Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για κάθε ζώδιο να πει το «Σ’ αγαπώ» σε μια σχέση;

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για κάθε ζώδιο να πει το «Σ’ αγαπώ» σε μια σχέση;

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για κάθε ζώδιο να πει το «Σ’ αγαπώ» σε μια σχέση

 

Καταλαβαίνεις ότι μία σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο όταν ακούγεται για πρώτη φορά το «Σ’ αγαπώ».

Μπορεί να είναι μόνο δύο λεξούλες, όμως το να ειπωθούν πρόκειται για μεγάλη υπόθεση και μάλιστα δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολο να τις ξεστομίσουν. Σε κάποιους βγαίνει αβίαστα, άλλοι πάλι θέλουν να είναι 100% σίγουροι προτού ρίξουν τη βόμβα.

Βάλε και λίγο τον εγωισμό για το ποιος θα το πει πρώτος ή το φόβο για το πώς θα το πάρει ο/η άλλος/η και κάνεις πίσω.

Η απόφαση να το γνωστοποιήσεις λοιπόν στο/στη σύντροφό σου πέρα από το ότι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, σίγουρα εξαρτάται κι από την προσωπικότητά σου και το πόσο αποφασιστικός/ή είσαι στα ερωτικά σου.

Καλώς ή κακώς, δεν το έχουν όλοι με το σωστό timing και είμαι σίγουρη ότι μπορώ να μαντέψω ποια είναι η στιγμή που αποφασίζεις να πεις αυτές τις δύο πολύ σημαντικές λέξεις στο σύντροφό σου, πάντα με βάση το ζώδιό σου.

 

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για κάθε ζώδιο να πει το «Σ’ αγαπώ» σε μια σχέση

 

Κριός: Σχεδόν αμέσως

Ως Κριός δε μπορείς να κρύψεις για πολύ τα συναισθήματά σου. Είσαι ένα ζώδιο τόσο παθιασμένο και αυθόρμητο, που δε σου αρέσει να υποκρίνεσαι. Από τη στιγμή που νιώσεις ασφάλεια με το/τη σύντροφό σου και είσαι πλέον σίγουρος/η ότι αυτό που έχετε μεταξύ σας είναι σοβαρό, δε θα διστάσεις στιγμή και θα φανερώσεις τα συναισθήματά σου δίχως ντροπή.

 

Ταύρος: Μόλις νιώσεις έτοιμος/η

Ως Ταύρος έχεις υψηλά στάνταρντς και αναζητάς πολλά πράγματα από τον/την υποψήφια/α που θα κερδίσει την καρδιά σου. Θέλεις ασφάλεια, σιγουριά, να περνάς καλά, να είσαι χαρούμενος/η και δεν προτίθεσαι να κάνεις καμία υποχώρηση αν δεν τα έχεις όλα αυτά μαζί. Από τη στιγμή που θεωρήσεις, όμως, ότι έχεις βρει αυτό τον άνθρωπο, τότε εννοείται πως δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να πεις πρώτος/η το «Σ’ αγαπώ».

  Το ζώδιο της γυναίκας και το κόσμημα που της ταιριάζει!

 

Δίδυμοι: Δεν το λες πρώτος/η

Ότι είσαι φευγάτος και ασταθής στις σχέσεις σου, φαντάζομαι δεν περίμενες να το μάθεις από εμένα. Θα το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είσαι εκείνος/η που θα πεις πρώτος/η το «Σ’ αγαπώ» αλλά ο/η σύντροφός σου, ή τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ότι βρήκες εκείνον/η που θα κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον σου για πολύ καιρό ακόμη και δεν πρόκειται να τον/τη βαρεθείς σύντομα.

 

Καρκίνος: Μόνο όταν το εννοείς πραγματικά

Επειδή ως Καρκίνος είσαι βαθιά συναισθηματικός/ή και ευαίσθητος/η όσο δεν πάει, δε θες να χαρίζεις τα συναισθήματά σου από εδώ και από εκεί, αλλά μόνο όπου εσύ νομίζεις ότι αξίζει. Μπορεί να περνάς τέλεια με το/τη σύντροφό σου, αλλά παίρνει χρόνο για να ρίξεις τις άμυνές σου και να παραδεχτείς την «αδυναμία» σου στον άλλον. Νιώθεις ότι εκτίθεσαι με αυτόν τον τρόπο και ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πληγωθείς. Γι’ αυτό, λοιπόν, θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή ο/η σύντροφός σου, αλλά όταν νιώσεις έτοιμος/η θα το κάνεις με πολύ συναίσθημα.

 

Λέων: Και το χθες αργά είναι

Καλέ, εσένα και να θέλουμε να σε κρατήσουμε, δεν μπορούμε. Πολλή η βιασύνη σου να πεις αυτές τις δύο μαγικές λέξεις στο έτερον ήμισυ. Δε σε ενδιαφέρει καθόλου ούτε να εκτεθείς ούτε και να κρύψεις τα συναισθήματά σου από τον/την άλλον/η, ενώ μάλιστα είσαι της άποψης πως όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο. Σίγουρα, βέβαια, περιμένεις την ίδια απάντηση κι όχι κανένα «το ξέρω».

 

Παρθένος: Όταν ο ήλιος ανατείλει από τη Δύση

Χρησιμοποίησα μία ποιητική έκφραση για να μην πω το σκληρό «ποτέ». Είσαι πολύ παράξενος, ρε Παρθένε. Ενώ δίνεις τα πάντα για τους ανθρώπους που νοιάζεσαι και αγαπάς, δεν τους το λες σχεδόν ποτέ, γιατί φοβάσαι ότι θα πέσεις στα μάτια τους. Θέλεις να πηγαίνεις τα πάντα με τον -αργό- ρυθμό σου, να βεβαιώνεσαι ότι ο άλλος/η είναι αυτό το κάτι που θέλεις, πράγμα που παίρνει πολύ καιρό, και στη συνέχεια θα προχωρήσεις στην εξομολόγηση (και αν).

  Μη διστάσεις να ερωτευτείς έναν Παρθένο

 

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για κάθε ζώδιο να πει το «Σ’ αγαπώ» σε μια σχέση

Ζυγός: Όσο πιο σύντομα γίνεται

Για εσένα που σε κυριεύει η Αφροδίτη, σχεδόν τα πάντα είναι πεταλουδίτσες στο στομάχι. Αγαπάς τον κόσμο όλο και αυτό είναι… κακό για να είμαι ειλικρινής. Αν δε θες να σου τη φέρουν κάποια στιγμή στη ζωή σου, κράτα μια πισινή για τον καθένα που γνωρίζεις και μην πείθεσαι πάντα από τις (ψευτο)ευγένειες. Επιστρέφοντας στον/στην σύντροφό σου, όμως, θα πεις το πολυπόθητο «Σ’ αγαπώ» όσο πιο σύντομα γίνεται και έκτοτε δε θα σταματήσεις να το λες.

 

Σκορπιός: Θα πάρει λίγο χρόνο

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όταν αγαπήσεις, αγαπάς με όλη σου τη δύναμη, απλά δεν το έχεις και τόσο με την εκφραστικότητα. Μπορεί να δείχνεις εμπράκτως την αγάπη σου στο/στη σύντροφό σου και μπράβο σου, αλλά κολλάς στις λέξεις, καθώς έχεις τα θεματάκια σου με την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση. Πληγώνεται εύκολα η καρδούλα σου, οπότε χρειάζεσαι το χρόνο σου για να ξεστομίσεις τις δύο αυτές, μικρές στο μάτι αλλά μεγάλες στη σημασία, λέξεις.

 

Τοξότης: Κανείς δεν ξέρει

Το «Σ΄αγαπώ» σου δίνει την εντύπωση της απόλυτης δέσμευσης κι αυτό κάπως σε τρομάζει. Θέλεις το χρόνο σου να βεβαιωθείς ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι αυτός που σε γεμίζει και σε κάνει ευτυχισμένο σε όλους τους τομείς. Πρέπει να είναι απίστευτα ξεχωριστός/ή για να σου κλέψει την καρδιά και να σε κάνει να τον/την δεις σοβαρά, αν σκεφτείς ότι γενικότερα την αγαπάς την ελευθερία σου και δε διατίθεσαι να τη θυσιάσεις για τον οποιονδήποτε.

  Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/01/2024 ως 14/01/2024 για όλα τα ζώδια

 

Αιγόκερως: Όταν είσαι 100% σίγουρος

Ως Αιγόκερως είσαι παραδοσιακός και ξέρεις καλά τη σημασία τού να εκφράζεις τα συναισθήματά σου ελεύθερα στον άνθρωπό σου. Από τη στιγμή που νιώσεις ότι έχεις βρει το κατάλληλο άτομο, τότε δε σου είναι τίποτα να πεις το «Σ’ αγαπώ». Πάντως προτού προβείς σε μία τέτοια ανακοίνωση, θες να είσαι 100% σίγουρος/η για την επιλογή σου και πολύ καλά κάνεις.

 

Υδροχόος: Τι είναι το «Σ΄αγαπώ;»

Ιδού η απορία. Τι να πεις κανείς και για τον Υδροχόο που είναι πέρα βρέχει; Πρόκειται για ένα όχι και τόσο συναισθηματικό ζώδιο, που εδώ που τα λέμε προτιμά περισσότερο να μένει single παρά να κάνει σχέσεις. Δεν είναι να απορεί κανείς, λοιπόν, που δε συνηθίζει να λέει και τόσο συχνά το «Σ΄αγαπώ». Εκείνη τη σπάνια περίπτωση που θα το πει όμως, θα πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερη και τυχερός/ή αυτός/ή που θα τ’ ακούσει.

 

Ιχθύες: Την πιο σωστή στιγμή

Εάν υπάρχει ένα ζώδιο που πετυχαίνει πάντα το σωστό το timing, αυτό είναι οι Ιχθύες. Γενικά, είσαι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και συναισθηματικό άτομο, με πολλές ομοιότητες με τα Καρκινάκια και σου αρέσει πολύ να εκφράζεις τα συναισθήματά σου στους άλλους. Το «Σ’ αγαπώ» θα ειπωθεί στην ώρα του, εκείνη τη στιγμή που πραγματικά ιδανικότερη δε θα μπορούσε να υπάρξει! Το ένστικτο, παιδί μου!

 

Photo by Pixabay from Pexels

neopolis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *