Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν περισσότερο αυτό το χειμώνα

Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν περισσότερο αυτό το χειμώνα

Ποιά είναι τα ζώδια θα ερωτευτούν περισσότερο αυτό το χειμώνα

 

Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

Χειμώνας σημαίνει για κάποιους επιστροφή στην πεζή καθημερινότητα και για κάποιους άλλους μια νέα αφορμή για αλλαγή και έρωτα.

Με τα κρύα που έρχονται λοιπόν και το οριστικό τέλος του φθινοπώρου να πλησιάζει, τα ζώδια τρελαίνονται για χουχούλιασμα και σπιτάκι με το αμόρε τους.

Ποια είναι όμως τα πιο ερωτιάρικα; Ποια αφήνονται να παρασυρθούν στη μαγεία του κεραυνοβόλου έρωτα, αγκαλιάζοντας ολόψυχα τον αυθορμητισμό;

Όχι πάντως ο Σκορπιός, το ζώδιο που είναι κομμένο και ραμμένο για καλοκαιρινούς έρωτες, αφού η μονιμότητα του χειμώνα το φοβίζει. Εμείς κάναμε μία έρευνα μέσα στο ζωδιακό και ανακαλύψαμε ποια είναι τα πιο χειμωνιάτικα ζώδια του έρωτα.

Ποιά είναι τα ζώδια θα ερωτευτούν περισσότερο αυτό το χειμώνα

 

Αυτά τα ζώδια θα ερωτευτούν περισσότερο αυτό το χειμώνα

Ταύρος:

Ως το ζώδιο που αγαπά ιδιαιτέρως το χειμώνα και την ανασύνταξη δυνάμεων που επιφέρει, είναι και εκείνο που αφήνει τον περισσότερο χώρο σε έναν νέο έρωτα να ανθίσει.

 

Καρκίνος:

Το συναισθηματικό και βαθύτατα ρομαντικό ζώδιο τα πάει καλά με τους φθινοπωρινούς έρωτες, αναζητώντας πάντα τη σταθερότητα και τη μονιμότητα μιας σχέσης.

 

Παρθένος:

Είναι το ζώδιο που αποθεώνει τον ερωτισμό αυτή την εποχή, με τα χειμερινά ρομάντζα να του ανήκουν ολότελα!

 

Υδροχόος:

Οι Υδροχόοι ερωτεύονται κάθε εποχή του χρόνου κι έτσι κάνουν και το χειμώνα, αγαπώντας τώρα τις αλλαγές στη φύση και τα ραντεβού κάτω από τα χιονισμένα δέντρα. Ρομαντισμός και αλλαγή της πραγματικότητας 2-σε-1.

 

Δίδυμος:

Ως απρόβλεπτος και μέγας λάτρης του ερωτισμού σε κάθε εποχή του χρόνου, αισθάνεται εξίσου άνετα και στα χειμερινά ρομάντζα. Μια νέα περιπέτεια στη ζωή κάποιου άλλου μόλις αρχίζει…

  Για ποιο λόγο ελκύουν λάθος συντρόφους τα ζώδια;

 

offmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *