Ένα σοβαρό και αυστηρό κούρεμα ταιριάζει στη γυναίκα Αιγόκερω που θέλει να δείχνει πως έχει τα πάντα υπό έλεγχο και πως μπορεί να κάνει πραγματικότητα ό,τι βάλει σκοπό. Θα το πετύχει με ένα μακρύ κούρεμα με πλάγια, μακριά φράντζα που καταλήγει σε ανοιχτές, μεγάλες μπούκλες. Έχει στιλ, διαχρονικότητα και εκπέμπει αυτοπεποίθηση!

  Κύπριος φοιτητής κουρεύει αφιλοκερδώς άστεγους στο Λονδίνο

Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος θέλει πάντα να περνάει και να τραβάει τα βλέμματα με την έντονη προσωπικότητά της. Ένα κούρεμα μέτριου μήκους με λίγες κοντές αφέλειες ή μια φράντζα στο πλάι είναι ό,τι πρέπει για να το χτενίζει όπως και όποτε θέλει -οι αλλαγές είναι πολύ σημαντικές γι’ αυτό το ζώδιο και το ίδιο κούρεμα καθημερινά θα καταντήσει βαρετό…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύες

Είναι ζώδιο του νερού, επομένως ένα ανάλαφρο, κυματιστό κούρεμα που θυμίζει τα μαλλιά της παραλίας (δείτε πώς να το πετύχετε και μόνη σας σε παλαιότερο άρθρο μας), ταιριάζει γάντι στα ψάρια. Ζητήστε, λοιπόν, απ’ τον κομμωτή να σας κάνει ασύμμετρα «μυτάκια» που ξεκινούν κάτω απ’ το πηγούνι και να φτιάξει τη χωρίστρα στη μέση.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση