Οι καλύτερες πρωινές συνταγές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

Οι καλύτερες πρωινές συνταγές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα!

Οι καλύτερες πρωινές συνταγές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα!

 

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, και έχει τεράστια επίδραση στο βάρος μας και ακόμη μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για την απώλεια βάρους.

Εδώ έχουμε επιλέξει τις καλύτερες και πιο υγιεινές πρωινές συνταγές που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και πολλά θρεπτικά συστατικά τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν με την απώλεια βάρους και να βελτιώσουν την υγεία σας

 

Οι καλύτερες πρωινές συνταγές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

1.Γιαούρτι με πεπόνι και μούρα

Η πρόσληψη πρωτεΐνης είναι πολύ σημαντική, ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσετε το κρέας και τα αυγά με κάποιο ελληνικό γιαούρτι πλούσιο σε πρωτεΐνες. Προετοιμάστε αυτό το καταπληκτικό πρωινό προσθέτοντας μερτικά κομματάκια πεπονιού και μούρων στο γιαούρτι ώστε να γλυκάνουν τη γεύση του.

 

2.Smoothie με αμύγδαλα, φράουλα, μπανάνα και γιαούρτι

Τα Smoothies είναι πολύ δημοφιλή επειδή είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστούν αλλά είναι και πολύ νόστιμα. Το συγκεκριμένο smoothie περιέχει 15 γραμμάρια πρωτεΐνης και έχει συνολικά 350 θερμίδες . Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας και θα σας βοηθήσει επίσης στην απώλεια βάρους.

 

3. Μήλο με κανέλα και ψημένη Κινόα

Μια άλλη καταπληκτική συνταγή για το πρωινό γεύμα η οποία είναι γεμάτη με πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και είναι επίσης χωρίς γλουτένη. Μπορείτε, επίσης, να ενσωματώσετε ελληνικό γιαούρτι το οποίο βελτιώνει την πέψη, τραγανά αμύγδαλα, σταφίδες και στα μήλα, κανέλα.

 

4. Τυρί Cottage με φρούτα

Το τυρί cottage είναι πολύ ευεργετικό στην απώλεια του βάρους επειδή περιέχει μόνο 81 θερμίδες , και περιέχονται 14 γραμμάρια πρωτεΐνης σε 120 γραμμάρια τυριού cottage. Μπορείτε επίσης να αναμείξετε κάποια φρούτα σε αυτό και θα μετατραπεί σε ένα υπέροχο πρωινό γεμάτο με πρωτεΐνη.

  Διαλειμματική δίαιτα: Πως γίνεται – Γιατί δουλεύει 100% – Πόσα κιλά θα χάσετε σε έναν μήνα-ΒΙΝΤΕΟ

 

5. Βραστά αυγά με αβοκάντο

Θα πρέπει σίγουρα να φτιάξετε αυτή τη πρωινή συνταγή, επειδή είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και δεν έχει γλουτένη.

 

6.Ομελέτα με ψητά λαχανικά

Το γεύμα αυτό συνιστάται για πρωί, αλλά μπορείτε να το φάτε όποτε θέλετε μέσα στην ημέρα. Είναι πολύ εύκολο να προετοιμαστεί, απλά προσθέστε μερικά λαχανικά σε ένα αυγό και το φαγητό σας είναι έτοιμο.

 

7. Βρώμη

Είναι ένα πολύ εύκολο και νόστιμο γεύμα και βοηθά με το φούσκωμα στο στομάχι χαρίζοντας επίπεδη κοιλιά.

 

8.Τηγανίτες με λίγες θερμίδες

Οι τηγανίτες είναι ιδανικές για πρωινό, επειδή δεν περιλαμβάνουν ζάχαρη και περιέχουν πολλές φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

 

9.Ψημένο αυγό στο αβοκάντο

Το ψημένο αυγό σε αβοκάντο περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά όπως ωμέγα 3 λιπαρά οξέα , φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και περιέχει ελάχιστη ζάχαρη.

 

10.Ομελέτα με ασπράδια αυγού

Μια άλλη τέλεια συνταγή για την απώλεια βάρους λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες είναι η ομελέτα με ασπράδια αυγού που περιέχει πολλές πρωτεΐνες στα συστατικά της, καθώς περιέχει: πιπεριές, κρεμμύδι , σπανάκι, φέτα και ασπράδια αυγών.

 

11. Mπάρα δημητριακών με μούρα και καρύδα.

Είναι ιδανική για πρωινό επειδή έχει λιγότερες από 200 θερμίδες , είναι πλούσια σε σίδηρο και περιέχει περίπου 20% της συνιστώμενης ποσότητας της ημερήσιας πρόσληψης ινών.

Προσπαθήστε να βάλετε αυτές τις συνταγές στο πρωινό σας και θα χάνετε κιλά χωρίς να το καταλάβετε

 

fanpage.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

  Η δίαιτα που θα σου χαρίσει επίπεδη κοιλιά σε 3 ημέρες!

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *