Όταν τα ζώδια φέρνουν αντιδράσεις στην επανασύνδεση! Πως τους πείθεις;

Όταν τα ζώδια φέρνουν αντιδράσεις

Όταν τα ζώδια φέρνουν αντιδράσεις στην επανασύνδεση

 

Σε κάποιες περιπτώσεις είναι εύκολη η επανασύνδεση, οι χαρακτήρες είναι πιο μαλακοί έχουν ελαστικότητα και πλάθονται. Υπάρχουν όμως και οι αντιδραστικές προσωπικότητες αυτές που αφήνουν τον εγωισμό και τα νεύρα να κατευθύνουν τις κινήσεις και να δίνουν τις τελικές απαντήσεις.

Κάποιοι τολμούν να πάρουν τα λόγια τους πίσω, κάποιοι άλλοι όμως είναι τα αγύριστα κεφάλια τα λεγόμενα στραβόξυλα και αν το ξύλο στραβώσει είναι γνωστό πως μετά δεν ισιώνει. Η πρόταση της επανασύνδεσης καλό θα είναι πρώτον να μην γίνεται ποτέ με επιπόλαιο τρόπο, και δεύτερον να μην είναι βιαστική.

Αφήνουμε πρώτα το κακό να ξεθυμάνει, και στη συνέχεια εμπιστευόμαστε το χρόνο που ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του.

 

Όταν τα ζώδια φέρνουν αντιδράσεις στην επανασύνδεση

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αντιδραστικός χαρακτήρας θέλει τον χρόνο του, χρειάζεται να καταλαγιάσει η ορμητικότητα και η ένταση που έχει μέσα του. Αν θέλεις επανασύνδεση μαζί του θα πρέπει να αφήσεις να ξεθυμάνει η ένταση που προκλήθηκε από το γεγονός, αλλά προσοχή μην αφήσεις πολύ χρόνο να περάσει γιατί μετά ο θυμός και τα νεύρα του θα δημιουργήσουν δεύτερο κύμα αντιδράσεων.

Οι εξάρσεις και οι εκρήξεις, κοινώς οι καβγάδες και τα σπασμένα γυαλικά, πάντα βοηθούν έναν Κριό να τα βγάλει από μέσα του και να βρει στο τέλος την εσωτερική του ηρεμία. Ένας Κριός αν πραγματικά σε αγάπησε κατά την διάρκεια της σχέσης σας τότε θα πρέπει να συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος για να μην αφήσει άνοιγμα επανένωσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος δεν χαλάει εύκολα και με το παραμικρό τη σχέση του, από την άλλη όμως επειδή τα θέλει τα πράγματα ισορροπημένα και απλά, αν δει πως διαρκώς βρίσκεται σε μια αναστάτωση τότε θα θεωρήσει πως δεν περνάει καλά και θα γυρίζει την πλάτη του. Για να μπορέσεις λοιπόν να κερδίσεις την επανασύνδεση με έναν Ταύρο θα πρέπει να υποσχεθείς πως αυτό που έγινε δεν πρόκειται να ξαναγίνει και φυσικά να το τηρήσεις.

Με λίγα λόγια ένας Ταύρος θα έχει τη θέληση να σου δώσει την δεύτερη ευκαιρία όμως προσοχή, η υπομονή του έχει συγκεκριμένα όρια, το δεύτερο και το τρίτο ίδιο λάθος όχι μόνο δεν θα το συγχωρέσει, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα του δημιουργήσει έντονο θυμό, και τότε ποιος είδε τον Ταύρο και δε φοβήθηκε.

 

Όταν τα ζώδια φέρνουν αντιδράσεις στην επανασύνδεση   ΔΙΔΥΜΟΣ

Με έναν Δίδυμο δύσκολα θα χάσεις το παιχνίδι της επανασύνδεσης γιατί πολύ απλά αργεί να πάρει στα σοβαρά την αιτία του χωρισμού και πολύ περισσότερο αργεί να συνειδητοποιήσει πως όντως έγινε χωρισμός. Αρχικά θεωρεί πως ειπώθηκαν αρνητικά λόγια πάνω στην κακιά στιγμή και το ξημέρωμα της μέρας θα τα έχει σβήσει όλα.  Δε θα επικεντρωθεί για να πιστέψει πως έγινε χωρισμός, θα πει μέσα του έγινε μια κόντρα, ένα ξέσπασμα, ε και τι έγινε; συμβαίνουν αυτά.

  Σημαντική προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου – Τα ζώδια που θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες (18-24/10)

Είναι από τους χαρακτήρες που θα την πουν τη συγγνώμη άμεσα ή έμμεσα και θα συνεχίσουν από εκεί που έμεινε το θέμα χωρίς όμως να έχει την πρόθεση να πάρει στα σοβαρά τον λόγο της καταιγίδας. Συνεπώς αν φταίει για τον χωρισμό μάλλον μην περιμένεις στην επανασύνδεση να αλλάξουν και πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος συνειδητά ή μη την προσμένει την επανασύνδεση, πάντα μέσα του διατηρεί την ελπίδα πως μπορούν να διορθωθούν τα πράγματα, πως υπάρχει λύση γιατί υπάρχει αγάπη. Για να φτάσει στο σημείο να μην δεχτεί την επανένωση τότε σημαίνει πως τα λάθη είναι πολλά, ή πως πείστηκε ότι δεν υπήρχαν ποτέ αισθήματα.

Αν όντως αγαπάς έναν Καρκίνο τότε πολύ δύσκολα θα τον χάσεις , εύκολα μπορείς να καταλαγιάσεις την αντιδραστικότητα του, ζήτα του μια θερμή συγγνώμη, πρόσφερε του ένα συμβολικό δωράκι, πες του ένα γλυκόλογο από αυτά που χτυπούν στην ευαίσθητη χορδή του. Καλό θα είναι ότι γίνει να γίνει σχετικά άμεσα, μην αφήσεις πολύ χρόνο να περάσει γιατί στα δύσκολα ο Καρκίνος βάζει αυτόματα σε λειτουργία την καχυποψία του.

 

ΛΕΩΝ

Το αν θα καταφέρεις να κάνεις έναν Λέοντα να επανασυνδεθεί μαζί σου αυτό εξαρτάται από την αιτία του χωρισμού. Αν τον πρόσβαλες, τον μείωσες, τον έπεισες πως δεν κατέχει την εξέχουσα θέση στην καρδιά σου, τότε μη περιμένεις να σηκώσει το τηλέφωνο. Θα εισπράξεις αδιαφορία και άρνηση αν πεις σε έναν Λέοντα πως μπορείς με ευκολία να τον αντικαταστήσεις και να βρεις κάτι πολύ καλύτερο.

Αντιθέτως την επανένωση αμέσως θα την κερδίσεις αν η αιτία του χωρισμού ήταν τα παιδιαρίσματα του, βέβαια θα περιμένει αρχικά να κανείς εσύ την πρώτη κίνηση, ωστόσο αν δει πως περνάνε οι εβδομάδες τότε θα κάνει έμμεσα την ερευνητική του προσέγγιση. Αν όντως θέλεις επανασύνδεση η συμβουλή είναι να μην απορρίψεις την πρόταση του για ξεκαθάρισμα ή για συνάντηση. 

 

Όταν τα ζώδια φέρνουν αντιδράσεις στην επανασύνδεση   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έναν Παρθένο για να τον μεταπέσεις να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας θα πρέπει να προετοιμαστείς πως η συζήτηση θα πάρει ώρες, μέρες, νύχτες. Ελπίδα θα υπάρξει μόνο αν τα επιχειρήματα σου είναι σοβαρά και βάσιμα, αν οι υποσχέσεις που θα δώσεις είναι πιστευτές, εφικτές και πραγματοποιήσιμες, και αν σε αγαπάει πάρα πολύ. Ο Παρθένος στα δύσκολα βρίσκει τρόπο να βάλει στο συρτάρι το συναίσθημα και να βγάλει στην επιφάνεια τη λογική.

  Αυτά τα 3 ζώδια προστατεύονται από ανώτερη δύναμη

Με προχειρότητες, μαλαγανιές και τρυφερόλογα δε θα καταφέρεις να αλλάξεις τα γεγονότα που πλέον γι αυτόν έγιναν δεδομένα. Μίλα με ειλικρίνεια, ζήτα ευθέως αυτό που θέλεις, εξήγησε τι είναι αυτό που σε πείραξε ή σε οδήγησε στο κακό, και άφησε χρόνο για να σκεφτεί και να απαντήσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός πιθανότατα δε θα σου πει ευθέως αυτό που θέλει, σαν να φοβάται την ειλικρίνεια ένα πράμα, γι αυτό κρίνοντας εξ ίδιων τα αλλότρια θα προσπαθεί την κάθε σου κίνηση, λέξη ή πράξη, να την εξηγεί κατά όπως αυτόν τον βολεύει και νομίζει. Συνεπώς υπάρχει ο κίνδυνος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα άλλα να συμβαίνουν, άλλα να κατανοούνται, άλλα να είναι τα συναισθήματα και άλλες οι εκδηλώσεις.

Είναι πολύ πιθανόν αν δεν μιλήσεις ξεκάθαρα σε έναν Ζυγό να μπερδευτεί το θέμα και να πάει αλλού η βαλίτσα. Προσοχή γιατί με έναν Ζυγό είναι πολύ πιθανόν τα φαινόμενα να απατούν. Σε περίπτωση που δημιουργηθεί απόσταση και υπάρξει ουσιαστικά χωρισμός, αν θέλεις άμεσα αποτελέσματα τότε επιχείρησε να δραστηριοποιηθείς με ευθύτητα, ειλικρίνεια και ξεκάθαρες εξηγήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έναν Σκορπιό μετά τον τσακωμό ή τον χωρισμό τον τσακώσεις να σε παρακολουθεί, να σε κατασκοπεύει, και να σου την έχει στημένη στην γωνία, τότε έχεις την επανασύνδεση στο τσεπάκι, όμως το νου σου, θα χρειαστεί ο σωστός τρόπος. Ο Σκορπιός για να σου πει το πολυπόθητο ‘ναι’ θα πρέπει να ψηθεί σε χαμηλή θερμοκρασία λάου λάου για να μην πάρει χαμπάρι ότι ψήνεται. Προσοχή γιατί αν το θέμα καεί τότε κάηκες, θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένος.

Δεν θα πρέπει ποτέ να παραβιάσεις τα όρια ενός Σκορπιού είτε πρόκειται για υπομονή, είτε για αγάπη, είτε για κατανόηση. Όλα έχουν ένα συνοριακό σημείο, αν κάτι παρατραβηχτεί τότε θα βγει η σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα του, όσο και να ψάχνεις φως δε θα βρίσκεις.

 

Όταν τα ζώδια φέρνουν αντιδράσεις στην επανασύνδεση  ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έμμεσα ή άμεσα έχεις ζητήσει επανασύνδεση σε έναν Τοξότη και δεν βλέπεις να παίρνεις απάντηση ή σου κάνει τσαλιμάκια, τότε άσε τα πολλά τα λόγια, κόψε δυο εισιτήρια για μακρινό προορισμό, κλείσε δωμάτιο στην κορυφή κάποιου βουνού , στην τελική πάρτου δώρο ένα ποδήλατο, και θα δεις ότι πολύ γρήγορα θα αναθεωρήσει.

Ένας γνήσιος Τοξότης δεν θα αφήσει ποτέ τα πουρνάρια για να πάει στον γάμο, οπότε το θέμα είναι να απασχολήσεις το μυαλό του με ένα εγχείρημα δράσης ούτος ώστε να μην έχει χρόνο ή διάθεση να σκεφτεί αυτό από το οποίο θέλεις να τον αποσυντονίσεις. Κοντολογίς, άσε τις εξηγήσεις, τις αιτίες και τα παράπονα και πάρε βαλίτσες στο χέρι, η ζωή θέλει δράση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολα θα μεταπείσεις έναν Αιγόκερω αν στην πρόταση επανασύνδεσης σου πει ‘όχι’ και αυτό γιατί ναι μεν είναι παρορμητικός και αντιδραστικός, αλλά όταν κάτι το πει έστω και αν το μετανιώσει δεν πρόκειται να το πάρει πίσω. Που σημαίνει πως όταν θα φτάσεις στο σημείο να ζητήσεις επανένωση από έναν Αιγόκερω θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι πολύ καλά μελετημένες, καθόλου σπασμωδικές, πολύ σίγουρες, και με έξυπνο τρόπο μοστραρισμένες.

  Ποιες είναι οι 3 καλύτερες σύζυγοι του ζωδιακού

Το θέμα είναι να μην του αφήσεις το περιθώριο να σου πει όχι γιατί μετά ο δρόμος γίνεται μονόδρομος. Μίλα του με ειλικρίνεια, φράσεις του τύπου συγγνώμη, δεν θα ξανά γίνει, ήταν λάθος μου, θα πρέπει όντως να τις πιστεύεις και να τις τηρήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως ο λόγος που φτάνεις σε χωρισμό με έναν Υδροχόο δεν είναι και πολύ σοβαρός, γι αυτό τις περισσότερες φορές η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Είναι πάρα πολλές οι πιθανότητες να καταφέρεις έναν Υδροχόο να επανέλθει στη ζωή σου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις το κουμπί του και συνήθως ξέρεις πολύ καλά που βρίσκεται αυτό.

Αν προσπαθήσεις να διαβάσεις έναν Υδροχόο θα δεις πως δε θα δυσκολευτείς, ναι είναι βιβλίο ανοιχτό, οπότε γνωρίζεις από τι αρέσκεται, τι δεν ανέχεται, τι τον τουμπάρει και τι τον εξωθεί στα άκρα. Η επανασύνδεση με έναν Υδροχόο έγκειται καθαρά στο κατά πόσο θέλεις να του προσφέρεις αυτό που ξέρεις πως έχει ανάγκη.

 

Όταν τα ζώδια φέρνουν αντιδράσεις στην επανασύνδεση   ΙΧΘΥΣ

Μη την φοβηθείς την καντάδα μπορεί να είναι παλιομοδίτικη αλλά στον Ιχθύ πιάνει. Ένας σωστός και γνήσιος Ιχθύς πάντα έχει μια ευαίσθητη και ρομαντική χορδή, χτύπα την εκεί στο κέντρο και θα δεις πως δε θα πέσεις έξω. Αν το λάθος που έκανες δεν είναι μεγάλο και βαθύ θα στο συγχωρέσει, άσε που μπορεί να το παραποιήσει και κάπως, να το κόψει και να το ράψει στα μέτρα του για να μην αφήσει ενδεχόμενο χωρισμού.

Αν δε θέλεις ποτέ να χάσεις έναν Ιχθύ από δίπλα σου τότε μάθε τον τρόπο να τον αγαπάς, δείξτου αυτό που νιώθεις και θα δεις πως η επανασύνδεση θα έρθει από μόνη της χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσεις. Στην περίπτωση όμως που κάνεις το λάθος και τον πληγώσεις βαθιά τότε  αναρωτήσου αν σου αξίζει να σε ξανά δεχτεί.

 

της Μιράντα Βασιλείου zwdia24.gr

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *