Άστρα και έρωτας: Τι σημαίνει αγάπη ανάλογα με το ζώδιο μας

Άστρα και έρωτας

Άστρα και έρωτας: Τι σημαίνει αγάπη ανάλογα με το ζώδιο μας

 

Η ερμηνεία της αγάπης διαφοροποιείται ανάλογα με την ημερομηνία της γέννησής μας;

Μπορεί λοιπόν η ίδια έννοια να είναι αλλιώτικη για έναν Ταύρο από ένα Λιοντάρι; Ερμηνεύοντας τα πιο βαθιά συναισθήματά μας ανακαλύπτουμε πώς αγαπάμε ανάλογα με το ζώδιο μας.

Προφανώς όλοι μας ερμηνεύουμε με τον ίδιο τρόπο την κλασική έννοια της αγάπης που μας προσφέρουν τα λεξικά. Αισθανόμαστε, όμως, το ίδιο όταν αγαπάμε;

Άλλος καρδιοχτυπά και άλλος μένει ξάγρυπνος όλη νύχτα χαμογελώντας. Άλλος νιώθει χαλαρά και θέλει να μείνει για πάντα στο ζεστό καταφύγιο κι άλλος είναι στην τσίτα και οργανώνει εξορμήσεις με το άλλο μισό.

Καθένας μας δηλαδή αγαπά και εκδηλώνει όλα όσα αισθάνεται με έναν διαφορετικό τρόπο. Πάντα γοητευτικό γιατί είναι η δική του αλήθεια.

 

Άστρα και έρωτας: Τι σημαίνει αγάπη ανάλογα με το ζώδιο μας

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Όλες οι ενέργειες που κάνει ένας Κριός για να κάνει ευτυχισμένο τον σύντροφό του προσδιορίζουν την αγάπη. Ανταγωνιστικός, ταχύτατος και γεννημένος ηγέτης, αναζητά τρόπους να δείξει πόσο πολύ αγαπάει τον άλλον.

Τα λόγια δεν σημαίνουν και πολλά για εκείνον και το ίδιο περιμένει και από την άλλη πλευρά. Η αμοιβαιότητα των συναισθημάτων είναι κάτι που περιμένει να διαπιστώσει με ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Πότε θα νιώσει ερωτευμένος ο Ταύρος; Όταν αισθανθεί άνετα με τον άλλον. Όταν, δηλαδή, έχει αφεθεί να χαλαρώσει και δεν χρειάζεται να συμβιβαστεί, όταν βρίσκεται μαζί του.

Πολλές φορές, η ανασφάλεια τον οδηγεί να επιβεβαιώνει τη θέση του δίπλα σε έναν σύντροφο και αυτή η ανάγκη είναι που τον χαρακτηρίζει στις σχέσεις.

  Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν «έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα»;

 

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ατέλειωτα καρδιοχτύπια και ρομαντικοί ψίθυροι είναι βασικές αξίες για τον εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου. Η επικοινωνία ακολουθεί στο χρηματιστήριο των αξιών και πολλές φορές η πρακτικότητα και η τάση για ανάλυση παραμένουν δομικά στοιχεία του ερωτευμένου χαρακτήρα του.

Εξάλλου, ένας Δίδυμος δεν θα σωπάσει ποτέ και θα στοχεύει πάντα στις συζητήσεις. Όσο μάλιστα προκύπτουν ενδιαφέροντα πράγματα, τόσο πιο βαθιά γίνεται η αγάπη…

 

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Τι είναι ο έρωτας; Ένα μεγάλο μονοπάτι που σε οδηγεί στη γαλήνη. Γεμάτος πάθος και έντονα συναισθήματα, ο Καρκίνος θέλει να περνάει χρόνο με τον σύντροφό του γιατί μόνο με εκείνον αφήνεται πραγματικά…

Αν, λοιπόν, το αντικείμενο του πόθου του αποδειχθεί καταλύτης σταθερότητας και συναισθηματικής ισορροπίας, τότε παραδίνεται περνώντας καλύτερα μαζί του.

 

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Τα ελαφρώς κακομαθημένα λιοντάρια ανακαλύπτουν την αγάπη μέσα σε ένα ακριβό περιτύλιγμα. Αν και διατηρούν την αυτοπεποίθησή τους, λατρεύουν τους περιποιητικούς συντρόφους, που τους βγάζουν σε κομψά μέρη για φαγητό ή τους κάνουν δώρα εκπλήξεις.

Τους αρέσει να τους φροντίζουν και περιμένουν η ζωή τους να εξελιχθεί σαν μια ταινία με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Εξάλλου και εκείνοι είναι διατεθειμένοι να φανούν εξίσου τρυφεροί και δοτικοί με τη σειρά τους στον άλλον. Δεν είναι αχάριστοι…

 

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ζωή και αγάπη είναι όλες οι μικρές χειρονομίες ανάμεσα στον Παρθένο και τον σύντροφό του. Απλές καθημερινές χαρές, τρυφερές στιγμές που μοιράζεται με κάθε ευκαιρία – από την παρακολούθηση μιας ταινίας στον καναπέ μέχρι την παραγγελία του αγαπημένου τους φαγητού.

Η πίστη είναι σημαντικό θέμα για έναν Παρθένο, ο οποίος είναι με όλα εντάξει, αρκεί να μπορεί να εμπιστεύεται τον άλλον.

  Άση Μπίλιου: Τα ζώδια που θα έχουν τύχη βουνό το 2022 και αυτά που θα περάσουν δύσκολα τη νέα χρονιά

 

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Χωρίς γαλήνη, δεν μπορεί να υπάρξει αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος που ψάχνει ένας Ζυγός να βρει την αδερφή ψυχή που θα του προσφέρει ηρεμία. Ο σύντροφός του πρέπει να είναι το καταφύγιό του στη Γη.

Ένας άνθρωπος που θα ξαπλώσει δίπλα του, κάτω από τα αστέρια, και θα ξεχαστεί μέχρι το ξημέρωμα με συζητήσεις που θα τον δέσουν για πάντα κοντά του.

 

Άστρα και έρωτας: Τι σημαίνει αγάπη ανάλογα με το ζώδιο μας

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Και μόνο η ιδέα του έρωτα συναρπάζει. Υπάρχει κάτι πιο συγκλονιστικό στη ζωή από τις στιγμές που είμαστε ερωτευμένοι; Στον Σκορπιό αρέσει να απολαμβάνει τον έρωτά του για τον σύντροφό του.

Οι σχέσεις είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και δεν συμβιβάζεται με τίποτα, όταν δεσμεύεται. Αρκεί να βρίσκεται με ένα πρόσωπο που τον κάνει να γελά, να συζητά μόνο ενδιαφέροντα πράγματα και να νιώθει ότι μοιράζονται την ευθύνη ο ένας του άλλου.

 

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Με τέτοιο πνεύμα ανεξαρτησίας, δύσκολα υποκύπτει κάποιος Τοξότης στον περιορισμό μιας σχέσης. Ωστόσο, η αγάπη είναι κάτι που παίρνει πολύ στα σοβαρά κι έχει προσδοκίες τα συναισθήματά του να είναι πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά.

Ο σύντροφός του πρέπει να είναι και φίλος. Που σημαίνει να μοιράζεται μαζί του τα δικά τους αστεία, σχέδια για το μέλλον και φυσικά, μικρές και μεγάλες περιπέτειες.

 

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Η αγάπη είναι παραδοσιακή έννοια. Και οι ευάλωτες στιγμές δεν είναι το καλύτερο στη ζωή ενός Αιγόκερου. Ακριβώς, όπως είναι υπεύθυνος σε κάθε φάση της καθημερινότητάς τους, ζυγίζει καθετί που αισθάνεται – ακόμα και τα αισθήματά του για έναν υποψήφιο σύντροφο.

  Αυτά είναι τα τρία πιο ξινά ζώδια

Του αρέσει να αποκτά συνήθειες με εκείνον – μικροπράγματα πολλές φορές… Έξοδος για φαγητό τις Παρασκευές, μια ετήσια εξόρμηση στο βουνό, φαγητό απ’ έξω κάθε Πέμπτη… Παραδόσεις ασήμαντες μεν αλλά πολύ βασικές που του δίνουν την αίσθηση της συντροφικότητας.

 

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ένα βασικό στοιχείο για την αγάπη είναι η κατανόηση. Το άλλο πρόσωπο θα πρέπει να διαθέτει την ικανότητα να κατανοήσει τις πλευρές της προσωπικότητας ενός Υδροχόου που, πολλές φορές, παραμένουν μυστήριο για όλους τους υπόλοιπους.

Η κριτική σκέψη και η δίψα για γνώση καθοδηγούν τον εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου και αυτός είναι ο λόγος που περιμένει από τον σύντροφό του να του μαθαίνει κάθε μέρα κάτι καινούργιο. Η αγάπη είναι σαν ένα παζλ, με το οποίο θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του λύνοντας τους γρίφους της.

 

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Για τα ψάρια η έννοια της αγάπης έχει καλλιεργηθεί μέσα από όλα τα ρομαντικά αναγνώσματα της λογοτεχνίας που κατανάλωσαν στην εφηβεία τους. Διαθέτοντας έμφυτη ευαισθησία και ευγένεια, ο όρος της αγάπης θεμελιώνεται στη βάση της δημιουργικότητας και της τέχνης.

Με ισχυρή τη διαίσθησή τους, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, εκφράζουν τον έρωτά τους με καλλιτεχνικούς τρόπους, ενώ η ύπαρξη της αγάπης τους βοηθά να ζουν αρμονικά και να νιώθουν ότι βρίσκονται εκεί που τους χρειάζονται.

 

Άστρα και έρωτας: Τι σημαίνει αγάπη ανάλογα με το ζώδιο μας

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση