Γιατί θα μείνεις μόνη..Σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Γιατί θα μείνεις μόνη..Σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Γιατί θα μείνεις μόνη..Σύμφωνα με το ζώδιό σου!

 

Να, πως το εξηγεί το φαινόμενο η αστρολογία, με πολύ χιούμορ!

Αντέχεις να το διαβάσεις;; “Γιατί δε σε θέλουνεεεεεεεεε;” εεεεεεεεε;

 

Γιατί θα μείνεις μόνη..Σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Κριός:

Κανονικά θα έπρεπε να ρωτάς, γιατί να σε θέλουνε καμάρι μου! Απότομη είσαι, παπατρέχας είσαι, απρόβλεπτη είσαι, άγρια είσαι. Σφαλιάρα ρίχνεις για πλάκα, φαντάσου να σοβαρέψει κι η σχέση και να αντιμετωπίσετε και καμιά δυσκολία. Τι θα κάνεις; Θα τονε σφάξεις τον μορφονιό;

Κι άντε, εγώ σου λέω ότι στην αρχή, θα το βρει ο λεγάμενος γοητευτικό και sexy τον τσαμπουκά σου. Μετά από λίγο όμως, θα ψάχνει τρύπα στη Γη να μπει να κρυφτεί, μπας και γλυτώσει από την οργή σου.
Κόψε κάτι βρε κοριτσάκι μου κι άσε το ρόπαλο κάτω. Θα πιαστεί το χεράκι σου…

 

Ταύρος:

Όχι ότι δεν είσαι μια χαρά κορίτσι, απλά δεν ξέρω αν σου το έχουν πει, το σίδερο, στη βράση κολλάει. Καλά κάνεις και περιμένεις να βεβαιωθείς αν του αρέσεις, αλλά δε χρειάζεται να βγείτε στη σύνταξη για να βεβαιωθείς για τα αισθήματα του.

Επίσης, όταν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να ελίσσεσαι, κι όχι να επιμένεις σε όλα και να ανοίγεις το κεφάλι στο άτυχο ανθρωπάκι που σε ανέχεται, για κάθε αντίρρηση που τολμάει να έχει! Είπαμε! Είσαι βράχος, αλλά μην πέσεις και στο κεφάλι του, έλεος βρε κορίτσι μου! Κάνε και καμία υποχώρηση που και που, έτσι για να σπάσει η ρουτίνα, βρε!

 

Δίδυμος:

Μάθε να κρατάς το στόμα σου κλειστό που και που, να δεις τι πουλάκια θα πιάσεις. Όχι που το ανοίγεις, ξεχνάς να το κλείσεις και κόβει ρόδα μυρωμένα ο υποψήφιος πρίγκιπας. Άσε να μιλήσει και το ανθρωπάκι ωρέ ζαργάνα μου! Κι όταν σωπαίνουμε, τι κάνουμε;;; Ακούμε!

(Μάθε την άγνωστη λέξη, θα σου χρειαστεί). Ακούμε τι έχει να πει ο άλλος. Είναι κι αυτός στη σχέση, τρομάρα του, δεν παίζεις πασιέντζα μόνη σου! Βρε τι σαι εσύ; Ωραία, σπιρτόζα, αλλά χαλινάρι δεν έχεις! Μπαααααααααα….

  Όταν τα 12 ζώδια έχουν τις μοναξιές τους!

 

Καρκίνος:

Καλά το πας και μην αλλάξεις τίποτα! Έτσι πρέπει: να τον έχεις ραμμένο στο φουστάνι σου και να του κάνεις τα μυαλά τσουρέκια με την γκρίνια σου και την ψευτοκατάθλιψη σου. Αμ τη διπολικότητα που την πας; ”Μ’ αγαπάς, μπιζελάκι μου; Ναιιιιι; Αχ, τι ευτυχισμένη που με κάνεις! Κλάααααααααααααααααααψ!

Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι δυστυχισμένη, διότι την αγάπη σου, θα την χάσω μια μέρα και θα μου στοιχίσει πολύυυυυυυυυυυ. Αααααααααα”.
Μπράβο μανάρι μου! Η σωστή γυναίκα, έτσι πρέπει να χάνει τον άντρα: από δικό της χέρι! (Έλεος, μαζεύτε την)…

 

Γιατί θα μείνεις μόνη..Σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Λέων:

Την κορώνα την φόρεσες για να ακούσεις τον εξάψαλμο Dolby stereo; Κατέβα Μεγαλειότατη από το ψηλό κλαρί που έχεις ανεβάσει την παρτάρα σου, βάλε τον εγωκεντρισμό σου στην άκρη, και κόψε το τροπάριο που λέει ότι ο κάθε ένας σου ξινίζει και σου βρωμάει, γιατί ουδείς είναι αρκετά καλός για την αρχοντιά σου. Νισάφι πια με τις λόξες σου λέμε!

Κι αρκετά καλό να μην είναι το ανθρωπάκι, δώσε του μια ευκαιρία και μετά αλά survivor, ψήφισε με τον εαυτό σου εάν θέλεις να μείνει ή να το στείλεις για διακοπές διαρκείας στη μαμά του, ή από όπου αλλού το βρήκες. Τι’ ναι τούτη ρε;

 

Παρθένος:

Μην διαλέξεις άνθρωπο αν πρώτα δεν έχει περάσει μερικά πρόχειρα τεστάκια αξιολόγησης! Έτσι, για να ξέρουμε τι πράμα βάζουμε σπίτι μας. Γουρούνι στο σακί δεν παίρνεις, κι αν πάρεις, θα το κάνεις άνθρωπο, εσύ! Θα του αλλάξεις πινακίδες λέμε! Να σε πάρει ο Υπουργός Οικονομικών, να σώσεις τη χώρα, γιατί εσύ μια φορά, δε σώνεσαι με τίποτα. Σπαστική, ε, σπαστική!

Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου, γιατί είσαι περιπτωσάρα: από τη μια είσαι το καλύτερο παιδί για σχέση κι από την άλλη βγάζεις τα ματάκια σου μόνη σου. Μην επηρεάζεσαι από την γειτόνισσα σου την Λιονταρίνα κι αφού είσαι προσγειωμένη, κοίτα να γίνεις και πιο δεκτική. Ουφ πια!

 

Ζυγός:

Η ομορφιά η ατελείωτη κι η αβρότητα των τρόπων σου σκλαβώνουν κόσμο και κοσμάκη και φυσικά δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν την πρόσκληση σου για… τσάι. Για τσάι, λέω.

  Αυτά τα ζώδια έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους

Το έπιασες; Λέμε στις άλλες να ηρεμήσουν και σε εσένα να ζωντανέψεις. Να δείξεις ότι σου αρέσει. Να πετάξεις και κανένα υπονοούμενο (κατά προτίμηση βρώμικο και σέξι). Να κάνεις την γατούλα (ξέρεις από εσύ από αυτά), να δείξεις ότι το πας το γράμμα. Τέλος πάντων, κατάλαβες τι θέλω να πω και που το πάω.

Α! Και για το Θεό, κόψε τις σπαστικές, ξενερωτικές σου γλύκες: γατούλα είπαμε ότι σε θέλουμε, όχι Μίνι Μάους… Jesus!

 

Σκορπιός:

Γιατί δε σε πλησιάζουν τα παλικάρια; Επειδή είσαι τσούχτρα μαρή, κι η ζήλια σου, σπάει νεύρα! Να γιατί! Στραβομουτσουνιάζεις και ξινίζεις, κάνεις την Σφίγγα, δείχνεις να δυσφορείς μέσα στο ίδιο σου το πετσί κι έχεις μια έκφραση περίεργη (κομψά το έθεσα, πάρτο και τρέχα), στο πρόσωπο σου καρφωμένη από την ημέρα που γεννήθηκες.

Μην και πει κάτι που σου ακούστηκε περίεργα, μην και κοιτάξει λοξά χωρίς την άδεια σου, μην και ΔΕΝ κάνει κάτι που κανονικά στο παλαβό σου μυαλό θα ΕΠΡΕΠΕ να κάνει, θα τον διώξεις μακριά και θα αυτομαστιγωθείς για την ατυχία σου στον έρωτα… Τα χάπια σου να πάρεις… Ξέρεις εσύ…

 

Γιατί θα μείνεις μόνη..Σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Τοξότης:

Γιατί δε σε θέλουνε, ρωτάς καρδιά μου; Γιατί; Εσύ, τους θέλεις; Για περισσότερο από 10 ημέρες; Όχι ότι σε πιάνει η μανία σου να τα διαλύσεις όλα, έτσι, για να παρακολουθήσεις μια διάλυση, βρε αδελφέ! Για χάρη της επιστήμης! Τα αγοράκια ξέρεις, το μυρίζουν αυτό και φαίνεται από μακριά, ο τρελός επιστήμονας, να ξέρεις…

Κάτσε πουλάκι μου στα αυγά σου μια φορά και κλώσησε τα να δεις τι θα βγάλουν στο τέλος και μετά ας σε πιάσει φαγούρα να δεις και τι άλλο υπάρχει παραέξω. Αμάν πια μ’ αυτή την πανσπερμική σου φύση (τι είπα το άτομο… τςςςςςς)…

 

Αιγόκερως:

Τώρα το καλοκαίρι να ξέρεις, θα σφάζονται παλικάρια στην ποδιά σου. Εκεί που έχει πάει το ρεύμα και με τη ζέστη που κάνει, εσύ θα είσαι λουκουμάκι: η αρχόντισσα του πάγου, με την δωρεάν ψύξη. Ούτε που να το σκεφτείς να σκάσεις χαμόγελο και να σπάσεις τον πάγο (λέμε τώρα…), ή να είσαι κομματάκι πιο ευγενική και προσιτή. Τσου!

  Τα ζώδια και το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τι προτιμούν και πως το σερβίρουν!

Συνέχισε όπως το πας. Κινητός ανθρωποδιώκτης. Στο τέλος, θα αναρωτιέσαι κι η ίδια αν ανήκεις στο ανθρώπινο είδος, ή αν το ανθρώπινο είδος έχει κάνει κατάληψη στον πλανήτη που ζεις.
Χαμογέλα ρε! Τι σου ζητάμε;

 

Υδροχόος:

Στα πρώτα 5 λεπτά φαντάζομαι, μαγεύεις τα πλήθη και μετά από λίγο ψάχνεις να βρεις που εξαφανίστηκαν όλοι. Φυσικά και δεν χάρισες κάστανα σε κανέναν, είπες τη γνώμη σου, απαίτησες τσαμπουκαλεμένα να γίνει σεβαστή, κρέμασες μούτρα και περιμένεις να βρεις κι άντρα. Ε! Περίμενε!
Με το ξύδι, μόνο τουρσί να φτιάξεις, αλλά σχέση τσου.

Εκεί, θέλει μέλι και να πεις και καμία… βλακεία, για να ακουστείς χαριτωμένη. Δε σου λέω βρε καρδιά μου να αρχίσεις να νιαουρίζεις σαν γάτα σε οίστρο, αλλά κάνε και καμία τσαχπινιά να τσιμπήσει το παλικάρι. Τόσο δύσκολο πια? Δεν είναι και πυρηνική φυσική ντε!

 

Ιχθύς:

Δε σε θέλουνε καρδιά μου και είσαι μοναχούλα; Να τους τιμωρήσεις και να μην τους αφήσεις να μπούνε στη Νεραϊδοχώρα που ζεις, να μάθουν τα κακά παιδάκια! Όταν με το καλό κατοικήσεις στη Χώρα του Υπαρκτού Γκόμενου (αντί μόνο να τον ονειρεύεσαι), υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να γνωρίσεις και κανέναν.

Μέχρι τότε, τα χαιρετίσματα μου στον Ιππότη της Ασφάλτου!
Γιατί βρε ομορφιά μου δεν κάνεις εσύ τα πρώτα βήματα να πλησιάσεις κάποιον; Μια χαρά κορίτσι είσαι! Καλύτερες είναι οι άλλες που η μια δαγκώνει κι η άλλη δεν πλησιάζεται μήτε για πλάκα? Λοιπόν!

Οι παρακάτω στίχοι, αφιερωμένοι σε εσένα:
Τράβα μπρος
Κι όσα έρθουν κι όσα πάνε
Τράβα μπρος
Και του κεφαλιού σου κάνε
Τράβα μπρος
Πριν η νιότη σου να φύγει
Τράβα μπρος
Η ζωή μας είναι λίγη

 

astrology.gr

healingeffect.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *