Προβλέψεις για τα ζώδια Αφροδίτη στον Ζυγό από 28/10 ως 21/11 2020

Προβλέψεις για τα ζώδια

Αφροδίτη στον Ζυγό από 28 Οκτωβρίου ως 21 Νοεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια

Αγγελική Βαλάντου

 

Η Αφροδίτη ξεκινά την διέλευσή της στο δεύτερο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό, η οποία θα διαρκέσει από τις 28 Οκτωβρίου ως 21 Νοεμβρίου 2020.

Το διάστημα αυτό, χρησιμοποιούμε περισσότερο την γοητεία μας για να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε και γινόμαστε περισσότερο συμβιβαστικοί ή υποχωρητικοί, προς χάριν της ισορροπίας και της ειρήνης.

Μας απασχολεί το σωστό και το δίκαιο, ενώ προτιμάμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε σύγκρουση ή ρήξη. Οι σχέσεις χαρακτηρίζονται από αρμονία, καθώς έχουμε περισσότερη επιθυμία για ομορφιά και συντροφικότητα.

Αφροδίτη στο Ζυγό και οι προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Προβλέψεις για τα ζώδια Αφροδίτη στον Ζυγό από 28/10 ως 21/11 2020

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο και σε ωθεί να γίνεις πιο συμβιβαστικός και υποχωρητικός με το ταίρι σου, ώστε να επιφέρεις ισορροπία και αρμονία στη σχέση σου. Ίσως σε απασχολήσει το ενδεχόμενο της επισημοποίησης το διάστημα αυτό, ενώ γενικά φαίνεται πως αναπτύσσεται περισσότερη οικειότητα ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να δημιουργήσουν μια νέα σχέση που θα βασίζεται στη συντροφικότητα και την αμοιβαιότητα. Ακόμη, είναι πιθανό να βρεις έναν σύμμαχο για τα επαγγελματικά σου σχέδια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον 6ο ηλιακό σου οίκο, βελτιώνοντας τις σχέσεις σου με συναδέλφους και κάνοντας πιο ευχάριστη την εργασιακή σου καθημερινότητα. Παράλληλα, φαίνεται πως αισθάνεσαι περισσότερη ευεξία και έχεις πιο πολύ όρεξη για να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την φυσική σου κατάσταση, να ξεκινήσεις δίαιτα ή άσκηση. Ακόμη, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα ειδύλλιο στο περιβάλλον εργασίας σου ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον με ένα πρόσωπο που συνδιαλέγεσαι σε ημερήσια βάση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στο 5ο ηλιακό σου οίκο και σε ωθεί να αναζητήσεις την συντροφικότητα, την ηρεμία και την αρμονία. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι έρχονται πιο κοντά με τον/την σύντροφο και τα παιδιά τους, ενώ οι αδέσμευτοι αισθάνονται την αυτοπεποίθησή τους ανεβασμένη, κάτι που τους βοηθά να προσελκύσουν και καινούρια υποψήφια ταίρια. Παράλληλα, η δημιουργικότητά σου αυξάνεται κατακόρυφα και εισπράττεις περισσότερη αναγνώριση από την δουλειά και από τον κοινωνικό σου περίγυρο, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να ξεκινήσεις και κάποιο καλλιτεχνικό χόμπι.

  Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων για τον Απρίλιο 2024, από την Άντα Λεούση...

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτη στο ηλιακό σου ναδίρ θα έχεις την διάθεση να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με το ταίρι σου ή και με τον εαυτό σου. Γενικά, θα νιώσεις τον χώρο σου σαν ένα καταφύγιο που σου προσφέρει ζεστασιά και θαλπωρή, ενώ ίσως θελήσεις να τον αναδιαμορφώσεις και αισθητικά. Επίσης, το παρελθόν και οι παιδικές σου αναμνήσεις σου φέρνουν νοσταλγία αλλά και ψυχική ηρεμία αυτή την εποχή, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να συναντήσεις και έναν παλιό σου σύντροφο

 

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, τονίζοντας την επιθυμία σου για επικοινωνία και κοινωνικοποίηση. Το διάστημα αυτό, προβάλλεις περισσότερο τις ιδέες και τα ταλέντα σου, ενώ μέσα από διπλωματική στάση, καταφέρνεις να πείσεις τους άλλους για τις θέσεις σου. Παράλληλα, έχεις την διάθεση να φλερτάρεις περισσότερο και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία που κινείται στο στενό σου περιβάλλον ή στη γειτονία σου. Ακόμη, ο υποχωρητικός και συμβιβαστικός τρόπος που εκφράζεσαι σε βοηθούν να λύσεις παρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα ή με τον/την σύντροφό σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον 2ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας την οικονομική σου κατάσταση. Το διάστημα αυτής της διέλευσης θα θελήσεις να ξοδέψεις χρήματα για καλοπέραση ή για την σχέση σου, ενώ φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν και γενικότερα τα οικονομικά των άλλων.

Είναι πιθανό να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από ένα οικείο πρόσωπο ή να δεις μια αύξηση στα εισοδήματά σου. Ευνοούνται, επίσης, οι νέες συνεργασίες και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες αποφέρουν κέρδη. Η εμφάνισή σου και η εικόνα που αντικρίζεις στον καθρέφτη σου θα σε απασχολήσουν επίσης και ίσως θελήσεις να κάνεις κάποιες παρεμβάσεις για να νιώσεις πιο όμορφα.

  Το καλύτερο πρώτο ραντεβού με βάση το ζώδιο του!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη ξεκινά την διέλευσή της στο ζώδιό σου και σε παρακινεί να προβάλεις περισσότερο τον ισορροπιστή και διπλωματικό εαυτό σου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και θα χρησιμοποιήσεις την αυξημένη γοητεία σου για έλξεις νέους συντρόφους. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα αρμονικό περιβάλλον στη σχέση τους, ενώ φαίνεται να λαμβάνουν αγάπη και κατανόηση από το ταίρι τους. Εύνοια αναμένεται και στις οικονομικές σου υποθέσεις και ίσως προχωρήσεις σε κάποια πολυπόθητη αγορά ή αποκτήσεις κέρδη από μια συνεργασία σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον 12ο ηλιακό σου οίκο και στρέφει την προσοχή σου σε παρελθοντικές σχέσεις και εμπειρίες. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα έρθεις πιο κοντά στο διαισθητικό σου κομμάτι και θα θελήσεις να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες θα εκφράσεις την δημιουργικότητα και την ευαισθησία σου. Παράλληλα, κάνεις έναν απολογισμό για τις ερωτικές σου επιλογές και αναζητάς περισσότερη ηρεμία και αποστασιοποίηση από το κοινωνικό περιβάλλον. Τέλος, είναι πιθανό να αναπτύξεις ένα ειδύλλιο που για κάποιους λόγους θα παραμείνει κρυφό στην αρχή…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο και σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς και να ανεβάσεις την δημοτικότητά σου. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα συναντήσεις παλιούς και νέους φίλους, θα δραστηριοποιηθείς σε ομάδες και συλλογικότητες και θα αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν παρουσιάσει τριγμούς από τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Παράλληλα, είναι πιθανό να κάνεις μια νέα, γνωριμία μέσα από τις παρέες σου ή να δεχθείς μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος θεωρούσες φίλο/η σου. Ευνοούνται ακόμη οι συνεργασίες και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες με άτομα που μοιράζεστε κοινές ιδέες.

  Τα 3 ζώδια που δεν δίνουν σημασία στις κακές κριτικές και στα πικρόχολα σχόλια των άλλων

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ηλιακό σου μεσουράνημα, βελτιώνοντας τις σχέσεις σου με ανώτερους στον χώρο εργασίας σου και την δημόσια εικόνα σου. Το διάστημα αυτό, θα λάβεις περισσότερη αναγνώριση για τα επιτεύγματά σου στη δουλειά σου και ίσως δεχθείς και κάποιες προτάσεις που θα προάγουν την καριέρα σου. Ακόμη, ίσως αποφασίσεις να συνάψεις μια νέα συνεργασία που θα αποδειχθεί επικερδής στο άμεσο μέλλον, ενώ γενικά μέσα από την χρησιμοποίηση των προσόντων σου φαίνεται πως καταφέρνεις να ικανοποιήσεις κάποιες προσωπικές σου φιλοδοξίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον 9ο ηλιακό σου οίκο, παρακινώντας σε κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που θα παίξουν ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη, αλλά και με πρόσωπα από διαφορετικές χώρες ή κουλτούρες, ώστε να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια σχέση με κάποιο πρόσωπο που διαμένει σε άλλη χώρα ή πόλη, αλλά και να προχωρήσεις στη σύναψη μιας συνεργασίας με το εξωτερικό. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι με τον/την σύντροφό τους και να ανανεώσουν τη ρουτίνα στη σχέση τους. Εύνοια παρουσιάζουν, επίσης, θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 8ο ηλιακό σου οίκο, αυξάνοντας τον αισθησιασμό που εκπέμπεις και αναζωπυρώνοντας το πάθος στη σχέση σου. Το διάστημα αυτό, θα έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου, θα θελήσεις να μοιραστείς μαζί του/της ιδέες και συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια αύξηση στο κοινό σας ταμείο. Από την άλλη, αν διατηρείς ακόμη επαφές με έναν παλιό σου σύντροφο, ίσως να υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ σας που θα σε αναστατώσει. Όσον αφορά τις οικονομικές σου υποθέσεις, είναι πιθανό να συνάψεις μια οικονομική συμφωνία, να κλείσεις μια συνεργασία ή να καταφέρεις να αποπληρώσεις ένα χρέος.

 

zwdia24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *