Τα φρούτα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

Τα φρούτα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

Τα φρούτα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

 

Πολλές φορές όταν ξεκινάμε μια δίαιτα πιστεύουμε ότι όσο λιγότερες τροφές καταναλώσουμε τόσο πιο γρήγορα θα χάσουμε κιλά.

Υπάρχουν όμως τροφές, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά, που όταν τα τρώμε καθημερινά ενισχύουν τον μεταβολισμό μας και γίνονται ο καλύτερός μας σύμμαχος. Ποια είναι τα φρούτα που δεν πρέπει να λείπουν από το πιάτο σας όταν κάνετε δίαιτα;

 

Τα φρούτα που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

Μήλα

Τα γλυκά μήλα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, σας κρατάνε χορτάτες ανάμεσα στα γεύματα της μέρας και είναι υπεύθυνα για τη ρύθμιση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Θυμηθείτε πριν την ώρα της γυμναστικής να αλείψετε μισό φυστικοβούτυρο σε μισό μήλο κομμένο σε φέτες για να έχετε περισσότερη ενέργεια.

 

Πορτοκάλια

Τα πορτοκάλια περιέχουν βιταμίνη C και είναι πλούσια και σε φυτικές ίνες. Πίνοντας έναν χυμό πορτοκαλιού ή τρώγοντας ένα πορτοκάλι, παραμένετε ενυδατωμένες και περιορίζετε την όρεξή σας για γλυκούς πειρασμούς. Αν δεν πίνετε το πρωί χυμό, προσπαθήστε να τον εντάξετε στο πρωινό σας, θα σας κρατήσει πλήρεις για αρκετές ώρες μέσα στη μέρα.

 

Βατόμουρα

Τα βατόμουρα είναι η μεγαλύτερη πηγή φυτικών ινών καθώς σε σύγκριση με τα υπόλοιπα φρούτα περιέχουν περίπου 9 γραμμ. φυτικών ινών ανά φλυτζάνι. Είναι γλυκά και γευστικά από μόνα τους, αλλά τέλεια στα κέικ και τα muffins.

 

Γκρέιπφρουτ

Το γκρέιπφρουτ περιέχει στη φλούδα του ένα φωτοχημικό που ονομάζεται ναριντίνη και μειώνει τις τοξίνες στο συκώτι. Έρευνες έχουν δείξει, επίσης, πως τα γκρέιπφρουτ μειώνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και βοηθάνε στην απώλεια βάρους. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε τη μέρα σας τρώγοντας ένα γκρέιπφρουτ στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά μέλι.

  Μια δίαιτα βασισμένη στην ελληνική κουζίνα για να χάσεις βάρος εύκολα και υγιεινά

 

marymary.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *