6 ζώδια που κρίνουν τον εαυτό τους παραπάνω από ότι πρέπει

6 ζώδια που κρίνουν τον εαυτό τους παραπάνω από ότι πρέπει

6 ζώδια που κρίνουν τον εαυτό τους παραπάνω από ότι πρέπει

 

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι επειδή έχουν θέσει τόσο υψηλά πρότυπα για τον εαυτό τους, δεν είναι μόνο το δικαίωμά τους να είναι κριτικοί, αλλά και το καθήκον τους.

Μήπως για ότι συμβαίνει εσύ κοιτάζεις πάντα στον καθρέφτη; Μήπως ποτέ δεν φταίει κάποιος άλλος; Μήπως, τελικά, το… παρακάνεις. Και μήπως όλο αυτό έχει να κάνει με το ζώδιό σου;

Δες παρακάτω τι λέει σχετικά η Ruby Miranda του Your Tango. Αυτά είναι τα 6 ζώδια που τείνουν να είναι πολύ αυστηρά με τους εαυτούς τους!

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι πάντα ψάχνουν πολύ για να διαπιστώσουν τι πηγαίνει καλά και τι πηγαίνει άσχημα με αυτούς. Οι διατροφικές διαταραχές εμφανίζονται τακτικά με αυτό το ζώδιο και διαρκούν μια ζωή. Κανείς άλλος δεν ξοδεύει περισσότερο χρόνο από τον Καρκίνο στο να αναρωτιέται εάν η διατροφή του είναι σε καλό δρόμο ή αν το βάρος του είναι αποδεκτό.

Δεν πιστεύει σε δίαιτες αλλά περνά τη ζωή του προσπαθώντας να βρει τρόπους να χάσει βάρος. Ο Καρκίνος δεν θα ακούσει την κριτική, επειδή δεν εμπιστεύεται άλλες απόψεις εκτός από τη δική του, αλλά βιάζεται να κρίνει αυστηρά τον εαυτό του, για το ότι δεν είναι αυτός που θα ήθελε να είναι.

 

Ιχθείς

Ο Ιχθύς θέλει τα πάντα να κυλούν ομαλά συνέχεια και όταν αυτό δεν συμβαίνει, αναλαμβάνει την ευθύνη και θεωρεί ότι ότι πήγε στραβά, είναι δικό του λάθος. Η αυτολύπηση δεν είναι ξένη στον Ιχθύ και όλα πηγάζουν από μια βαθιά ανάγκη να κρίνει και τους άλλους αλλά και τον εαυτό του.

  Αυτά είναι τα τρία πιο ομιλητικά ζώδια

Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά ο Ιχθύς, το φέρει βαρέως όταν κάνει λάθη. Είναι πολύ εύκολο στο να αισθανθεί άσχημα για τον εαυτό του, ακόμη και να απελπιστεί.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος περνάει τη ζωή του κουβαλώντας ενοχές, ανεξάρτητα από το τι κάνει. Δεν κρίνει τον εαυτό του για το ότι είναι κακός αλλά κρίνει υπερβολικά τον εαυτό του όταν σκέφτεται ότι έχει κάνει κάτι λάθος. Τότε θα γεμίσει ενοχές, σε βαθμό να μισεί τον εαυτό του.

Όταν ο Παρθένος αισθάνεται ότι έχει κάνει κάτι λάθος, χρειάζεται συμπαράσταση γιατί πέφτει στα πατώματα.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός τείνει να επικεντρώνεται στην εμφάνιση και όταν είναι δυσαρεστημένος με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη, το δείχνει πάρα πολύ. Οι Ζυγοί δεν αισθάνονται ποτέ σίγουροι για την εμφάνισή τους και προσπαθούν να το υπερκαλύψουν, κολακεύοντας τους πάντες γύρω τους.

Νιώθουν ότι αν κάνουν φιλοφρονήσεις στους γύρω τους, οι δικές τους σωματικές αδυναμίες θα μπορούσαν να παραβλεφθούν. Κρίνουν πολύ αυστηρά τους εαυτούς τους και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει την υπόλοιπη ζωή τους.

 

Ταύρος

Ενώ αυτό το ζώδιο εκπροσωπεί μερικούς από τους πιο σίγουρους ανθρώπους στον πλανήτη, η ειρωνεία είναι ότι οι σίγουροι είναι παράλληλα και νευρωτικοί με τον εαυτό τους. Ο Ταύρος δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος από την εμφάνισή του, ακόμα και όταν δείχνει στους άλλους ότι αισθάνεται άνετος.

Αυτή η έλλειψη αυτοεκτίμησης σχετίζεται μόνο με το σώμα του, καθώς είναι σίγουρος σε όλους τους άλλους τομείς. Εάν αγκαλιάσεις έναν Ταύρο, θα καταλάβεις ότι θέλει να επικεντρωθείς σε σημεία του σώματός του με τα οποία αισθάνεται ότι μπορεί να φαίνονται πιο ελκυστικά.

  Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν είναι πραγματικά ερωτευμένο μαζί σου

 

Αιγόκερως

Επειδή ο Αιγόκερος γνωρίζει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, η κρίση έρχεται γρήγορα και και πάντα είναι στραμμένη στον εαυτό του. Δεν του αρέσει να αποτυγχάνει και απεχθάνεται να παραδέχεται τα λάθη του. Δύσκολα να βρεις Αιγόκερω να παραδεχτεί τα λάθη του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνεται μετανοιωμένος. Το κάνει, αλλά πάντα στα πλαίσια του ότι δικαιούται να κάνει λάθος.

Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, οπότε όταν αποτυγχάνει , το παίρνει πολύ βαριά. Ίσως να μην το ξέρεις, αλλά ο Αιγόκερως κάνει πολύ αυστηρή κριτική στον εαυτό του.

 

6 ζώδια που κρίνουν τον εαυτό τους παραπάνω από ότι πρέπει

official.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *