Η δίαιτα της τελευταίας στιγμής: Πως να χάσεις 3 κιλά σε 15 ημέρες όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

Η δίαιτα της τελευταίας στιγμής

Η δίαιτα της τελευταίας στιγμής: Πως να χάσεις 3 κιλά σε 15 ημέρες όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πως να χάσεις 3 κιλά σε 15 ημέρες όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε τις διακοπές της στην Πάρο και μαζί με αυτές και μερικές διατροφικές ατασθαλίες (aka ουζάκια πλάι στο κύμα και βραδινές έξοδοι για φαγητό με την οικογένειά της), “βάζοντας” 2-3 κιλάκια, τα οποία βάλθηκε να… εξαφανίσει άμεσα, εφαρμόζοντας μια δίαιτα της τελευταίας στιγμής αλλά και διατροφικά tips για τέλειες καμπύλες.

 

To κορμί της φέτος είναι στα καλύτερά του και οι όποιες ατέλειες -κατάλοιπο από τις τρεις εγκυμοσύνες της- εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας από τον χειμώνα ακόμα.

Επειδή, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή… μάγο δεν έχει στη ζωή της, φρόντισε μόνη της να διώξει τα περιττά κιλά και οι εμφανίσεις της με μαγιό στη Μικρή Σάντα της Πάρου, όπου κολύμπαγε καθημερινά στις διακοπές της, να γίνουν το αγαπημένο… οφθαλμόλουτρο των παρευρισκομένων.

Γραμμωμένη σιλουέτα, επίπεδη κοιλιά και θεϊκά πόδια συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας, ως αποτέλεσμα σωστής διατροφής και άσκησης.

Επειδή, όμως, η οικοδέσποινα του “Happy day” στον Alpha “χαίρεται τη ζωή και απολαμβάνει το φαγητό”, όπως λέει με νόημα, έκανε τις καλοκαιρινές της ατασθαλίες, τρώγοντας λίγο παραπάνω -με έμφαση στο παγωτό που λατρεύει- οπότε “τσίμπησε” αυτά τα 3 κιλά των διακοπών, που πριν ακόμα κλειδώσει το εξοχικό της στο κυκλαδίτικο νησί… τα έδιωξε από πάνω της με… τρόπο και όχι κόπο!

Έτσι είναι απόλυτα καθησυχαστική και σούπερ cool απέναντι στον εαυτό της αλλά και σε όσες γυναίκες το… ‘ριξαν έξω το καλοκαιράκι και τώρα νιώθουν λίγο άβολα, γιατί δεν πρόλαβαν να τα χάσουν τα 2-3 και μοιράζεται μαζί με το YOU τα μυστικά της για μια επιστροφή στη βάση σου χωρίς… περιττό βάρος στις αποσκευές σου!

  Η δίαιτα των παπουτσιών: Χάστε βάρος, βγάζοντας τα παπούτσια πριν μπείτε σπίτι

 

Η δίαιτα της τελευταίας στιγμής: Πως να χάσεις 3 κιλά σε 15 ημέρες όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

Τα μυστικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή για να χάσει κιλά

 

Κορμί 20άρας

Πάντα βαριόταν τη γυμναστική αλλά πλέον δεν λέει το ίδιο πράγμα, ειδικά όταν δοκίμασε τις pilates performer, που άλλαξαν άρδην την γνώμη της για την άσκηση αλλά και την εικόνα στο σώμα της. Με ένα μικρό διάλειμμα στις διακοπές της, άμα τη άφιξή της στο ¨κλεινόν άστυ” ξεκίνησε την προπόνησή της, κάνοντας, μάλιστα, και την επισήμανση στις αναρτήσεις της στα social: «Όταν αρχίζουμε γυμναστική λέμε κι επίσημα καλό φθινόπωρο!».

Έτσι “πουσάρει” το σώμα της να σφίξει, διατηρώντας παράλληλα τον δείκτη της ζυγαριάς της στο σωστό… νούμερο! Η συμβουλή της; “Ακόμα κι όταν δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστήριο, κανε περπάτημα στη γειτονιά σου ή να ξεκίνησε κάποια άλλη δραστηριότητα που απαιτεί λίγο χρόνο και είναι αποτελεσματική”.

 

Το μυστικό της για bikini body

«Επιλέγω 3 φρούτα που μου προσφέρουν ό,τι χρειάζομαι μαζί με νοστιμιά!» και η λίστα της περιλαμβάνει αβοκάντο, που επιταχύνει τη μετατροπή του λίπους σε ενέργεια και ενισχύει τον μεταβολισμό, καρύδα, που προκαλεί εύκολα κορεσμό και είναι λιγότερο πιθανό να αναζητά διαρκώς ανθυγιεινά σνακ και γκρέιπφρουτ, που έρευνες δείχνουν ότι γυναίκες που το κατανάλωναν καθημερινά, έχασαν κιλά, χωρίς να αλλάξουν τίποτε άλλο στη διατροφή ή τον τρόπο ζωής τους.

 

Πες “αντίο” στην κατακράτηση

Όσο πιστά κι αν ακολουθούμε ένα πρόγραμμα διατροφής, υπάρχουν 5 “χρυσές” συμβουλές που διευκολύνουν τον μεταβολισμό και εμποδίζουν το φούσκωμα και την κατακράτηση υγρών. Για να ξεμπλοκάρουμε τον οργανισμό μας και να τον βοηθήσουμε να απαλλαγεί από τα πρηξίματα, η Σταματίνα μάς συμβουλεύει τα εξής:

  Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δίαιτα αποτοξίνωσης

1. Προτίμησε λευκό κρέας (γαλοπούλα, κοτόπουλο, ψάρι).
2. Φάε τα λαχανικά της αρεσκείας σου, αρκεί να μην υπερβάλλεις με το ελαιόλαδο.
3. Κατανάλωσε πολύ νερό.
4. Απόφυγε το αλκοόλ και τα γλυκά.
5. Προσοχή στο αλάτι.

 

Η υγιεινή διατροφή είναι το “Α” και το “Ω”

Τι κι αν οι τρεις εγκυμοσύνες της τής πρόσθεσαν πολλά κιλά… Η Σταματίνα δεν το έβαλε κάτω και με επιμονή και υπομονή απέκτησε το bikini body των ονείρων της, που της επιτρέπει να φορά τα πιο “καυτά” μαγιό του καλοκαιριού και να δημιουργεί πλείστα εγκεφαλικά στο πέρασμά της.

Η σωστή και υγιεινή διατροφή είναι το Α και το Ω για την υγεία και την καλή της διάθεση, που αντανακλάται και στο χαμόγελό της, με το οποίο καλημερίζει τους τηλεθεατές της καθημερινά.

«Με τη δίατα της τελευταίας στιγμής που σου προτείνω δεν θα πεινάσεις! Προσωπικά την προτιμώ γιατί είναι εύκολη, γρήγορη και με άμεσα αποτελέσματα! Δεν θέλει κόπο άλλωστε… αλλά τρόπο», σημειώνει, δίνοντας έμφαση σε όλα τα απαραίτητα συστατικά που εχει ανάγκη ο οργανισμός της.

 

Πρωινό

Γιαούρτι με πράσινο μήλο, μέλι & κανέλα

Το μήλο έχει σημαντικές ποσότητες ινών, βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών ουσιών, που συμβάλλουν στην ενίσχυση του μεταβολισμού και στην καύση περισσότερου λίπους.

Μεσημεριανό

Πολύχρωμη σαλάτα με γλυκοπατάτα & κοτόπουλο

Ο γλυκαιμικός δείκτης μιας βραστής γλυκοπατάτας ισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, με αποτέλεσμα να μην αναζητείς κάτι γλυκό και “θερμιδοφόρο” στη διάρκεια της μέρας.

Βραδινό

Μαύρο ψωμί με ντομάτα, αβγό & χαλαπένιος

Xάρη στo χημικό καψαϊκίνη που περιέχουν οι πιπεριές, αυξάνουν και την καύση θερμίδων.

  Τσιμπολόγημα: έξυπνα tips για να το αντιμετωπίσεις και να μην βάζεις θερμίδες

 

Υγιεινή διατροφή

Μην ξεχνάς
Να τρως ενδιάμεσα σνακ, όπως αποξηραμένους καρπούς, γιαούρτι αλλά και μπάρες δημητριακών.
Να απολαμβάνεις τον καφέ σου light.
Έπειτα από ένα διάστημα υπερβολικής γυμναστικής άφηνε κάποιες μέρες

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *