Η επαγγελματική σταδιοδρομία που σας ταιριάζει ΖΩΔΙΑ

Η επαγγελματική σταδιοδρομία που σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας

Η επαγγελματική σταδιοδρομία που σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας

Είστε στο σωστό επάγγελμα;

Η καριέρα και η επαγγελματική καταξίωση είναι καθοριστικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην προσωπική ευεξία και ευτυχία μας. Το να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά «των ονείρων μας», αυτομάτως μας γεμίζει πληρότητα, ενέργεια και αισιοδοξία, αψηφώντας κάθε εμπόδιο που μπορεί να συναντήσουμε. Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονισθεί ότι το ζώδιό μας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εμάς.

Αν ξεκινάτε τώρα να χαράζετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή αν σκέφτεστε να αλλάξετε καριέρα, θα μπορούσατε να συμβουλευτείτε και τον αστρολογικό σας χάρτη, για να εντοπίσετε τι σας ταιριάζει καλύτερα. Ωστόσο, το σημαντικότερο όλων είναι να ακούτε τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την πραγματική ευτυχία.

 

Η επαγγελματική σταδιοδρομία που σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας

Κριός

Αν ανήκετε στο ζώδιο του Κριού χαρακτηρίζεστε από φιλοδοξία, αποφασιστικότητα και θέτετε υψηλούς στόχους. Αρκετά δυναμικές, ισχυρές και ανταγωνιστικές προσωπικότητες. Είστε γεννημένοι ηγέτες και κάνετε τα πάντα για να σπάτε τη μονοτονία και τη ρουτίνα που σας κατακλύζουν. Η ενέργεια και το πάθος σας μπορούν εύκολα να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και κίνητρο για τους συνεργάτες σας. Αναμφισβήτητα, λοιπόν, σας ταιριάζει απόλυτα οποιοσδήποτε ηγετικός ρόλος, καθώς μπορείτε να έχετε πάντα την κατάσταση υπό έλεγχο.

Ιδανικά επαγγέλματα: Διευθυντής ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, μάνατζερ αθλητικής ομάδας ή στο HR μιας εταιρίας, προπονητής αθλητικής ομάδας, personal trainer, οικονομικός αναλυτής.

Ταύρος

Η αποφασιστικότητα, η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια είναι μερικά συστατικά στοιχεία ενός Ταύρου. Είστε συνεπείς δημιουργικοί, έχετε επιμονή και αφοσιώνεστε πάντα στον στόχο σας. Ένας Ταύρος χρειάζεται σταθερότητα και ρουτίνα στη δουλειά του. Είναι επόμενο να σας αρέσει η δουλειά του γραφείου. Αγαπάτε την πολυτέλεια και έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με τα χρήματα.

Ιδανικά επαγγέλματα: Συγγραφέας, σχεδιαστής μόδας, τραπεζίτης, οικονομικός διευθυντής, οικονομικός σύμβουλος.

  Τα ”κρυφά”, καλά χαρακτηριστικά των ζωδίων που δεν πρόκειται να σου πουν ποτέ

 

Δίδυμος

Οι μάστερ της επικοινωνίας. Η εργασία σας θέλετε να σας εξασφαλίζει πολλές ευκαιρίες για να ξεδιπλώνετε τα ταλέντα σας. Αν ανήκετε στο ζώδιο των Διδύμων ξεχωρίζετε για την εξυπνάδα την κοινωνικότητα και την περιέργεια που σας διακατέχει. Χρειάζεστε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με πολλές εναλλαγές, για να μην έρχεστε αντιμέτωποι με τη ρουτίνα. Πολλές φορές προτιμάτε και την αυτοαπασχόληση.

Ιδανικά επαγγέλματα: Δημοσιογράφος, social media specialist, project manager, δάσκαλος, διερμηνέας, διαφημιστής, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

 

Καρκίνος

Ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου πέρα από την ευαισθησία που εμφανίζει, δείχνει τρομερό ενδιαφέρον για οτιδήποτε συμβαίνει στο εργασιακό του περιβάλλον, ακόμη και αν δεν αυτό δεν συγκαταλέγεται στις αρμοδιότητές του. Επαγγελματικά έχουν έναν «μαμαδίστικο» ρόλο. Αρκετά επιμελείς, κατάλληλοι για να βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων. Παραμένουν σταθεροί ακόμη και υπό πίεση.

Ιδανικά επαγγέλματα: Ψυχαναλυτής, δάσκαλος, δικηγόρος, κοινωνικός λειτουργός, νοσηλευτής, content manager, σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου, διευθυντής.

 

Λέων

Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Λέοντα έχουν την επιθυμία να είναι το κέντρο της προσοχής. Είναι άτομα φιλόδοξα και τους αρέσει η έκθεση μπροστά σε μεγάλο κοινό. Επιπλέον, κάτι που σας ξεχωρίζει είναι ότι θέλετε να αποτελείτε πηγή έμπνευσης για τους άλλους και να σας θαυμάζουν. Από μέσα σας ρέει υπερβολική αυτοπεποίθηση (μερικές φορές μπορεί να μετατραπεί σε αλαζονεία). Είστε κατάλληλοι για να εργαστείτε σε ένα συνεργατικό περιβάλλον, αλλά τα καταφέρνετε εξίσου καλά ακόμη κι αν εργάζεστε έχοντας την πλήρη ανεξαρτησία σας.

Ιδανικά επαγγέλματα: Πολιτικός, εκπαιδευτικός, ηθοποιός, μουσικός, σχεδιαστής εκδηλώσεων, διευθύνων σύμβουλος, αντιπρόσωπος πωλήσεων.

 

Παρθένος

Αν ανήκετε στο ζώδιο του Παρθένου διακρίνεστε για την έμφαση που δίνετε κάθε φορά στη λεπτομέρεια. Είστε πρόθυμα και διαθέσιμοι για τους συνεργάτες ή για τους εργοδότες σας. Η δυνατή μνήμη σας και η τελειομανία σας συμβάλουν απόλυτα στον τρόπο που χειρίζεστε μεγάλες εισροές πληροφοριών. Αν κατέχετε ηγετικό ρόλο είστε ιδιαίτερα πρακτικοί και προστατευτικοί με τους άλλους και πάντα έχετε μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες από τον εαυτό σας. Η δουλειά μπορεί είτε να σας χαρίσει την απόλυτη ευτυχία, είτε να σας κατακλύσει με άγχος.

  3 ζώδια που δεν γυρίζουν ποτέ πίσω στους πρώην τους

Ιδανικά επαγγέλματα: Συντάκτης, ενδυματολόγος, ντετέκτιβ, ψυχαναλυτής, μεταφραστής, μηχανικός, ερευνητής, επενδυτής.

 

Ζυγός

Εάν ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού διακρίνεστε από έντονη κοινωνικότητα και ισορροπία. Είστε εξαιρετικοί διαμεσολαβητές και διακατέχεστε από πνεύμα ομαδικότητας. Παθιάζεστε εύκολα με τη δουλειά σας και λειτουργείτε περισσότερο με το συναίσθημα. Σας αρέσει να συνεργάζεστε, είστε υπομονετικοί, δίκαιοι, ανοιχτόμυαλοι και βρίσκετε εύκολα λύσεις. Κατάλληλοι για τον χώρο της πολιτικής, της διπλωματίας – επικοινωνίας, των τεχνών και της φιλοξενίας.

Ιδανικά επαγγέλματα: Διπλωμάτης, νομικός αναλυτής, μεταφραστής, πωλητής, μεσίτης, ταξιδιωτικός πράκτορας, διευθυντής HR, σχεδιαστής εκδηλώσεων, δικαστής, κυβερνητικός αξιωματούχος, ηθοποιός, σκηνοθέτης.

 

Σκορπιός

Η διακριτικότητά σας και η δυνατότητά σας να κρατάτε καλά μυστικά είναι ένα όπλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Είστε άτομα που διαβάζουν τα βλέμματα των άλλων. Ιδιαίτερα ταλαντούχοι στο κομμάτι της πειθούς, λειτουργείτε πάντα ακολουθώντας μια στρατηγική. Αν είστε Σκορπιοί χαρακτηρίζεστε από υψηλή διορατικότητα και μπορείτε να αντιμετωπίσετε εύκολα τις κρίσεις που προκύπτουν στον επαγγελματικό χώρο.

Ιδανικά επαγγέλματα: Ψυχολόγος, ιατρός, χρηματοοικονομικός σύμβουλος, μυστικός πράκτορας, μηχανικός, οικονομικός αναλυτής.

Τοξότης

Ένας τοξότης είναι αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Αρκετά φιλόδοξη προσωπικότητα και λάτρης της ελευθερίας. Μπορείτε εύκολα να εμπνέετε και να συνεργάζεστε. Τουτέστιν, είστε οι κατάλληλοι για να εργασίες που προϋποθέτουν ομαδικό πνεύμα και συνεργασία. Ωστόσο δεν αντέχετε να σας ελέγχουν οι άλλοι και αντιστέκεστε σε τυχόν περιορισμούς. Εργάζεστε σκληρά, κερδίζετε τους ανθρώπους και δε φοβάστε να αναλάβετε και κρίσιμες επαγγελματικές καταστάσεις.

Ιδανικά επαγγέλματα: Επιστήμονας, καθηγητής, ερευνητής, ταξιδιωτικός πράκτορας, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

 

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως έχει έναν και μοναδικό στόχο. Με ό,τι και αν καταπιαστεί επαγγελματικά, να μπορέσει να πετύχει. Είστε μετρημένοι, ρεαλιστές και απολύτως οργανωμένοι. Εργατικά όντα με ευέλικτη σκέψη και αποφασιστικότητα. Η δυνατότητα του να ηγείστε μιας ομάδας, πηγάζει από μέσα σας φυσικά. Μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε κανόνες, τους οποίους και να τηρείτε. Η φιλοδοξία σας και η εργατική σας αφοσίωση, σας βοηθάει να πετύχετε, ακόμη και αν ο στόχος είναι μακροπρόθεσμος.

  Τα ζώδια και το μυστικό της αγάπης

Ιδανικά επαγγέλματα: Αρχιτέκτονας, προγραμματιστής υπολογιστών, νοσηλευτής, λογιστής, διευθυντικό στέλεχος, συμβολαιογράφος, διαχειριστής οποιουδήποτε τομέα χρήζει οργάνωσης.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αποτελεί το κατεξοχήν ελεύθερο πνεύμα του αστρολογικού χάρτη και λειτουργεί και ως συνώνυμο της προόδου. Αγαπά την αυτονομία. Ιδιαιτέρως δημιουργικά και κοινωνικά πλάσματα. Είναι ιδανικοί να εργαστούν σε καλλιτεχνικούς και κοινωνικούς χώρους. Αγαπούν το ευέλικτο πρόγραμμα γιατί έτσι εντείνεται το ενδιαφέρον τους. Επαγγελματικός στόχος σας είναι να χαράξετε μια μοναδική πορεία, η οποία θα μείνει στην ιστορία.

Εκτός των άλλων σας ταιριάζουν επαγγέλματα που περιστρέφονται γύρω από τον πολιτικό ακτιβισμό, την κυβερνητική διοίκηση, τις κοινωνικές υπηρεσίες και του μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Ο εθελοντισμός είναι το σύμβολο του υδροχόου, γι’ αυτό και αρκετές φορές θα εργαστείτε αμισθί, διότι σας αρέσει να προσφέρετε.

Ιδανικά επαγγέλματα: Φωτογράφος, graphic designer, ιδρυτής start-up, διαχειριστής έργων, δημιουργός ταινιών, ηθοποιός, προγραμματιστής εφαρμογών, επιστήμονας, εκπαιδευτής, αναλυτής δεδομένων.

 

Ιχθύς

Αν ανήκετε στο ζώδιο του Ιχθύος, διακρίνεστε από έντονη ευαισθησία. Είστε ονειροπόλοι και δημιουργικοί. Είστε αρκετά προσιτοί και εμπνέετε εύκολα την εμπιστοσύνη στους γύρω σας. Έχετε την ικανότητα να «διαβάζετε» τους ανθρώπους και να μπορείτε να τους βοηθήσετε να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Επιπλέον, μην αποφεύγετε την ευθύνη της καθοδήγησης, καθώς είστε ιδανικοί ακροατές και παρέχετε εξαιρετικές συμβουλές, λόγω της έντονης διαίσθησής σας. Είστε γεννημένοι για τον χώρο των τεχνών, της έκφρασης, της εκπαίδευσης και της φροντίδας των άλλων.

Ιδανικά επαγγέλματα: Μουσικός, συγγραφέας, ζωγράφος, χορευτής, κτηνίατρος, γιατρός δάσκαλος, ψυχολόγος, φυσιοθεραπευτής.

 

Η επαγγελματική σταδιοδρομία που σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας

offmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *