ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έχασε 110 κιλά ΧΩΡΙΣ δίαιτα! ΔΕΙΤΕ με ποιον τρόπο…

 

Έχασε 110 κιλά ΧΩΡΙΣ δίαιτα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έχασε 110 κιλά ΧΩΡΙΣ δίαιτα! ΔΕΙΤΕ με ποιον τρόπο…

 

Από τότε που ήταν μικρή, η Clara Williams είχε πάντα πρόβλημα με τα κιλά της, ενώ μέχρι τα 20 της ζύγιζε σχεδόν 100 κιλά! Πέντε χρόνια αργότερα, γέννησε την κορούλα της και το βάρος της εκτοξεύτηκε στα 136 κιλά!

«Από τότε συνέχισα να παίρνω βάρος, μέχρι που «χτύπησα» ταβάνι το 2010, φτάνοντας τα 193 κιλά» είπε η Clara στο Yahoo! Health. «Φορούσα το μεγαλύτερο νούμερο τζιν που μπορούσα να βρω στα καταστήματα, αλλά και πάλι κούμπωναν με δυσκολία.»

Η μεγάλη απόφαση να χάσει βάρος ήρθε όταν έγινε γιαγιά!

Clara Williams
Courtesy of Terry Bonham Photography, TOPS Club Inc.

 

ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΩΡΟ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ.

Έτσι στράφηκε για βοήθεια στον πατέρα της που είχε καταφέρει να χάσει 45 κιλά και στη φίλη της Patty. Το 2011, η Clara και η Patty γράφτηκαν στο TOPS Club Inc., μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που στηρίζει άτομα που θέλουν να χάσουν κιλά και άρχισαν να συμμετέχουν στις συνεδρίες τους.

Σταδιακά άρχισε να αντικαθιστά τις «σαβούρες» που έτρωγε με πιο υγιεινά φαγητά, όπως σολωμό, κοτόπουλο, λαχανικά και ελληνικό γιαούρτι, αντί για πατατάκια και γλυκά. Το καλύτερο όμως ήταν ότι το να τρώει υγιεινά, δεν την έκανε ποτέ να νιώσει ότι έκανε «δίαιτα«.

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Το ίδιο ίσχυε και για την γυμναστική. Ξεκίνησε με το βίντεο της Leslie Sansone και η πρόοδός της έμοιαζε αργή, αλλά ήξερε ότι θα πετύχαινε τον στόχο της αν απλά επέμενε.
Έχασε 110 κιλά ΧΩΡΙΣ δίαιτα
Courtesy of Terry Bonham Photography, TOPS Club Inc.

 

  Τέσσερις τροφές που κόβουν την όρεξη για φαγητό

Σήμερα, η Clara έχει χάσει 110 κιλά και απολαμβάνει τη νέα της ζωή. Για να διατηρήσει την γραμμή της χρησιμοποιεί την εφαρμογή MyFitnessPal ώστε να μετράει τις θερμίδες που καταναλώνει και κάνει μία ώρα ασκήσεις cardio και βάρη, 2-3 φορές την εβδομάδα.

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έχασε 110 κιλά ΧΩΡΙΣ δίαιτα! ΔΕΙΤΕ με ποιον τρόπο…

fanpage.gr

diaforetiko.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *