Τα 10 Χρώματα για τον Τοίχο σας που δεν Φεύγουν Ποτέ από τη Μόδα

Τα 10 Χρώματα για τον Τοίχο σας που δεν Φεύγουν Ποτέ από τη Μόδα

Τα 10 Χρώματα για τον Τοίχο

Αν είστε από τους ανθρώπους που δεν σας επηρεάζει το τι είναι «εντός μόδας» ή δεν σας ενδιαφέρει «το χρώμα της χρονιάς», σας καταλαβαίνουμε.

 

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον να δοκιμάζει κανείς νέες τάσεις και χρώματα, αλλά ποιος θέλει να βάφει ολόκληρο το σπίτι του κάθε λίγα χρόνια; Ο μέσος καταναλωτής χρειάζεται περίπου 100 μέρες από τη στιγμή που θα αρχίσει να σκέφτεται να βάψει τον χώρο του, μέχρι τελικά να ολοκληρώσει το project.

Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού του χρόνου το αφιερώνει στο να διαλέξει το τέλειο χρώμα.

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια χρώματα που έχουν δοκιμαστεί, είναι διαχρονικά και ποτέ δεν απογοήτευσαν κανέναν.

Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην αναζήτηση του «τέλειου» χρώματος, κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία για να ανακαλύψετε τα χρώματα που όσος χρόνος και αν περάσει, θα είναι πάντα στη μόδα.

Τα 10 Χρώματα για τον Τοίχο σας που δεν Φεύγουν Ποτέ από τη Μόδα

 

Τα 10 Χρώματα για τον Τοίχο σας που δεν Φεύγουν Ποτέ από τη Μόδα
Λευκό Dover. Υπάρχουν πολλά λευκά, αλλά το Dover είναι από αυτά που ανεβάζουν την διάθεση και μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σπίτι.

 

Λευκό Extra
Λευκό Extra. Ένα πολύ καθαρό λευκό με μια πολύ ελαφριά πινελιά ψυχρού μπλε. Το σπίτι σας θα φαίνεται πραγματικά πεντακάθαρο.

 

 

Τα 10 Χρώματα για τον Τοίχο
Υδάτινο πράσινο. Ένα πανέμορφο ουδέτερο γκρι-πράσινο που δεν θα σας κουράσει και θα δώσει ιδιαίτερη αισθητική στον χώρο σας.

 

Oyster Bay
Oyster Bay. Ένα υπέροχο μπλε-γκρι που σίγουρα θα δώσει στυλ και κομψότητα στον χώρο σας, είτε πρόκειται για το καθιστικό, είτε για το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο.

 

Τα 10 Χρώματα για τον Τοίχο
Αλάβαστρο. Ένα πραγματικά ουδέτερο χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή με ανοιχτές αποχρώσεις του γκρι και να δημιουργήσει ένα πολύ ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

 

Κλασσικό Γαλλικό Γκρι
Κλασσικό Γαλλικό Γκρι. Κλασσικό, διαχρονικό και πολυτελές. Ταιριάζει με όλα και είναι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο. Μπορείτε, μάλιστα, να το χρησιμοποιήσετε και για να βάψετε τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας.

 

Ναυτικό μπλε
Ναυτικό μπλε. Αυτό το υπέροχο και έντονο μπλε είναι από τα χρώματα που δύσκολα θα απογοητεύσουν όποιον τα χρησιμοποιήσει.

 

 

Τα 10 Χρώματα για τον Τοίχο
Μαύρο Tricorn. Αν στην αισθητική σας ταιριάζουν οι πιο σκούρες αποχρώσεις, τότε τα σκούρα κόκκινα και τα μαύρα είναι αρκετά διαχρονικά.. Μη διστάσετε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε αυτό το πανέμορφο μαύρο.

 

Κόκκινο Rave
Κόκκινο Rave. Εμπνευστείτε από το ζωηρό αυτό κόκκινο, αν θέλετε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με ένα χρώμα που, όσο τολμηρό κι αν φαίνεται, δεν του λείπει η διαχρονικότητα και η φινέτσα.

 

spirossoulis.com

  Τι λέει για τον χαρακτήρα σου η δουλειά που μισείς να κάνεις στο σπίτι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *