Για να είσαι Προετοιμασμένη…δες πως θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι, ανάλογα με το Ζώδιό του.

σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι

Δες πως θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι, ανάλογα με το Ζώδιό του

 

Γιατί πατήσατε κλικ σ’αυτή την ιστορία; Μήπως φοβάστε για το μέλλον και θέλετε να διώξετε την ανησυχία ή μήπως βλέπετε πως η σχέση σας πηγαίνει σε χωρισμό;

Πιστέψτε μας, ο χωρισμός δεν είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής, αλλά το να αντιμετωπίσεις τον πόνο που έρχεται, τον θυμό και την απώλεια.Μην αφήνετε όμως τον εαυτό σας να βουλιάζει σε μία δύσκολη κατάσταση που δεν σας βοηθάει αλλά σας κάνει να νιώθετε αδύναμοι και ευάλωτοι.

Πολλοί στρέφονται στην αστρολογία για απαντήσεις και στο άρθρο αυτό θα σας πούμε για την σκοτεινή πλευρά κάθε ζωδίου.

 

Δες πως θα σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι, ανάλογα με το Ζώδιό του

Κριός (Μάρτιος 21 – Απρίλιος 19)

Ο κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού. Είναι αυθόρμητος, παιχνιδιάρης και πανέξυπνος. Βαριέται εύκολα και θα αφήσει την αγάπη της ζωής του για την λαγνεία. Πηγαίνει συνεχώς από φλερτ σε φλερτ μέχρι να βρει την πραγματική αγάπη και τελικά δεν την βρίσκει.

 

Ταύρος (Απρίλιος 20- Μάιος 20)

Είναι πολύ καλοί στο κρεβάτι αλλά τους νοιάζει κυρίως ο εαυτός του. Αυτός είναι και ο λόγος που θα σας χωρίσουν. Θα νιώσετε πληγωμένοι γιατί δεν θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν την σχέση.

 

Δίδυμος (Μάιος 21- Ιούνιος 20)

Είναι πολύ χαρισματικοί και ελκυστικοί. Το πρόβλημα όμως είναι πως θα μείνουν κοντά σας ακόμα και μετά τον χωρισμό. Θα σας στέλνουν μηνύματα, θα σας χτυπάνε τα κουδούνια και θα σας θυμίζουν τις στιγμές που περάσατε μαζί.

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 16 έως 22 Αυγούστου 2021

 

Καρκίνος (Ιούνιος 21 – Ιούλιος 22)

Είναι ευγενικοί, συναισθηματικοί και χρειάζονται πάντα την επιβεβαίωση. Δεν μπορούν να πάρουν μόνοι τους μια απόφαση και πάντα χρειάζονται έναν ώμο για να κλάψουν. Αγαπούν την προσοχή και ξέρουν πώς να την τραβήξουν. Το χειρότερο είναι ότι πάντα θα νιώθουν ένοχοι. Το να βλέπετε την αγωνία τους θα σας ραγίζει την καρδιά.

 

Λέων (Ιούλιος 23 – Αύγουστος 22)

Είναι ένα από τα πιο δυνατά ζώδια. Είναι έξυπνος, δυνατός και πολύ φιλόδοξος. Λατρεύει την προσοχή και τα φώτα και γι’αυτό θα σας προσβάλλουν και θα το τελειώσουν δημοσίως. Ταυτόχρονα όμως, έχουν τόσους πολλούς θαυμαστές που σύντομα θα κάνουν μία καινούργια σχέση.

 

Παρθένος (Αύγουστος 23 – Σεπτέμβριος 22)

Είναι όμορφοι, ιδεαλιστές και παθιασμένοι με την τελειότητα. Θα σας κρίνουν συνεχώς και δεν θα καταλαβαίνουν καν πως σας πληγώνουν.

 

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – Οκτώβριος 22)

Ο ζυγός λάμπει σαν διαμάντι και αυτός ίσως είναι ο λόγος που δεν μπορεί να μείνει για πολύ σε ένα μέρος. Είναι πολύ δύσκολο να μείνουν με έναν άνθρωπο και γι’αυτό θα τους χωρίσετε.

 

Σκορπιός (Οκτώβριος 23 – Νοέμβριος 21)

Οι Σκορπιού αγαπούν και μισούν πολύ έντονα. Γι’αυτό το λόγο θα μαλώνετε πολύ. Όταν ο θυμός νικήσει την λογική, θα πουν και θα κάνουν πράγματα που θα σας ραγίσουν την καρδιά.

 

Τοξότης (Νοέμβριος 22 – Δεκέμβριος 21)

Είναι ιδιόμορφοι και αδυσώπητοι. Είναι αυθόρμητοι και παίρνουν αμέσως αποφάσεις χωρίς να το σκεφτούν καλά. Γι’αυτό και μάλλον θα τους χωρίσετε.

 

Αιγόκερως ( Δεκέμβριος 22 – Ιανουάριος 19)

Οι Αιγόκεροι είναι οργανωτικοί, τελειομανείς και έχουν υψηλές απαιτήσεις. Το πρόβλημα είναι πως ποτέ δεν θα ξεπεράσουν τον πρώην τους και θα συζητάνε γι’αυτόν. Αυτό θα κάνει την σχέση σας να χειροτερέψει.

  Πόσο χιούμορ έχουν τα ζώδια;

Υδροχόος (Ιανουάριος 20 – Φεβρουάριος 18

Δεν θα σου δείξουν τι νιώθουν και ποτέ δεν θα νιώσουν πως του αγαπάνε. Δεν μιλάνε για τα συναισθήματά τους και ποτέ δεν θα σε αγαπήσουν με τον τρόπο που νομίζεις.

 

Ιχθύς (Φεβρουάριος 19 – Μάρτιος 20)

Είναι σαν κουτάβια που θέλουν να αγαπηθούν. Η συνεχής προσοχή είναι το μόνο που θέλουν. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι όσο ωριμάζει η σχέση, θα αρχίσουν να αδιαφορούν.

 

fanpage.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *