Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «πουλάνε μούρη»

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «πουλάνε μούρη»

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «πουλάνε μούρη»

Είναι τα ζώδια εκείνα που έχουν ανάγκη να δείχνουν σε όλους τους άλλους το πόσο ανώτερα είναι.

Είναι τα άτομα εκείνα που ό,τι έχουν θα προσπαθήσουν να το προβάλλουν και να στο δείξουν με κάθε τρόπο, με σκοπό εσύ να ζηλέψεις και να νιώσεις μειονεκτικά ή… πολύ απλά φτωχός. Ζουν και “τρέφονται” μέσα από αυτή την επιδειξιομανία τους και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σταματήσουν να το κάνουν.

 

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που «πουλάνε μούρη»

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει την τάση να μιλάει πάρα πολύ για τον εαυτό του. Θα τον ακούς συνεχόμενα να λέει την λέξη «εγώ» και να εξυμνεί τα κατορθώματά του. Θα σου τονίζει το πόσο ικανός είναι, το πόσο δυνατός και το πόσο θαρραλέος. Ότι τα κάνει όλα σωστά, ότι έχει πάντα δίκιο και δεν πέφτει ποτέ έξω. Ακόμα κι αν ένα κατόρθωμά του είναι φυσιολογικό, εκείνος θα σου το παρουσιάζει ως κάτι το απίθανο. Έχει ανάγκη να το κάνει όλο αυτό, καθώς από την φύση του είναι ανταγωνιστικός και θέλει οι άλλοι να τρώνε την σκόνη του. Και το κυριότερο θέλει να το ξέρουν όλοι ότι αυτός είναι ο πρώτος και ο καλύτερος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ισχυρό στοιχείο ενός Διδύμου είναι το μυαλό του. Η αλήθεια είναι ότι συγκαταλέγεται στα εύστροφα ζώδια. Το προτέρημά του όμως αυτό θέλει να το δείχνει πάντα και παντού. Θέλει οι άλλοι να ξέρουν το πόσο πονηρός και καπάτσος είναι. Θέλει να δείχνει ότι είναι ικανός για όλα, ότι τα καταφέρνει πάντα και ότι στο τέλος θα πετύχει τον στόχο του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτό που κάνει ο Δίδυμος είναι να σου τονίζει συνεχόμενα το πόσο ανώτερος είναι από εσένα νοητικά και το πόσο εύκολα μπορεί να σε κοροϊδέψει και να σε παραπλανήσει.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας ξεχωρίζει από το χιλιόμετρο! Γιατί; Γιατί είναι ο άνθρωπος εκείνος που κάνει την μεγαλύτερη επίδειξη από όλους ίσως. Είτε αυτό έχει να κάνει με την ομορφιά του, είτε με τα αποκτήματά του, είτε με τα λεφτά του, είτε με τις γνωριμίες του, είτε με χίλια δυο πράγματα. Ο Λέων θέλει να τον θαυμάζουν, να τον αποθεώνουν και κυρίως να τον ζηλεύουν που δεν μπορούν να ζήσουν την ζωή που κάνει εκείνος ή που δεν έχουν όλα όσα έχει αυτός. Εκείνος είναι ένας βασιλιάς και οι άλλοι, απλά οι υποτακτικοί του. Αυτή είναι μια κλασική συμπεριφορά Λέοντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι αυτό που λέμε ο απόλυτος ξερόλας. Προφανώς και είναι ένα έξυπνο ζώδιο, ωστόσο θέλει συνεχόμενα να δείχνει σε όλους τους άλλους ότι τα γνωρίζει όλα και ότι έχει μια λύση για κάθε πρόβλημα. Ακόμα και αν δεν ξέρει τίποτα, θα προσπαθήσει να δείξει ότι ξέρει κάτι. Και θα το «φουσκώσει» τόσο πολύ όλο αυτό, ώστε εσύ να την θαυμάσεις για το μυαλό της ή να την ζηλέψεις που δεν μπορείς να της μοιάσεις. Όπως και να έχει όμως, η Παρθένος θέλει να κάνει συνεχόμενα επίδειξη μυαλού.

πηγή : astrology.gr

fumara.gr

  Ποιες είναι οι 3 καλύτερες σύζυγοι του ζωδιακού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *