Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Δίδυμος

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Δίδυμος

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Δίδυμος

 

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη και κυρίως το γιατί ανήκει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Το πέρασμα του Ήλιου από τα 12 ζώδια, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής, μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Αν λοιπόν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20-21 Μαΐου με 20- 21 Ιουνίου ανήκεις στους Διδύμους, που είναι ζώδιο διπλό, μεταβλητό, του αέρα που δείχνει τη διανοητική του φύση και κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, δείχνοντας πώς όπως και ο θεός της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας είχε ρόλο αγγελιοφόρου, «ταχυδρόμου», έτσι και εσύ αντίστοιχα σε αυτή τη ζωή καλείσαι να μεταφέρεις… γνώση.

 

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Δίδυμος

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Στη ζωή συνυπάρχουν το θετικό και το αρνητικό και είναι καρμικός σου προορισμός να αποκτήσεις γνώση, τόσο του καλού όσο και του κακού, προκειμένου να βγεις νικητής στο δρόμο της πνευματική εξέλιξης.

 

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Σε αυτό σου το έργο η διπλή φύση των Διδύμων σου δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσεις από πρώτο χέρι τη συνύπαρξη «Τζέκυλ και Χάιντ» τόσο στη σκέψη και το νου σου αλλά και των άλλων ανθρώπων, όσο και σε πολλές ιδέες που διέπουν τη ζωή. Εκτός από την ικανότητα να βλέπεις τις δύο όψεις ενός θέματος, στο σκοπό σου θα σε βοηθήσει η οξύτητα του πνεύματός σου, η άνετη επικοινωνία και η δυνατότητα να προσαρμόζεσαι εύκολα.

 

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Στη ζωή σου πολλές φορές αυτό που ξέρεις και εκείνοι που γνωρίζεις θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, γεγονός που θα ενισχύει το ενδιαφέρον για την γνώση, τη μάθηση και την πληροφόρηση αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η πνευματική ευστροφία σου σε πολλές περιπτώσεις δεν θα επαρκεί. Θα χρειάζεται, αντί να αναλώνεσαι και να διασκορπίζεσαι σε πολλά και διαφορετικά πεδία, να δείχνεις αποφασιστικότητα για να αναδείξεις τα χαρίσματά σου και να βρεθείς στο δρόμο του καρμικού προορισμού σου.

  «Καμπανάκι» από τον Κώστα Λεφάκη: «Μαύρες» μέρες για αυτά τα 3 ζώδια

 

Ποια είναι τα δώρα σου στους άλλους;

Κυβερνήτης των Διδύμων είναι ο Ερμής κι, όπως ο υδράργυρος, είναι πολύ ενεργός και κινείται γρήγορα. Η ατμόσφαιρα ζωηρεύει με το χιούμορ, με την ταχύτητα της σκέψης σου, τις εναλλαγές των ενδιαφερόντων σου και χάρη σε σένα οι άνθρωποι μπορεί να αποκτήσουν την ανάγκη για νοητικές δραστηριότητες, περιέργεια, τάση για έρευνα, ταξίδια και μάθηση, όπως και για τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επικοινωνία.

 

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Το πεπρωμένο σου έχει σχέση με τη διανόηση και το πνεύμα. Οι σκέψεις σου και οι γνώσεις σου αποτελούν το όχημα προς την πνευματική εξέλιξη και επιτυχία και είναι σημαντικό σε καθημερινή βάση να κάνεις πράγματα που βοηθούν τα πνευματικά σου κέντρα να ανοίγουν.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *