Πώς θα χάσεις γρήγορα 3 κιλά!

Πώς θα χάσεις γρήγορα 3 κιλά!

Πώς θα χάσεις γρήγορα 3 κιλά!

 

Αν θες να χάσεις εύκολα και γρήγορα αυτά τα κιλά ακολούθησε τις εξής συμβουλές:

1-      Πίνε δυο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα: Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς ότι πρέπει να πίνεις 2 λίτρα νερό την ημέρα, περιορίζει την όρεξή σου, συν τις άλλοις. Οπότε, δυο ποτήρια νερό πριν φας, θα σε βοηθήσουν να φας μικρότερη μερίδα.

2-      Πιες τσάι, ή άλλα ροφήματα, δυο με τρεις φορές την ημέρα: Αποτοξίνωση σημαίνει πολλά υγρά, οπότε, αν δεν τα καταφέρνεις μόνο με το νερό, το πράσινο τσάι κι άλλα διουρητικά ροφήματα (φυσικοί χυμοί ή χυμοί λαχανικών), που θα σε απαλλάξουν από την κατακράτηση και το «πρήξιμο», είναι ό,τι χρειάζεσαι.

3-      Συμπλήρωσε 8 ώρες ύπνου καθημερινά: Όταν κοιμάσαι ένα 8ώρο την ημέρα, ο οργανισμός σου είναι έτοιμος να απαλλαγεί από τις ορμόνες του στρες και ο μεταβολισμός σου λειτουργεί καλύτερα.

4-      Απόφυγε τις επεξεργασμένες τροφές, τη ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά: Επέλεξε ολικής αλέσεως προϊόντα, φάε γιαούρτι και πολλά λαχανικά και φρούτα.

5-      «Σφίξε» την κοιλιά: Μια άσκηση ιδανική για να σφίξει η κοιλιά σου, και να απαλλαγείς από το λίπος που έχει συγκεντρωθεί εκεί, είναι η «σανίδα». Κάνε κάθε μέρα!

6-      Ξέχνα το αλκοόλ: Δεν σου επιτρέπει να κοιμηθείς καλά, πράγματα που δεν θέλεις σύμφωνα με τα παραπάνω, σε γεμίζει θερμίδες και κάνει κατακράτηση.

7-      Κάνε έντονη άσκηση για 30 λεπτά κάθε μέρα: Η γυμναστική έντονης έντασης θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες.

 

Πώς θα χάσεις γρήγορα 3 κιλά!

joytv.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *