Για αυτά τα ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας!

Για αυτά τα ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας!

Για αυτά τα ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας!

 

Θα ζήσουν πολλές μικρές όμορφες και τρυφερές στιγμές.

Η περίοδος της καραντίνας συνεχίζεται και για πολλά ζευγάρια οι δυσκολίες έχουν αυξηθεί και η επικοινωνία έχει μειωθεί δραματικά. Παρόλα αυτά για 4 ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ο πιο ερωτικός και ρομαντικός μήνας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι μια όμορφη περίοδος. Η Αφροδίτη θα είναι στον 5ο οίκο σου και θα σε βοηθήσει να δείξεις τα αισθήματά σου. Θέλεις να προσπεράσεις την πραγματικότητα και να ζήσεις κάτι πιο παραμυθένιο από αυτό που ονειρεύεσαι.

 

ΛΕΩΝ

Το δεύτερο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα βρεθεί στον 5ο οίκο σου, θα σε ενθαρρύνει να κάνεις οτιδήποτε για να περάσεις όμορφα. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που θα ζήσεις μια όμορφη ερωτική ιστορία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει να φαίνεσαι πολύ ελκυστική, ενθαρρύνει τους άλλους να παλέψουν για να σε κερδίσουν και εσένα να βλέπεις τον εαυτός όπως του αξίζει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος είναι στον Τοξότη στις αρχές του μήνα και σου δίνει απεριόριστη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σου και θα σε εκπλήξει. Μην αναρωτηθείς γιατί σου ζητούν το τηλέφωνο ή σου κάνουν δώρα, η Αφροδίτη έχει κάνει την δουλειά της.

 

apithano.gr

  Δήμητρα στον Κριό: Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *