Τι κάνουν τα ζώδια όταν βαριούνται; δεν πάει το μυαλό σας…!

Τι κάνουν τα ζώδια όταν βαριούνται

Τι κάνουν τα ζώδια όταν βαριούνται; δεν πάει το μυαλό σας…!

 

Αργά το βράδυ. Κανείς δεν έχει όρεξη να βγει έξω, και βαριέσαι. Τι κάνεις; Άφησε το ζώδιό σου να σου πει!

Όλοι έχουμε τα χόμπι μας και τα μικροπράγματα που μας αρέσει να κάνουμε όταν ο χρόνος φαίνεται να κυλά πιο αργά απ’ το κανονικό.

Υπάρχουν όμως και οι μέρες (εντάξει, κυρίως οι νύχτες) που τα λεπτά μοιάζουν με αιώνες, και η βαρεμάρα φτάνει στα χειρότερά της ύψη. Για να δούμε, λοιπόν, τι θα επιλέξει να κάνει το κάθε ζώδιο κάτι νύχτες σαν κι αυτές…

 

Τι κάνουν τα ζώδια όταν βαριούνται;

Κριός

Μπαίνει για ντους. Κάθεται παραπάνω απ’ το κανονικό, επειδή τραγουδάει. Συνειδητοποιεί ότι είναι υπερβολικά αργά για να τραγουδάει τόσο δυνατά, αλλά αφού δεν του έκαναν ακόμα παρατήρηση, όλα καλά. Μόλις βγει απ’ το ντους, κάθεται μια ώρα με την πετσέτα, προσπαθώντας να βρει κάποιον online για να φλερτάρει ή να μάθει αν παίζει κανένα καλό πάρτι. Τον παίρνει ο ύπνος πάνω στο κινητό.

 

Ταύρος

Ξεκινά να καθαρίζει το σπίτι, επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να κάνει. Κάπου στα μισά αποφασίζει πως τόση δουλειά αξίζει ένα μικρό δωράκι, και βάζει στον εαυτό του ένα κομμάτι γλυκό. Καταλήγει να τρώει ολόκληρο το γλυκό και να κοιμάται στον καναπέ, ενώ η τηλεόραση παίζει σαπουνόπερες του 2003.

 

Δίδυμος

Λέει πως θα δει ταινία. Στο πρώτο πεντάλεπτο κάνει παύση γιατί βαριέται και θέλει ανθρώπινη επαφή. Στέλνει στο πρώτο άτομο που θα βρει online, και τρώει άκυρο. Στέλνει στο δεύτερο άτομο που θα βρει online και κακολογεί το πρώτο άτομο που του έριξε άκυρο και του χάλασε την διάθεση. Δεν θα μάθει ποτέ πώς τελειώνει η ταινία.

  Αυτά τα 5 ζώδια δεν ξέρουν να λένε ψέματα

 

Καρκίνος

Παίρνει αγκαλιά την γάτα ή τον σκύλο του και μιλάει για τους καημούς του. Το καημένο κατοικίδιο προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά είναι αργά. Ο Καρκίνος το χαϊδεύει σαν να μην υπάρχει αύριο και κοντεύει ήδη να βάλει τα κλάματα. Οι Καρκίνοι χωρίς δύσμοιρα ζωντανά στο σπίτι θα ξεκινήσουν να παίζουν κάποιο παιχνίδι στο Facebook, και θα σου στέλνουν είκοσι αιτήματα το λεπτό, προσμένοντας λίγη ανθρώπινη επαφή.

 

Λέων

Νευριάζει με τον εαυτό του που βαριέται, γι’ αυτό ξεκινάει ομαδικό chat με όλους τους φίλους του για να τους πει πόσο βαριέται. Οι φίλοι του αρχίζουν να εγκαταλείπουν ένας-ένας, μέχρι που μένει μόνος του και γελάει με τα δικά του αστεία. Πριν κοιμηθεί, πάει στην τουαλέτα για να πλύνει τα δόντια του, βλέπει ότι έχει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι ωραιότερος από το 98% των ανθρώπων που έχει γνωρίσει.

 

Παρθένος

Καθαρίζει το σπίτι. Τελειώνει τα πάντα σε είκοσι λεπτά, και θα σκεφτόταν να καθαρίσει ξανά, αλλά βλέπει στο πάτωμα την αντανάκλασή του και συνειδητοποιεί πως ίσως είναι υποχόνδριος. Ξαπλώνει στο καθαρό πάτωμα, βγάζει γuμνές selfie και τις στέλνει σε μερικά άτομα, τα οποία μετά σκοπεύει να κατηγορήσει πως τον οδηγούν στην ανωμαλία.

 

Ζυγός

Διαβάζει ένα άρθρο που μιλάει για κάτι επιστημονικό. Στα μισά του άρθρου αναρωτιέται γιατί το κάνει αυτό τον εαυτό του, και βγάζει κι αυτός γuμνές selfie. Όχι για να τις στείλει κάπου, για να τις έχει στο αρχείο.

 

Σκορπιός

Πίνει ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί, διαβάζει κουτσομπολιά και κλαίει για τα τρία κιλά που πήρε η Κιμ Καρντάσιαν, κι όλα αυτά επειδή κατά βάθος το μόνο που θα ήθελε αυτή τη στιγμή είναι να κάνει σeξ, αλλά σeξ με συναίσθημα.

  Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 09/10/2022: Τα 4 ζώδια που θα κληθούν να κάνουν αλλαγές

 

Τοξότης

«Whatever, bitches» θα πει, μόνος του, πίνοντας ακόμα ένα ποτήρι και παίρνοντας το αμάξι για να πάει κάπου. Όχι, όταν μπαίνει στο αμάξι δεν έχει ιδέα που θα πάει, αλλά όλος ο κόσμος είναι μια παιδική χαρά.

 

Αιγόκερως

Προσπαθεί να βρει κάτι να κάνει, να απασχοληθεί, για να μην μείνει μόνος με τις σκέψεις του, μέχρι που αυτή η απελπισμένη αναζήτηση όντως τον κάνει να ξεχαστεί και καταφέρνει να κοιμηθεί ήσυχος. Ακόμα μια μέρα χωρίς να διαλυθεί ο κόσμος.

 

Υδροχόος

Πιστεύει πως αυτή η βαρετή νύχτα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνει επιτέλους κάτι δημιουργικό, αλλά καταλήγει να βλέπει βίντεο με γάτες στο YouTube και να χαχανίζει μέχρι τις πέντε το πρωί.

 

Ιχθείς

Τι εννοείς βαρεμάρα, αυτή είναι μια συνηθισμένη νύχτα.

 

newside.gr

Αφήστε μια απάντηση