Οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι – Το μυστικό της Βίκυς Καγιά για να χάνει εύκολα κιλά

 

Οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι

Οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι - Το μυστικό της Βίκυς Καγιά για να χάνει εύκολα κιλά

Με σώμα 20άρας ξαπλωμένη στην άμμο σε παραλία της Μυκόνου η Βίκυ Καγιά – Το μυστικό της για να χάνει εύκολα κιλά

 

Η ξεκούραση της κάνει καλό!

 

Η Βίκυ Καγιά περνάει μία πολύ όμορφη περίοδο, μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το STAR, καθώς κάνει αυτό που πραγματικά χρειαζόταν: ξεκουράζεται!

Εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά , και τα παιδιά τους και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις βόλτες στα στενά.

Την Τετάρτη 26/7, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της από το μπάνιο της στην παραλία, αφήνοντας τους θαυμαστές της άναυδους με το εντυπωσιακό της σώμα, τους κοιλιακούς που βγάζουν μάτι και την λαμπερή της επιδερμίδα.

 

Το εντυπωσιακό κορμί της Βίκυς Καγιά σε παραλία της Μυκόνου

 

 

Το μυστικό της για να χάνει εύκολα κιλά

«Ήμουν μπόγος όταν ήμουν μωρό. Μέχρι το νηπιαγωγείο, όμως. Μετά ψήλωσα, οπότε το πήρα σε ύψος», θυμάται και παραδέχεται πως δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα. «Δεν προσέχω τίποτα στη διατροφή μου, αλλά έχω ένα μέτρο. Δεν θα φάω ποτέ μια τούρτα μόνη μου, ούτε θα φάω δυο πιάτα πατάτες τηγανητές και κάθε μέρα. Τρώω ισορροπημένα αλλά από μόνη μου. Έτσι ήμουν κι από παιδί.

Δεν θα με έβλεπες ποτέ εμένα με την πίτσα, να τη φάω όλη και να μην φάω τη σαλάτα μου. Θα έτρωγα 2 κομμάτια αλλά και τη σαλάτα με τα καρότα μου. Μετά την άλλη μέρα θα έτρωγα φακές και λαχανικά. Δεν είμαι το παιδί του τζανκ. Ούτε ήπια κόλα ποτέ, ούτε σαν παιδί, ούτε στην εφηβία.

 

Οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι – Το μυστικό της Βίκυς Καγιά για να χάνει εύκολα κιλά

 

Κατά τα άλλα πιστεύω πως θες και το τηγανητό σου και το γλυκό σου και το λιπαρό σου. Πιστεύω πως το παν μέτρον άριστον δεν είναι τυχαίο που υπάρχει σαν φράση από τους αρχαίους», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της και συνέχισε αποκαλύπτοντας αγαπημένα της πιάτα:

«Αγαπώ πολύ τη σαλάτα με καρότο κομμένο στο μαντολίνο με πράσινες ελιές ψιλοκομμένες, ψιλοκομμένο αμύγδαλο, λεμόνι, λάδι και κύμινο.

Είναι πολύ ελαφριά με ιδιαίτερη γεύση. Μια άλλη σαλάτα που μου αρέσει είναι η πράσινη με μαρούλι βουτύρου, αυτό που λέμε σαλάτα, με βότανα όπως λεβάντα, chives, μαϊντανό και τάραγκον, που συνοδεύω με βινεγκρέτ σαμπάνιας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.

Ένα από τα πιάτα που μου αρέσουν πολύ είναι το Rib eye με σκόρδο και δεντρολίβανο μαζί με γαλλικές πατάτες με βότανα, ολόκληρες με τη φλούδα μέσα στη γάστρα.

Κάνω επίσης πολύ καλή quiche lorraine, quiche κολοκυθάκι, τάρτα με πράσο και φέτα, αλλά και τάρτα ντομάτας με δικό μου ζυμάρι και ντοματάκια μικρά ψιλοκομμένα που βγαίνει μια γλύκα. Ένα πιάτο που αρέσει πολύ στο Νίκο είναι η καρμπονάρα με ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, μπέικον και αυγά, η αυθεντική, δηλαδή, χωρίς κρέμα γάλακτος.

Ένα άλλο ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που συνηθίζω είναι το γεμιστό κοτόπουλο με βότανα, πορτοκάλι, λεμόνι, θυμάρι και σκόρδο. Και κάνω και πολύ ωραίες σούπες. Καρότο-Nicoise, αλλά και πολύ νόστιμη σούπα κολοκύθας.

 

youweekly.gr

  H δίαιτα των τριών ωρών - Το "μυστικό όπλο" της Βίκυς Καγιά για να μην παχαίνει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *