Γιατί χωρίζουν τα 12 ζώδια από τις σχέσεις τους;

Γιατί χωρίζουν τα 12 ζώδια από τις σχέσεις τους

Γιατί χωρίζουν τα 12 ζώδια από τις σχέσεις τους;

Έλενα Γκιτσάλη

Ο Έρωτας είναι το συναίσθημα που μας έχει απασχολήσει ίσως περισσότερο από κάθε άλλο. Όλοι μας θέλουμε να έχουμε ένα δεσμό υγιή γεμάτο αμοιβαία αγάπη και δόσιμο. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο που να μας συντροφεύει και στα όμορφα αλλά και στα άσχημα της ζωής μας. Όμως δεν είναι πάντα όλα ρόδινα και πολλές φορές έρχεται ή καθημερινότητα να μας αποδείξει ότι το το έτερον μας ήμισυ είναι ακριβώς αυτό, δηλαδή «μισό» .

Δεν είναι ότι ακριβώς είχαμε ονειρευτεί ή πιστέψει ότι ήταν. Ίσως γιατί θεωρούμε ότι μας κρατάει πίσω στον αγώνα μας να προχωρήσουμε, γενικά, στην ζωή μας. Ίσως γιατί μας ενοχλούν συμπεριφορές του, στις οποίες πριν δεν είχαμε δώσει σημασία. Παρακάτω θα δείτε τι είναι αυτά που μας ενοχλούν, ανάλογα με το ζώδιο μας. Απολαύστε…..

 

Τα 12 ζώδια και ο χωρισμός

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι άνθρωποι δυναμικοί και ενθουσιώδης. Με κυβερνήτη πλανήτη τους τον Άρη μοιάζουν πολεμοχαρής και ορμητικοί , δίνουν την εντύπωση ότι είναι έτοιμοι συνεχώς για μάχες. Είναι οξύθυμοι και «φουντώνουν» αμέσως και καθώς είναι και παρορμητικοί δεν μπορούν να συγκρατηθούν εύκολα με αποτέλεσμα να έχουν εκρήξεις θυμού συνοδευόμενες από φωνές. Αντιπαθούν την γκρίνια και την έλλειψη ενθουσιασμού. Στα άκρα όμως θα φτάσουν, και φυσικά στο χωρισμό, με όσους προσπαθήσουν να τους χειραγωγήσουν, επιβάλλοντας τους τα δικά τους θέλω με τον δικό τους τρόπο.

Επίσης, σε όσους δεν σεβαστούν την ανάγκη τους, λόγω του ανεξάρτητου χαρακτήρα τους, για αυτονομία , θα δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο. Ακόμα, επειδή είναι άνθρωποι που αγαπάνε να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν στον κοινωνικό στίβο μάχης , αρέσκονται στο να τους το αναγνωρίζουν καθώς και να τους θαυμάζουν, διότι έτσι ικανοποιείται ο εγωισμός τους. Αν το ταίρι τους δεν ενθουσιάζεται με τις επιτυχίες τους, τα κριάρια θα αισθανθούν σαν να τους «κρατάνε» πίσω με αποτέλεσμα λοιπόν να φύγουν «τρέχοντας» από την σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθεροί , υπομονετικοί και αξιόπιστοι. Με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη αγαπάνε την καλοπέραση και την ομορφιά. Έχουν καλλιτεχνικά ταλέντα, και αγαπάνε την ποιότητα σε ότι κάνουν, σε ότι διαλέγουν, σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Είναι πράοι άνθρωποι που θέλουν κατά κύριο λόγο την ηρεμία τους. Όμως μπορούν στην στιγμή να μεταμορφωθούν από ήρεμο Ταύρο σε Ταύρο εν υαλοπωλείο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μπορεί να φαίνεται ότι το ξέσπασμα έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου όμως στην πραγματικότητα οι Ταύροι αφήνουν την απογοήτευση, τα νεύρα τους και τον θυμό τους να επωάζουν βαθιά μέσα στην ψυχή τους και όταν το πράγμα φουντώσει πραγματικά ξεσπάνε.

Οι Ταύροι θα χωρίσουν αν τους τραβήξουν το χαλί της ασφάλειας και της σταθερότητας στη σχέση κάτω από τα πόδια, αν καταλάβουν ότι το ταίρι τους δεν είναι προσανατολισμένο σε συναισθηματική δέσμευση μαζί τους. Αν τους δοθεί ο λόγος να πιστέψουν ότι το ταίρι τους δεν είναι πιστό, θα φύγουν. Επίσης αν θεωρήσουν ότι στην σχέση υπάρχει επιπολαιότητα ή πολύ απλά αν αισθανθούν ότι δεν τους αφήνουν να ακολουθούν τους δικούς τους ρυθμούς στην καθημερινότητα τους θα προχωρήσουν παρακάτω.

 

Γιατί χωρίζουν τα 12 ζώδια από τις σχέσεις τους  ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και στην κυριολεξία θέλουν να έχουν μια πλούσια συλλογή εμπειριών. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή είναι άνθρωποι που βαριούνται πάρα πολύ εύκολα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι χαρακτηρίζονται από κυκλοθυμία. Έχουν σπιρτόζικο πνεύμα και είναι πολύπλευρες και πολύ γοητευτικές περσόνες. Τους αρέσει το φλερτ και, η έστω και βραχυπρόθεσμη, ψυχολογική ικανοποίηση που προέρχεται από αυτό. Για όλους τους παραπάνω λόγους οι Δίδυμοι είναι αρκετά πιθανό να απατήσουν.

  Πόσο χιούμορ έχουν τα ζώδια;

Επίσης οι υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις και εκρήξεις τους είναι εντελώς «ξένες» και συνήθως δεν μπορούν να τις διαχειριστούν με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν και να λειτουργούν σπασμωδικά διαλύοντας την σχέση. Τέλος δεδομένου του ότι δεν αντέχουν την πλήξη και θέλουν συνεχώς να ανανεώνεται το ενδιαφέρον τους χρειάζονται να τους το ανανεώνουν, μέσα στην σχέση, με ποικίλους τρόπους . Αν ένας Δίδυμος θεωρήσει ότι η σχέση είναι μονότονη, βαρετή και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το ταίρι του πνευματικά, θα φύγει τόσο γρήγορα όσο ήρθε .

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι άνθρωποι τρυφεροί και ευαίσθητοι. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους η Σελήνη τους κάνει, εκτός από ανθρώπους που επικοινωνούν με το συναίσθημα, και κυκλοθυμικούς. Λειτουργούν πολλές φορές με τον ένστικτο «πιάνοντας τις ενέργειες στον αέρα». Λατρεύουν την οικογένεια τους και με αυτούς που αγαπάνε είναι παραδοσιακά και έντονα προστατευτικοί. Το αντάλλαγμα που ζητάνε όμως είναι η αποδοχή της προσωπικής τους κυριαρχίας μέσα στην οικογένεια. Γενικά οι Καρκίνοι δεν χωρίζουν εύκολα, ακόμα και όταν τα πράγματα δείχνουν πολύ άσχημα και αν καταλαβαίνουν ότι τα περιθώρια στενεύουν.

Οι Καρκίνοι όμως, θέλουν συναισθηματική δέσμευση και δεν μπορούν να μένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων. Αν υψωθεί, μέσα στην σχέση, ένα συναισθηματικό «τοίχος» και αν αισθανθούν ότι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν ψυχικά με το ταίρι τους ή ότι το ταίρι τους, δεν παίρνει σοβαρά το πως αισθάνονται και δεν είναι υποστηρικτικό απέναντι τους ή ότι αδιαφορεί για αυτούς, θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να κλείνονται στο «καβούκι» τους μέχρι να αποφασίσουν να φύγουν. Επίσης το τέλος θα έρθει πολύ εύκολα αν το ταίρι τους είναι επικριτικό μαζί τους και τους κάνει διαρκώς αρνητικά σχόλια.

 

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι δυναμικές και άκρως λαμπερές προσωπικότητες. Ο πλανήτης κυβερνήτης τους Ήλιος φροντίζει να τους κάνει φωτεινούς και αισιόδοξους. Είναι γεννημένοι ηγέτες και έχουν μια ακόρεστη δίψα για ζωή και δημιουργία. Πάρα πολύ γενναιόδωροι αλλά και ώρες ώρες πολύ αλαζονικοί και εγωπαθής. Οι Λέοντες έχουν ανάγκη τον θαυμασμό, την αποδοχή και την προσοχή από το ταίρι τους. Μπορεί να είναι περήφανοι και έντονοι στις αντιδράσεις τους αλλά το «εγώ» τους είναι πολύ ευαίσθητο και πληγώνονται βαθιά. Οι Λέοντες δεν θα ανεχτούν να αντιμετωπιστούν υποτιμητικά ή να τους αμφισβητήσουν.

Οι Λέοντες ΠΟΤΕ δεν θα ανεχτούν να τους μιλήσουν έντονα ή να τους προσβάλουν δημοσίως. Το τσαλαπάτημα της αξιοπρέπειας τους, ειδικά μπροστά σε κόσμο, δεν θα το ανεχτούν ή συγχωρέσουν ποτέ. Επίσης, η έλλειψη της δέουσας προσοχής στο άτομο τους καθώς και οι ανεπαρκής εκδηλώσεις τρυφερότητας και αγάπης θα τους οδηγήσουν στον χωρισμό. Ακόμα, οι Λέοντες δεν θα ανεχτούν ποτέ δίπλα τους έναν άνθρωπο μίζερο και τσιγκούνη, δεν το αντέχουν αυτό και επιπλέον άπαξ και το αντιληφθούν απλά χωρίζουν.

 

Γιατί χωρίζουν τα 12 ζώδια από τις σχέσεις τους  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και δεν ονειροβατούν. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή είναι άνθρωποι εύστροφοι και επικοινωνιακοί. Έχουν μια έμφυτη κλίση στην αναλυτική ψυχολογία και είναι εξαιρετικοί συζητητές. Οι Παρθένοι δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους γιατί αναζητούν την τελειότητα και αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημα και με τις σχέσεις τους. Μπορεί να γίνουν πολύ επικριτικοί και αν πιστέψουν ότι δεν παίρνουν αυτό που χρειάζονται μέσα από την σχέση ίσως φτάσουν να συμπεριφέρονται νευρωτικά.

  Στην Αρχαία Ελλάδα Είχαμε Άλλα Ζώδια Το Γνωρίζατε;

Έχουν υψηλά ιδανικά και αν πιστέψουν ότι το ταίρι τους δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά, πολύ εύκολα θα χωρίσουν. Ακόμα ένας λόγος χωρισμού είναι να πιστέψουν ότι το ταίρι τους δεν παίρνει στα σοβαρά τις ανησυχίες τους και ότι δεν τους υποστηρίζει. Εννοείτε ότι ένας μεγάλος λόγος για να αποφασίσουν να χωρίσουν είναι η έλλειψη τάξης και υγιεινής. Γενικά χρειάζονται χρόνο για να μπορέσουν να αφεθούν σε μια σχέση και αν το ταίρι τους δεν συμβιβαστεί με αυτό και δεν τους καταλάβει θα φύγουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί χαρακτηρίζονται από την γλυκύτητα του χαρακτήρα τους και την ευγένεια τους . Ο κυβερνήτης πλανήτης τους η Αφροδίτη τους έχει χαρίσει το καλλιτεχνικό τους ταλέντο καθώς και το καλό τους γούστο. Λάτρης του ωραίου και της αρμονίας στην ζωή τους αναζητούν σύντροφο αναλόγων προσόντων. Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί και πιστεύουν ότι η αγάπη στηρίζετε στην αμοιβαία προσπάθεια των μελών της σχέσεις να κρατήσουν την αρμονία και την ισορροπία. Μισούν τους καβγάδες και τις φωνές και κρύβουν τα νεύρα τους και την δυσαρέσκεια τους πίσω από ένα παγωμένο χαμόγελο.

Ένας καλός λόγος λοιπόν για να αποφασίσουν να χωρίσουν είναι οι εντάσεις και οι καβγάδες. Ακόμα ένας λόγος είναι η έλλειψη ρομαντισμού και συντροφικότητας Αγαπάνε πολύ τον εαυτό τους για να αντέξουν να τον δουν να ταλαιπωρείται και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα ανεχτούν συμπεριφορές που δεν τους αρμόζουν. Τέλος δεδομένου ότι προσέχουν πολύ τον εαυτό τους, το να έχουν ένα ταίρι που δεν προσέχει τον εαυτό του και παραμελεί την εμφάνιση του θα τους κάνει να σκεφτούν πολύ σοβαρά τον χωρισμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι άνθρωποι με εσωτερική δύναμη και έντονα πάθη. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους ο Πλούτωνας τους δίνει την ικανότητα να «σκανάρουν» τους άλλους και να διεισδύουν σε βάθος στα πράγματα. Είναι πολύ ζηλιάρηδες και κτητικοί αλλά και πάρα πολύ συναισθηματικοί. Οι Σκορπιοί αγαπάνε βαθιά και αληθινά. Αγαπάνε την εξουσία και θέλουν να ελέγχουν το ταίρι τους και αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορούν να ανεχτούν από αυτό, δηλαδή να τους εξουσιάζει και να τους ελέγχει.

Οποιαδήποτε υποψία απιστίας μπορεί να τους οδηγήσει στην ανάγκη να «διαλύσουν» συναισθηματικά και να «τσακίσουν» ψυχολογικά το ταίρι τους έτσι ώστε να το τιμωρήσουν για την προδοσία. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και απαιτούν σεβασμό. Οι Σκορπιοί είναι πολύ πιστοί σύντροφοι και δίνονται ολόψυχα όταν αγαπήσουν. Όμως είναι άνθρωποι του ΠΟΤΕ και του ΠΑΝΤΑ, του μαύρου και του άσπρου, είναι άνθρωποι ακραίοι και όταν χωρίζουν δεν γυρίζουν εύκολα πίσω.

 

Γιατί χωρίζουν τα 12 ζώδια από τις σχέσεις τους  ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι γεννημένοι για την περιπέτεια. Ανεξάρτητα πνεύματα, γεμάτοι ζωή και αισιοδοξία. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους Δίας τους χαρίζει μια πληθωρική προσωπικότητα. Δεν αντέχουν την ρουτίνα και αγαπούν πολύ τα ταξίδια τα οποία μέσα από την γνωριμία και την επικοινωνία με διαφορετικές κουλτούρες, βλέπουν σαν ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να συλλέξουν τόσο γνώση όσο και εμπειρίες. Αγαπάνε ίσως υπερβολικά πολύ την ελευθερία τους και θεωρούν υψίστης σημασίας για την ψυχολογία τους να έχουν τον προσωπικό τους χρόνο και χώρο.

Ο έλεγχος και οι περιορισμοί πανικοβάλλουν τους Τοξότες και τους οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις . Ένας σοβαρός λόγος για να αποφασίσουν να χωρίσουν λοιπόν είναι το να τους στερήσουν την ελευθερία. Επιπλέον, δεν αγαπάνε καθόλου τα ψέματα και την ανειλικρίνεια και αν πιάσουν το ταίρι τους να μην τους λέει την αλήθεια δύσκολα θα το εμπιστευτούν ξανά. Τέλος, οι Τοξότες ενθουσιάζονται πολύ εύκολα αλλά σε γενικές γραμμές είναι «φευγάτοι» τύποι , για τους λόγους αυτούς μπορεί να χωρίσουν απλά γιατί βαρέθηκαν, γιατί τους «πέρασε»

  Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν ζορικό Φεβρουάριο

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και αξιόπιστοι . Ο κυβερνήτης πλανήτης τους Κρόνος τους κάνει πειθαρχημένους και σοβαρούς. Είναι άνθρωποι που λειτουργούν με γνώμονα την λογική και προσπαθούν πάντα να ελέγξουν τα συναισθήματα τους. Έχουν ανάγκη την έγκριση του περίγυρου τους και για αυτό η σχέση τους μπορεί να επηρεαστεί από το πως βλέπουν οι άλλοι το ταίρι τους. Για τους Αιγόκερους είναι υψίστης σημασίας ο/η σύντροφος τους να ταιριάζει με το δικό τους κοινωνικό τους status.

Αν μάλιστα έχουν κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Οι Αιγόκεροι δεν χωρίζουν εύκολα όμως θα φτάσουν μέχρι τον χωρισμό αν ο σύντροφος τους προσπαθήσει να παρεμποδίσει, με τον τρόπο του, την εξέλιξη τους. Επίσης, αν ο σύντροφος τους δεν είναι ενθαρρυντικός και υποστηρικτικός στις φιλοδοξίες για την επαγγελματική και την κοινωνική ανέλιξη τους θα χωρίσουν επίσης. Τέλος ένα ταίρι χωρίς φιλοδοξίες και χωρίς όραμα δεν τους ταιριάζει καθόλου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι αντικομφορμιστές και οραματιστές. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους ο Ουρανός ευθύνεται για την εκκεντρικότητα τους και την απρόβλεπτη φύση τους. Οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι έξυπνοι που τους συμπαθεί κανείς με την πρώτη ματιά. Είναι άνθρωποι με κοινωνικές ευαισθησίες και με όρεξη να κάνουν κοινωνικό έργο. Αγαπάνε πολύ την ελευθερία τους και ένας σοβαρός λόγος για να χωρίσουν είναι να τους την στερήσουν . Επίσης, χάνουν τον έλεγχο τους όταν προσπαθούν να τους αλλάξουν, είτε αυτή η αλλαγή αφορά στην εμφάνιση, είτε αυτή η αλλαγή αφορά στην συμπεριφορά.

Χρειάζονται ένα ταίρι που να είναι ανεκτικό μαζί τους γιατί έχουν ανάγκη να τους αγαπάνε για αυτό που είναι. Επιπλέον, δεν αντέχουν την ζήλια και τις τακτικές χειραγώγησης. Για τους Υδροχόους η αγάπη και η ελευθερία είναι δίδυμα αδέρφια που δεν πρέπει να χωρίσουν ποτέ. Ακόμα, οι Υδροχόοι χρειάζονται ένα σύντροφο με τον οποίο πρώτα να είναι φίλοι και ύστερα εραστές. Τέλος η ρουτίνα και η μονοτονία είναι που θα τους κάνουν να φύγουν τρέχοντας.

 

Γιατί χωρίζουν τα 12 ζώδια από τις σχέσεις τους  ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες έχουν μια φυσική ροπή στην μελαγχολία. Συναισθηματικοί και ονειροπόλοι πολλές φορές μοιάζουν σαν να ζουν σε ένα δικό τους κόσμο. Ο κυβερνήτης πλανήτης τους Ποσειδώνας ευθύνεται για αυτό, ο οποίος όμως τους δίνει και διαίσθηση, καλλιτεχνία και μπόλικη φαντασία. Πολύ συμπονετικοί άνθρωποι αλλά και πολύ τρωτοί συναισθηματικά πολλές φορές μοιάζουν έρμαια τόσο των συναισθηματικών αναγκών τους όσο και των διαθέσεων των άλλων.

Τους αρέσει να προσφέρουν τα πάντα στο ταίρι τους και χρειάζονται ένα σύντροφο ευγενικό και υποστηρικτικό. Είναι ρομαντικοί αλλά θα χωρίσουν εύκολα αν διαπιστώσουν αδιαφορία και έλλειψη συναισθηματικής υποστήριξης. Επίσης επειδή είναι επιρρεπής στην απιστία μπορεί εύκολα να πέσουν σε σχετικές παγίδες πράγμα που θα μετανιώσουν ευθείς αμέσως. Επιπλέον δεν αντέχουν να καταπιέζονται και οι εντάσεις καθώς και οι καβγάδες συνοδευόμενοι με φωνές και υστερίες τους αποσυντονίζουν.

 

zwdia24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *