Ποια ζώδια είναι «λύκοι» και ποια… «πρόβατα»;

Ποια ζώδια είναι «λύκοι» και ποια… «πρόβατα»

Ποια ζώδια είναι «λύκοι» και ποια… «πρόβατα»;

Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι με τις ίδιες ικανότητες…

 

Ποια ζώδια είναι «λύκοι» και ποια… «πρόβατα»;

Κάποια ζώδια είναι γεννημένα για να ηγούνται. Δεν λέμε ότι το κάνουν πάντα με τον σωστό τρόπο ή ότι είναι επιτυχημένα σε αυτό που κάνουν 100% . Έχουν όμως στο αίμα τους τον «πρώτο ρόλο». Kάποια άλλα είναι απλώς γεννημένα για να… ακολουθούν τον leader.

Οι «Λύκοι» του ζωδιακού

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεννημένος για να είναι ο πρώτος (δεν είναι τυχαία το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού). Επίσης, έχει την ικανότητα να χαράσσει πορεία και φυσικά το Εγώ του είναι τέτοιο που δεν δέχεται εντολές από κανέναν. Το να είναι ο αρχηγός είναι στη φύση του και η αλήθεια είναι ότι θα κινητοποιήσει και θα ηγηθεί μιας ομάδας αργά ή γρήγορα. Τώρα αν θα πετύχει τον σκοπό του, εξαρτάται από το πόσο πολύ συνεχίζει να το θέλει ή στην πορεία έχει χάσει το ενδιαφέρον του.

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας γεννήθηκε με στέμμα στο κεφάλι. Δεν θα μπορούσε να μην είναι ο αρχηγός σε ό,τι και να κάνει. Δεν καταδέχεται να είναι κάτι λιγότερο από πρώτος, αρχηγός, ένας και… μοναδικός. Προσκυνήστε το είδωλο! Όταν τον συναντήσετε υποκλιθείτε στον βασιλιά σας και ακολουθείστε τον πιστά. Γιατί ο Λέοντας ξέρει πώς να είναι πρώτος. Το έχει στο DNA του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Mr Leader του ζωδιακού. Είναι οργανωτικός, είναι αποδοτικός και το κυριότερο παράγει έργο. Δεν χρειάζεται να τον εκτιμάς ως ζώδιο τον Αιγόκερω για να παραδεχτείς ότι είναι γεννημένος και αυτός για αρχηγός και για να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά. Έχει εμπειρία και γνώσεις οπότε θα βρει την άκρη σε κάθε πρόβλημα και αυτό οι γύρω του το ξέρουν και του έχουν εμπιστοσύνη. Δεν τον ακολουθούν… τυχαία. Λυκάκι λοιπόν και ο Αιγόκερως.

  Αυτά τα ζώδια θέλουν extra επιβεβαίωση στη σχέση

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι γεννημένος για να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα. Είτε αυτό έχει να κάνει με την οικογένειά του, είτε με τα επαγγελματικά του, είτε με τα ερωτικά του. Θέλει να έχει τον έλεγχο στο κάθε τι από την φύση του και θα ηγηθεί της «αγέλης» του. Θα κάνει τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπά και εκείνοι θα τον ακολουθούν πιστά γιατί ξέρουν ότι ο Σκορπιός σπάνια πέφτει έξω στις εκτιμήσεις του.

Τα «Πρόβατα» του ζωδιακού

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς δεν μπορεί να αναλάβει για κανένα λόγο ούτε την ηγεσία, ούτε να πάρει πρωτοβουλίες. Θέλει να έχει ανθρώπους δίπλα του να κάνουν την «βρώμικη» δουλειά κι εκείνος να ακολουθεί και να βάζει το χεράκι του όπου χρειαστεί να βοηθήσει. Δεν είναι για πολλά… πολλά. Δώσε του οδηγίες και έχε τον νου σου να τις εκτελέσει και σωστά. Δεν είναι να του έχεις και πολύ εμπιστοσύνη. Κάπου στον δρόμο θα το χάσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ούτε ο Καρκίνος είναι γεννημένος για αρχηγός. Δεν θα πάρει σκληρές αποφάσεις και δεν θα βάλει ποτέ το μαχαίρι στο κόκκαλο. Είναι πολύ καλός συνεργάτης, βοηθός κτλ. Αλλά δεν κάνει για αρχηγός. Μπορεί να είναι άκρως αποδοτικός, καθώς είναι έξυπνος και ικανός, αλλά θα περιμένει να πάρει τις… άνωθεν εντολές.

 

ΖΥΓΟΣ

Για να είσαι αρχηγός θα πρέπει να μπορείς και να πάρεις σκληρές αποφάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αδικήσεις και μια πλευρά. Ο Ζυγός ούτε να αποφασίσει άμεσα μπορεί, ούτε να κακοκαρδίσει κόσμο, ούτε να επιβληθεί (λόγω ευγένειας και καλών τρόπων και τύψεων, αν δει ότι ο άλλος/η πληγωθεί). Θα μπορούσε να είναι ο διπλωμάτης αλλά όχι ο αρχηγός κράτους. Θα μπορούσε να είναι ο δικηγόρος αλλά όχι ο πρόεδρος ενός δικαστηρίου. Ο ρόλος του δεν μειώνεται, αλλά δεν γίνεται να είσαι αρχηγός και να τους ικανοποιείς όλους.

  Η Ιατρική αστρολογία αποκαλύπτει τις πιο αδύναμες πτυχές κάθε ζωδίου!!!

https://www.astrology.gr/

healingeffect.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *