Μάθε τα diet & fitness μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή

 

Μάθε τα diet & fitness μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει πως θα πεις “αντίο” στην κυτταρίτιδα – Μάθε τα diet & fitness μυστικά της

 

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» έχει ένα καλλίγραμμο σώμα, που φέτος είναι στα καλύτερά του, αφού στην Πάρο εμφανίστηκε για τις πρώτες της βουτιές πιο αδύνατη από ποτέ!

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όχι μόνο πέτυχε να χάσει τα λίγα παραπανίσια κιλά με διατροφή και άσκηση κατάφερε να καταπολεμήσει την αντιαισθητική κυτταρίτιδα, αλλά και να την καμουφλάρει με τον πιο στυλάτο τρόπο εφαρμόζοντας 6 έξυπνα μυστικά.

Δες τι σε συμβουλεύει, για να πεις κι εσύ «αντίο» στην όψη «φλοιού πορτοκαλιού» που σε ταλαιπωρεί.

 

ΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην την έχει ταλαιπωρήσει το… βάσανο της κυτταρίτιδας!

Είναι ο μπελάς μας κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, που βγαίνουμε στις παραλίες και… ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον», λέει η Σταματίνα και ψάχνει τρόπους… άμεσης αντιμετώπισης.

1. Στεγνό βούρτσισμα πριν κάνεις ντους, επιμένοντας στα επίμαχα σημεία. 2. Χρησιμοποίησε ένα scrub με καφέ μέσα στο ντους, εστιάζοντας στην περιοχή των γλουτών και των γοφών. 3. Ειδικές θεραπείες σώματος κατά της κυτταρίτιδας.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει πως θα πεις “αντίο” στην κυτταρίτιδα – Μάθε τα diet & fitness μυστικά της

 

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ… ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΕΙΣ

«Και φυσικά για σένα που δεν πρόλαβες να τα κάνεις αυτά, έλα να ανακαλύψουμε παρέα μερικούς τρόπους για να μη φαίνεται τόσο έντονα:

1. Εάν έχεις ανασφάλεια, επίλεξε ένα ολόσωμο μαγιό ή ψηλόμεσο μπικίνι που κρύβουν ατέλειες, ειδικά αν έχεις κυτταρίτιδα στην κοιλιά. 2. Μια καλή λύση είναι και τα μαγιό με βολάν, ένα σχέδιο που κάνει… αντιπερισπασμό, ώστε να μην πέφτουν όλα τα βλέμματα πάνω στην επιδερμίδα σου. 3. Τα κοντά σορτσάκια μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως κάλυψη».

  Απλό, εύκολο και γρήγορο: H Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει πιο είναι το πρωινό της με το οποίο διατηρεί τη φόρμα της!

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει πως θα πεις "αντίο" στην κυτταρίτιδα - Μάθε τα diet & fitness μυστικά της

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το καλοκαίρι η Σταματίνα προσπαθεί να κοντρολάρει τις μερίδες που καταναλώνει και τις θερμίδες που λαμβάνει κάθε μέρα, ειδικά όταν κάνει διακοπές και οι γευστικοί πειρασμοί είναι περισσότεροι στα ταβερνάκια πλάι στο κύμα, με ουζάκια και θαλασσινά να έχουν την τιμητική τους.

Το φετινό της πρόγραμμα;

Να απολαύσει στο 100% την οικογένειά της, να παίξει με τα τρία της παιδιά, να χαρεί τον άντρα της Θέμη Σοφό όσο περισσότερο μπορεί αλλά και να λιώσει η ίδια στο κολύμπι και στα θαλάσσια σπορ (το sup και το windsurf είναι τα αγαπημένα της)!

Αν και στις διακοπές της δεν πολυσκοτίζεται για το φαγητό και τρώει λίγο απ’ όλα, πάντα έχει ένα μενού στο μυαλό της, που τη βοηθά να μην ξεφεύγει αλλά και να αποφεύγει τις ατασθαλίες.

 

ΠΡΩΙΝΟ: Σκέτος καφές με λίγο γάλα αμυγδάλου και 1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί light.

ΣΝΑΚ: Ένα μικρό μπολ κεράσια ή 2 βερίκοκα.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητά (κοτόπουλο/μπιφτέκι/ τσιπούρα/σολομός) με πράσινη σαλάτα (ρόκα, φρέσκο σπανάκι και μαρούλι).

ΒΡΑΔΙΝΟ: 1 μερίδα λαδερό φαγητό (φασολάκια, μπάμιες) και όταν πάει σε ένα ταβερνάκι θα παραγγείλει μια ψητή μπριζόλα ή ψάρι, που θα συνοδέψει πάντα με σαλάτα. * Το κρασάκι δεν το στερείται, αλλά μόνο 1-2 ποτηράκια, ενώ αποφεύγει την μπίρα που φουσκώνει.

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *