Τα 4 εμπόδια σε κάθε δίαιτα και πώς να τα ξεπεράσεις

Τα 4 εμπόδια σε κάθε δίαιτα και πώς να τα ξεπεράσεις

Τα 4 εμπόδια σε κάθε δίαιτα

 

Γιατί οι δίαιτες είναι δύσκολες και γιατί το να ακολουθείς καθημερινά μια ισορροπημένη διατροφή είναι ακόμα δυσκολότερο; Ανακάλυψε τα 4 πιο συχνά εμπόδια σε κάθε δίαιτα αλλά και τους τρόπους που μπορείς να τα ξεπεράσεις ώστε να καταφέρεις να χάσεις κιλά και να τα διατηρήσεις!

 

1.«Δεν μπορώ να απολαύσω το αγαπημένο μου φαγητό».

Οι δίαιτες είναι δύσκολες γιατί δεν σου επιτρέπουν να φας το γιουβέτσι, το παστίτσιο, την πίτσα ή τις τηγανιτές πατάτες που τόσο σου αρέσουν. Ας μην αναφερθούμε καν στα γλυκά… Ήξερες όμως ότι μπορείς να χάσεις κιλά ακόμα κι αν φας όλα αυτά τα παχυντικά φαγητά; Ναι, μπορείς, αρκεί να φας κάτι ελαφρύ το μεσημέρι, να μην φας υπερβολική ποσότητα και να συνεχίσεις κανονικά την δίαιτά σου την επόμενη μέρα.

 

2.«Δεν μπορώ να ακολουθώ ένα συγκεκριμένο διαιτολόγιο».

Θέλεις να μαγειρεύεις κάθε μέρα ό,τι θέλεις, να τρως το σνακ σου ό,τι ώρα θέλεις και γενικά να μην σκέφτεσαι συνέχεια τις θερμίδες. Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη προγράμματος μπορεί να ήταν αυτή που συνέβαλλε στα επιπλέον κιλά που τώρα προσπαθείς να χάσεις, οπότε καλό είναι να προσέχεις αλλά να επιτρέπεις στον εαυτό σου μερικά… τσιμπολογήματα ώστε να ικανοποιήσεις τις λιγούρες!

 

3.«Πεινάω!».

Τρως λιγότερο, τρως πιο ελαφριά, είναι λογικό να πεινάς κάπως στην αρχή. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις τις τροφές που θα ικανοποιούν την πείνα σου χωρίς να σε παχαίνουν. Φρόντισε, λοιπόν, ώστε κάθε γεύμα σου να περιλαμβάνει φυτικές ίνες, πρωτεΐνη και καλά λιπαρά.

  Εντυπωσιακοί λόγοι που παχαίνουμε και δεν το ξέρουμε!!!

 

4.«Δεν μπορώ να πηγαίνω σε εστιατόρια».

Εντάξει, μπορεί να μην θέλεις να ακολουθήσεις την παρέα σου στο εστιατόριο για μπέργκερ ή για μακαρονάδες, όμως μπορείς να βρεις σε κάθε μενού την πιο υγιεινή και πιο διαιτητική εναλλακτική. Μπορείς να παραγγείλεις σαλάτα, μια μερίδα με άπαχο κρέας ή ένα πιάτο λαχανικών.

 

joytv.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *