Η δίαιτα των Superfoods

Η δίαιτα των Superfoods

Η δίαιτα των Superfoods

 

Η δίαιτα των Superfoods αποτελείται από ένα αρχικό μεταβολικό πενθήμερο αποτοξίνωσης για μία πρώτη γρήγορη απώλεια βάρους και στη συνέχεια από δύο εβδομαδιαία διατροφολόγια συνολικής χρονικής διάρκειας, όλων μαζί, είκοσι ημερών.

 

Η δίαιτα των Superfoods είναι εδώ για όλους εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε την προσπάθεια σας και χρειάζεστε ένα μενού προσαρμοσμένο στα δεδομένα αυτής της εποχής.

Περιλαμβάνει τροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος με ασφάλεια και να προστατεύσετε τον οργανισμό σας από τις διάφορες ιώσεις.

Είναι γεγονός ότι αυτή την εποχή παρουσιάζονται αυξημένες απαιτήσεις για αντιοξειδωτικές ουσίες, λόγω των χειμερινών ιώσεων. Έτσι, σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία αφενός να χάσετε βάρος με ασφάλεια και αφετέρου να ενδυναμώσετε τη φυσική άμυνα του οργανισμού σας.

Αποτελεί μία ελκυστική πρόταση για αποτελεσματική μείωση βάρους, χωρίς δυσάρεστα φαινόμενα στέρησης και πείνας!

Με βάση αυτό το δεδομένο είναι βέβαιο ο οργανισμός σας θα είναι περισσότερο ανθεκτικός και θα λειτουργεί πιο σωστά, πράγμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτελεσματική μείωση του βάρους!

 

Ορισμένες βασικές συμβουλές για την αποτελεσματική εφαρμογή των διαιτολογίων σας είναι οι ακόλουθες:

Ξεκινήστε την ημέρα σας με το λίγο θυμαρίσιο μέλι ελληνικών νησιών που θα σας προστατέψει από τα μικρόβια που “κινούνται” στο κρύο και θα σας ζεστάνει.

Καταναλώστε κόκκινο κρέας 1 με 2 φορές την εβδομάδα για να προσλάβετε τον απαραίτητο σίδηρο.

Φροντίστε μέσα στο μενού να υπάρχουν περισσότερα κίτρινα φρούτα και λαχανικά, όπως μπανάνες, πιπεριές, λεμόνια κτλ.

Αντικαταστήστε κάποιο από τα γεύματα της εβδομάδας με ζυμαρικά ολικής άλεσης συνοδευόμενα από γαλακτοκομικά προϊόντα: πχ ζυμαρικά ολικής με τυρί

  Μακαρόνια με κιμά έχει στη δίαιτά της η Ελένη Φουρέιρα

Προσθέστε περισσότερο πιπέρι στα φαγητά σας. Τα πικάντικα και τα καυτερά θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να αυξήσει την θερμοκρασία του και να αντέξει στο κρύο.

Το αρχικό ζύγισμα που θα καταγράψετε είναι εκείνο της πρώτης ημέρας της δίαιτάς σας.  Είναι επιθυμητό να αγοράσατε και μία 2η ζυγαριά για μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Να ζυγίζεστε πάντα πρωινή ώρα μετά την τουαλέτα με ελαφριά ένδυση και στο τέλος του πενθημέρου της δίαιτας των Superfoods αλλά και των δύο επιπλέον εβδομάδων καταγράφετε το αποτέλεσμα της προσπάθειας σας

Σε περίπτωση παρουσίας υπερτροφίμων που δεν σας ικανοποιούν μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με άλλα ισοδύναμης διατροφικής αξίας.

 

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο www.logodiatrofis.gr  και να βρείτε τις λαχταριστές συνταγές με Superfoods που τα συνοδεύουν.

Μεταβολικό πενθήμερο | Η δίαιτα των Superfoods (1η εβδομάδα ) | Η δίαιτα των Superfoods (2η εβδομάδα )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *