13 γάμοι διάσημων που έγιναν το 2020 και τα παραμυθένια νυφικά

13 γάμοι διάσημων που έγιναν το 2020

13 γάμοι διάσημων που έγιναν το 2020 και τα παραμυθένια νυφικά που έγιναν πρωτοσέλιδα

 

Διάσημοι γάμοι του 2020: Διάσημοι Έλληνες και ξένοι πραγματοποίησαν τον γάμο τους εντός του 2020. Παντρεύτηκαν διάσημες γυναίκες και αποτέλεσαν τα ξεχωριστά ζευγάρια της σεζόν. Παρακάτω ακολουθεί η σχετική λίστα. Αναλυτικότερα:

Ακολουθούν δεκατρείς διάσημοι γάμοι του 2020:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου πραγματοποίησαν τον παραδοσιακό γάμο τους στις 10 Οκτωβρίου στις Σπέτσες. Αυτός έγινε παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

13 γάμοι διάσημων

 

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Στις 27 Ιουνίου παντρεύτηκαν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη κάτω από άκρα μυστικότητα. Λίγες μόλις ημέρες πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. To μυστήριο έγινε στα παραθαλάσσια Βραχναίικα, λίγο έξω από την Πάτρα. Αυτός έγινε παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη

 

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Ιανουαρίου στο St. Moritz της Ελβετίας. Ο γάμοις με 500 περίπους καλεσμένους.

13 γάμοι διάσημων

 

Παναγιώτης Χατζηδάκης – Χαρά Σαράντη: Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η σύντροφός του Χαρά Σαράντη επισημοποίησαν με πολιτικό γάμο τη σχέση τους. Τον έκαναν λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αθήνας στις 14 Οκτωβρίου κάτω από άκρα μυστικότητα.

Παναγιώτης Χατζηδάκης – Χαρά Σαράντη:

 

Φίλιππος Γλύξμπουργκ -Nina Flohr: Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος Γλύξμπουργκ, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Nina Flohr, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο St. Moritz της Ελβετίας. Το έκανε, με πολιτικό γάμο και κάτω από άκρα μυστικότητα.

13 γάμοι διάσημων

 

13 γάμοι διάσημων που έγιναν το 2020

Ανθή Βούλγαρη – Κώστας Κωνσταντινίδης: Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας με μια πολύ παραδοσιακή τελετή στο Πήλιο. Ο γάμος τους τελέστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου.

  Τζιτζιφιά: Οι θαυμαστές ιδιότητές της που την έχουν κάνει γνωστή σαν δέντρο γιατρός

Ανθή Βούλγαρη – Κώστας Κωνσταντινίδης

 

Scarlett Johansson – Colin Jost: Η Scarlett Johansson και ο αγαπημένος της Colin Jost παντρεύτηκαν κρυφά σε στενό κύκλο καλεσμένων στη Νέα Υόρκη. Ο γάμος τους έγινε το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη. Η είδηση έγινε γνωστή στις 29 Οκτωβρίου.

13 γάμοι διάσημων

 

Emma Stone και Dave McCary: Ένα ακόμη ζευγάρι που παντρεύτηκε κρυφά είναι η Emma Stone και ο Dave McCary. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή στις 23 Σεπτεμβρίου. Λίγο αφότου το ζευγάρι εθεάθη σε δρόμους του Los Angeles να φορά το ίδιο δαχτυλίδι.

Emma Stone και Dave McCary:

 

Natalia Vodianova – Antoine Arnault: Το διάσημο μοντέλο Natalia Vodianova και ο Γάλλος επιχειρηματίας Antoine Arnault τέλεσαν τον πολιτικό γάμο τους σε Δημαρχείο του Παρισιού στις 21 Σεπτέμβρη.

Natalia Vodianova – Antoine Arnault

 

Michelle Williams – Thomas Kail: Το 2020 παντρεύτηκαν και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Michelle Williams, με τον σκηνοθέτη του Fosse/Verdon, Thomas Kail κάτω από άκρα μυστικότητα, με την είδηση να επιβεβαιώνεται στο Us Weekly στα τέλη Μαρτίου.

13 γάμοι διάσημων

13 γάμοι διάσημων που έγιναν το 2020

Edoardo Mapelli Mozzi – πριγκίπισσα Βεατρίκη: Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson και ο Ιταλός δισεκατομμυριούχος, Edoardo Mappeli Mozzi παντρεύτηκαν μυστικά με μια τελετή στο κάστρο του Windsor στις 17 Ιουλίου.

13 γάμοι διάσημων

 

Vittoria Ceretti – Matteo Milleri: Το διάσημο μοντέλο, Vittoria Ceretti και ο σύντροφός της και DJ Matteo Milleri παντρεύτηκαν στην Ίμπιζα την πρώτη ημέρα του Ιουνίου.

13 γάμοι διάσημων

 

Toni Garrn – Alex Pettyfer: Το top model, Toni Garnn και ο ηθοποιός Alex Pettyfer παντρεύτηκαν στις 2 Οκτώβρη στο Berner Schloss Castle της Γερμανίας.

 

Toni Garrn – Alex Pettyfer:

 

  19 Νοεμβρίου.Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών(εικόνες).....giortazo.gr

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *