Θέλεις να μαζέψεις χρήματα; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, σύμφωνα με το ζώδιό σου!!!

Θέλεις να μαζέψεις χρήματα;

Θέλεις να μαζέψεις χρήματα; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Ακολούθησε τις συμβουλές που σου δίνουμε και θα βγεις κερδισμένη

 

Οι διακοπές τελείωσαν και σε βρήκαν… ταπί και ψύχραιμη; Πέρασες όμορφα στο νησί και έκανες ό,τι τραβούσε η ψυχή σου, σπαταλώντας χρήματα; ΟΚ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για να κάνεις αποταμίευση και για πετύχεις αυτή τη φορά τον στόχο σου.

Πώς; Με οδηγό τα άστρα… Το ζώδιό σου μπορεί να σου δείξει τον καλύτερο τρόπο για να κάνεις τον λογαριασμό σου να μεγαλώσει!

 

Κριός

Σου αρέσει να ζεις στο τώρα και οι καταναλωτικές σου συνήθειες εκφράζουν απόλυτα αυτό το στοιχείο. Είσαι άτομο παρορμητικό και το ίδιο παρορμητικές είναι και οι αγορές σου. Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις αποταμίευση, πρέπει να ετοιμάζεις πάντα μια λίστα πριν τις αγορές σου, ούτως ώστε να μην παρασύρεσαι και μην… τερματίζεις το λογαριασμό σου.

 

Ταύρος

Μπορεί να λατρεύεις τη σταθερότητα και να είσαι ένα υπεύθυνο άτομο, όμως, την ίδια ώρα αγαπάς την πολυτέλεια και τις απολαύσεις… Αν θέλεις να κάνεις, λοιπόν, αποταμίευση άρχισε να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα και κυρίως, να μην εστιάζεις στα μικρά, καθημερινά πράγματα αλλά σε εκείνα που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τα μεγάλα σου όνειρα.

Με λίγα λόγια, άρχισε να κάνεις πιο έξυπνες επιλογές. Ναι, ωραία είναι τα εστιατόρια, ακόμη πιο υπέροχο όμως θα είναι το αυτοκίνητο που θα πάρεις σε δύο χρόνια με τις αποταμιεύσεις σου.

 

Θέλεις να μαζέψεις χρήματα; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, σύμφωνα με το ζώδιό σου! Δίδυμος

Είσαι ασταθής και αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου έχει συχνά μεγάλο αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Αρκεί μια στιγμή και ένα όμορφο ρούχο ή αντικείμενο για να… μηδενίσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

  Τα 3 ζώδια που αμφισβητούν τις δυνατότητές τους

Δυστυχώς, δύσκολα αλλάζεις συνήθειες για αυτό και ο μόνος τρόπος για να κάνεις αποταμίευση είναι να φροντίσεις, ώστε κάθε μήνα να γίνεται… αυτόματη μεταφορά χρημάτων σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό.

 

Καρκίνος

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε δεν αντιμετωπίζεις συχνά προβλήματα με τα οικονομικά σου. Ξέρεις πώς να κάνεις οικονομία και η αποταμίευση για εσένα είναι μια εύκολη και σε πολλές περιπτώσεις διασκεδαστική υπόθεση. Ωστόσο, καλό είναι να θυμάσαι ότι πρέπει να απολαμβάνεις πού και πού την… καλή ζωή. Ξόδεψε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου ή το σπίτι σου!

 

Λέων

Δεν δυσκολεύεσαι να βγάλεις και να… ξοδέψεις χρήματα και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Αν θέλεις να κάνεις φέτος αποταμίευση, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι συνεχώς από τα trends που ανά διαστήματα κάνουν την εμφάνισή τους και σου… παίρνουν το μυαλό.

Θέλεις να έχεις ό,τι καλύτερο στην γκαρνταρόμπα και τα συρτάρια σου, όμως, ξέρεις πως αν συνεχίσεις να κυνηγάς την τελευταία λέξη της μόδας και της τεχνολογίας… θα μείνεις ταπί. Προσπάθησε να επενδύεις σε αντικείμενα που έχουν πραγματική αξία για τη ζωή σου και έχε πάντα κατά νου ότι τα υλικά αγαθά δε φέρνουν την ευτυχία.

 

Θέλεις να μαζέψεις χρήματα; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, σύμφωνα με το ζώδιό σου!  Παρθένος

Κάθε Παρθένος γνωρίζει καλά πώς να διαχειρίζεται τα οικονομικά του. Εργάζεσαι σκληρά και ξέρεις από πρώτο χέρι την αξία των χρημάτων που με κόπο έχεις κερδίσει. Το πρόβλημα είναι, ωστόσο, ότι κάποιες φορές το… παρακάνεις με την αποταμίευση.

Όπως ο Καρκίνος, λοιπόν, έτσι και εσύ πρέπει να μη διστάζεις να ξοδέψεις τα χρήματά σου, όταν πρόκειται για μια αγορά που θα σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Μην τσιγκουνεύεσαι!

  Τα 4 Αγέραστα Ζώδια Του Ζωδιακού

 

Ζυγός

Θεωρείσαι ένα άτομο ιδιαίτερα ισορροπημένο σε όλους τους τομείς τους ζωής του. Το πρόβλημα όσον αφορά στη σχέση σου με τα χρήματα είναι πως δεν αντέχεις να μένεις μόνη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βγεις για να πιεις, να φας και να διασκεδάσεις με την παρέα σου περισσότερο από όσο αντέχει το πορτοφόλι σου!

Για να μην «ξεφύγεις» και φέτος με τα οικονομικά σου, προσπάθησε να δημιουργείς ένα budget πριν τις εξόδους σου και να μένεις πιστή σε αυτό! Με λίγα λόγια, μην είσαι παρορμητική σε ό,τι αφορά στις εξόδους σου!

 

Σκορπιός

Είσαι άτομο πειθαρχημένο, εργάζεσαι αρκετά και συνήθως δεν σπαταλάς αλόγιστα τα χρήματα που κερδίζεις. Το ένστικτό σου σε βοηθά αρκετά και «μυρίζεσαι» το χρήμα, όμως, εμπιστεύσου τους ειδικούς και κάνε μα «έξυπνη» οικονομική κίνηση, αν θέλεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

 

Θέλεις να μαζέψεις χρήματα; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, σύμφωνα με το ζώδιό σου!  Τοξότης

Σου αρέσει να ταξιδεύεις και να αποκτάς συνεχώς νέες εμπειρίες. Για να τα κάνεις όλα αυτά, βέβαια, χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα και τις περισσότερες φορές, ο αυθορμητισμός σου σε οδηγεί σε λανθασμένες οικονομικές αποφάσεις.

Αν θέλεις να κάνεις φέτος αποταμίευση, φρόντισε να κάνεις την έρευνά σου, προτού κλείσεις κάθε ταξίδι ή δραστηριότητα που σε ενδιαφέρει. Βρες τις καλύτερες προσφορές και τους πιο οικονομικούς συνδυασμούς και ετοίμασε ένα καλό οικονομικό πλάνο, πριν από κάθε εξόρμησή σου.

 

Αιγόκερως

Συνήθως επικρίνεις τα άτομα που το παρακάνουν με τις αγορές! Είσαι οργανωμένη και πειθαρχημένη σαν χαρακτήρας, ωστόσο, πρέπει να έχεις κατά νου ότι η υπερβολική αποταμίευση δεν κάνει πάντα καλό! Χαλάρωσε και πάρε εκείνο το φόρεμα που εδώ και πέντε μήνες ονειρεύεσαι.

  Μανάδες και Ζώδια : Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των μαμάδων ανάλογα με το ζώδιό τους!

 

Υδροχόοος

Γνωρίζεις πως είσαι αρκετά… γενναιόδωρη με τα χρήματά σου. Για την ακρίβεια, είσαι τόσο γενναιόδωρη που συχνά μένεις ταπί και ψύχραιμη, πριν το καταλάβεις! Φέτος φρόντισε να οργανώσεις τα οικονομικά σου και να θέσεις τις προτεραιότητές σου.

Όταν ο τομέας αυτός μπει σε μια τάξη, τότε θα μπορέσεις να αφοσιωθείς, να επενδύσεις και να ξοδέψεις χρήματα σε πράγματα που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον αυτό σου. Είσαι αλτρουίστρια και αυτό δεν αλλάζει!

 

Θέλεις να μαζέψεις χρήματα; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος, σύμφωνα με το ζώδιό σου!  Ιχθύς

Είσαι ευαίσθητη και νοιάζεσαι για πολλά πράγματα. Δυστυχώς για εσένα, όμως, τα χρήματα δε βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία. Το γεγονός ότι δείχνεις μηδαμινό ενδιαφέρον σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά ζητήματα σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς με τρόπο πρακτικό τα χρήματά σου.

Φρόντισε, λοιπόν, να αρχίσεις να δίνεις σιγά σιγά βάση στα οικονομικά σου, ακόμη και αν δε σε ενδιαφέρουν πολύ, κάνοντας «έξυπνες» επενδύσεις και αγορές.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *