Φενγκ Σούι Tips για να Φέρετε την Παλιά σας Σχέση Πίσω

Φενγκ Σούι Tips για να Φέρετε την Παλιά σας Σχέση Πίσω

Φενγκ Σούι Tips

 

Το φενγκ σούι λένε πως μπορεί να βοηθήσει να φέρετε διάφορα πράγματα στη ζωή σας, όπως περισσότερα χρήματα, σχέσεις που σας ενδιαφέρουν και υγεία. Πολλοί είναι αυτοί, όμως, που αναρωτιούνται αν μπορεί να φέρει πίσω μια παλιά σχέση. 

Η απάντηση είναι πως το φενγκ σούι μπορεί να βοηθήσει αλλά υπό κάποιες προϋποθέσεις. Το φενγκ σούι βοηθάει στο να προσελκύσετε γενικά αγάπη στη ζωή σας πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, εκτός και αν υπάρχουν ακόμα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

Για να έρθει λοιπόν η αγάπη και πάλι στη ζωή σας πρέπει για αρχή να είστε ανοιχτοί σε αυτήν. Μην συγκεκριμενοποιείτε το πρόσωπο. Το φενγκ σούι μπορεί να επηρεάσει εσάς αλλά όχι και έναν άλλον άνθρωπο, εκτός και αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος, όπως είπαμε και προηγουμένως.

 

Γιατρέψτε την καρδιά σας

Πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση σύμφωνα με τους κανόνες του φενγκ σούι, προσπαθήστε να γιατρέψετε την καρδιά σας ώστε να μπορέσει η αγάπη να έρθει στο σπιτικό σας. Ανοίξτε την καρδιά σας ώστε να ρέει η αγάπη μέσα σε αυτήν και μην την περιορίζετε με πρόσωπα από το παρελθόν. Όπως είπαμε η παλιά σας αγάπη θα έρθει πίσω σε εσάς αν εσείς ανοιχτείτε στην αγάπη και είναι ταυτόχρονα και η παλιά σας αγάπη προσανατολισμένη προς εσάς. Αν δεν είναι, δεν πειράζει.

 

Φενγκ Σούι Tips για να Φέρετε την Παλιά σας Σχέση Πίσω

Με τα παρακάτω tips που σας δίνουμε μια ολοκαίνουρια σχέση θα έρθει σε εσάς.
Γιατρέψτε την καρδιά σας
Τα γήινα φυσικά χρώματα είναι η καλύτερη επιλογή σύμφωνα με το φενγκ σούι.

 

  7 πρωινά λάθη που χαλάνε την ημέρα σας και τι να κάνετε για να τα διορθώσετε
Βγάλτε τις ηλεκτρονικές συσκευές από το υπνοδωμάτιο

Οι ηλεκτρονικές συσκευές χαλάνε τη ενέργεια ενός δωματίου και ειδικά στο υπνοδωμάτιο πρέπει η ενέργεια να είναι άριστη για να προσελκύσετε την αγάπη στη ζωή σας.

Αφαιρέστε τα φυτά από το δωμάτιο

Τα φυτά δεν είναι καθόλου καλό φενγκ σούι όταν βρίσκονται κοντά στο κρεβάτι. Απομακρύνετε λοιπόν τα φυτά από το υπνοδωμάτιο και φροντίστε να ανοίγετε κάθε πρωί τις κουρτίνες και το παράθυρο για να ανανεώνεται η ενέργεια αλλά και ο αέρας του δωματίου σας.

Φενγκ Σούι Tips
Τα φυτά και τα λουλούδια που βρίσκονται δίπλα στο κρεβάτι είναι κακό φενγκ σούι.

 

Δώστε προσοχή στο κρεβάτι

Ένα μονό κρεβάτι όταν θέλετε να φέρετε αγάπη στη ζωή σας είναι λάθος επιλογή. Αν θέλετε να αποκτήσετε μια καινούρια σχέση ή να φέρετε πίσω μια παλιά, τότε το κρεβάτι πρέπει να είναι μεγάλο όπως θα ήταν αν συγκατοικούσατε με τον αγαπημένο σας.

Ακολουθήστε τα βασικά tips για το κρεβάτι

1)Το κρεβάτι πρέπει αν είναι προσβάσιμο και από τις δύο πλευρές, 2)Πρέπει αν έχετε δύο κομοδίνα (ένα για κάθε πλευρά), 3)Αποφύγετε να έχετε το κρεβάτι στην ίδια ευθεία με την πόρτα.

Επιλέξτε τα σωστά χρώματα

Λένε πως τα πιο κατάλληλα χρώματα για το υπνοδωμάτιο σύμφωνα με το φενγκ σούι είναι τα «χρώματα του δέρματος» (από λευκό μέχρι σοκολατί).

Διακοσμήστε με την κατάλληλη τέχνη

Ένας βασικός και απαράβατος κανόνας στο φενγκ σούι είναι να διακοσμείτε τους τοίχους σας με έργα τέχνης που δείχνουν καταστάσεις στις οποίες θέλετε να βρεθείτε και εσείς. Αν λοιπόν θέλετε να προσελκύσετε αγάπη στη ζωή σας, τότε βρείτε έναν πίνακα με ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Αποφύγετε τα κάδρα που δείχνουν στεναχωρημένους ανθρώπους χωρίς παρέα ή άτομα που έχουν γυρισμένα την πλάτη τους προς εσάς.

  Σπουργίτι Θεωρεί Μια Γάτα Ως Μαμά Του Και Η Αντίδραση Γίνεται Viral! (Vid)
Φενγκ Σούι Tips
Αυτό το έργο τέχνης είναι καλο φενγκ σούι και θα βοηθήσει να φέρετε μια σχέση στη ζωή σας.

 

Διακοσμήστε με την κατάλληλη τέχνη 
Αυτός ο πίνακας μπορεί να δείχνει ένα ζευγάρι αλλά το ζευγάρι είναι πλάτη προς εσάς και ο άνδρας δε φαίνεται ιδιαίτερα θερμός απέναντι στη γυναίκα. Επομένως, μην επιλέξετε κάτι τέτοιο για τον τοίχο σας.

 

Προσθέστε κεριά

Τα κεριά, σύμφωνα με το φενγκ σούι, καθαρίζουν την ενέργεια ενός δωματίου και γι’αυτό καλό είναι να τα εντάξετε στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας. Προσέξτε μόνο να επιλέξετε κεριά χωρίς τοξίνες.

Φενγκ Σούι Tips
Τα κεριά, σύμφωνα με το φενγκ σούι, καθαρίζουν την ενέργεια ενός χώρου.

 

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση