Μάθε να “διαβάζεις” τον έρωτα!

Μάθε να "διαβάζεις" τον έρωτα!

Μάθε να “διαβάζεις” τον έρωτα!

 

Η γραμμή του έρωτα είναι μία από τις τέσσερις κύριες γραμμές στη χειρομαντεία, με τις υπόλοιπες τρείς να είναι η γραμμή της μοίρας, η γραμμή του κεφαλιού και η γραμμή της ζωής.

Κάποιες από τις γραμμές στη χειρομαντεία είναι δύσκολο να εντοπιστούν και κάποιες δεν υπάρχουν καν σε κάθε χέρι, όμως η γραμμή του έρωτα ή της καρδιάς, όπως αλλιώς λέγεται, είναι απόλυτα ξεκάθαρη και ορατή: υπάρχουν δύο οριζόντιες γραμμές που διατρέχουν τη μέση της παλάμης και η πάνω είναι η γραμμή της καρδιάς.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν το «μήνυμα» που μεταφέρει αυτή η γραμμή, όπως το μήκος της, τα σημάδια πάνω της και το αν ή όχι τέμνεται από άλλες γραμμές.

Παρακάτω θα εξηγήσουμε τα διάφορα χαρακτηριστικά αυτής της γραμμής και το τι σημαίνει το καθένα.

Μάθε να “διαβάζεις” τον έρωτα!

Θέση

Η γραμμή του έρωτα μπορεί να ξεκινά κάτω από το δείκτη ή κάτω από το μεσαίο δάχτυλο. Αν η δική σας ξεκινά κάτω από το δείκτη σας, αυτό σημαίνει ότι είστε ευχαριστημένοι με την ερωτική σας ζωή και ότι είστε ίσως εκλεκτικοί, ενώ αν ξεκινά κάτω από το μεσαίο δάχτυλο μπορεί να είστε πιο εγωκεντρικοί στα θέματα του έρωτα. Αν η γραμμή ξεκινά ανάμεσα στα δύο δάχτυλα και μετά «βουτά» απότομα προς τα κάτω, τότε είστε άνθρωπος που λαχταρά να προσφέρει την αγάπη του. Αν διασταυρώνεται η γραμμή του έρωτα με τη γραμμή της μοίρας τότε μπορεί να βιώσετε την απώλεια σχέσης στο μέλλον.

Σχήμα

Αν η δική σας γραμμή του έρωτα είναι μικρή και δεν εκτείνεται σε όλη την επιφάνεια της παλάμης, αυτό είναι ένδειξη ότι δε σας ενδιαφέρει ο έρωτας στο παραμικρό. Αν η γραμμή είναι μακριά και καμπυλώνεται προς το επάνω μέρος της, τότε είστε ένας ζεστός άνθρωπος που νοιάζεται και προσφέρει μεγάλο κομμάτι του εαυτού του σε μια σχέση.

  Σύνοδος Δία – Κρόνου: Σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο στο χειμερινό ηλιοστάσιο

Διακοπές στις γραμμές

Όταν υπάρχουν διακοπές στη γραμμή του έρωτα αυτό υποδηλώνει περιόδους συναισθηματικής απώλειας και αναστάτωσης. Αν υπάρχει μια έντονη τέτοια διακοπή στη γραμμή, αυτό δείχνει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα βιώσετε μια ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου.

Τμήματα

Η γραμμή του έρωτα ή της καρδιάς θεωρούμε ότι απαρτίζεται από τρία ξεχωριστά τμήματα, το καθένα εκ των οποίων αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό μέρος της ερωτικής σας ζωής. Το πρώτο τμήμα, το κοντινότερο προς το δείκτη, αντιστοιχεί στην νεότητα. Το δεύτερο τμήμα, ανάμεσα στο μέσο και τον παράμεσο, αντιπροσωπεύει τα χρόνια της ενηλικίωσης.

Τέλος, το τμήμα ανάμεσα στο μικρό δάχτυλο και το άκρο της παλάμης αντιστοιχεί στην μεγάλη ηλικία, την ηλικία της ωριμότητας. Κάποιος ειδικός στην ανάγνωση της παλάμης λαμβάνει υπόψη του και τα τρία αυτά τμήματα προκειμένου να σας δώσει μια αξιόπιστη πρόβλεψη.

Μπορεί να φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό το να σας διαβάσει κάποιος το χέρι σας. Αν όμως είστε σε μια καινούρια σχέση ή σε μια σχέση που σας γεμίζει ανασφάλεια, τότε το να ακούσετε κάτι αρνητικό για αυτήν ίσως σας στενοχωρήσει. Από την άλλη όμως, ίσως σας δώσει τη δύναμη να τελειώσετε κάτι που θα πρέπει να τελειώσει.

Αν η χειρομαντεία είναι κάτι στο οποίο πιστεύετε, τότε να είστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να ακούσετε κάποια όχι και τόσο ευχάριστα πράγματα

 

astrologos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *