Τα tips που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα κιλά που επιθυμείς!

Τα tips που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα κιλά που επιθυμείς!

Τα tips που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα κιλά που επιθυμείς!

Έχεις βάλει στόχο να χάσεις τα παραπανίσια σου κιλά και να χωρέσεις πάλι στο αγαπημένο σου τζιν; Τότε να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, ακολουθώντας μερικά tips.

 

Όταν προσπαθείς να χάσεις βάρος είναι σημαντικό να ακολουθείς μία στρατηγική στην οποία θα μπορέσεις να μείνεις πιστή για το υπόλοιπο της ζωής σου. Δεν είναι απλά ένας αγώνας δρόμου, αλλά η νέα σου καθημερινότητα. Η καλύτερη δίαιτα είναι αυτή που μπορείς να κάνεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το να υιοθετήσεις μία νέα οπτική για τη διατροφή σου μπορεί να είναι απαιτητικό, αλλά δεν θα πρέπει να βάζει εμπόδια στην κοινωνική σου ζωή ή να σε κάνει να αποφεύγεις ολόκληρες κατηγορίες τροφών.

Μπορείς να ξεκινήσεις με γενικότερες αλλαγές στη διατροφή σου, όπως να ενσωματώσεις περισσότερα λαχανικά στα γεύματά σου και να μην ξεχνάς να τρως πάντα πρωινό.

Η απώλεια 1-2 κιλών την εβδομάδα είναι ο γενικός κανόνας που ισχύει ανεξάρτητα από το πόσα κιλά θέλεις να χάσεις.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όταν μιλάμε για πάνω από 20 κιλά καλό θα ήταν αντί να αγχώνεσαι για το τι θα δείξει η ζυγαριά να εκτιμήσεις τα πλεονεκτήματα που πλέον απολαμβάνεις με την υγιεινή διατροφή, όπως ο καλύτερος ύπνος, η περισσότερη ενέργεια ή η περισσότερη αντοχή. Όλα αυτά είναι σημάδια ότι κάνεις μεγάλη πρόοδο στην υγεία σου, που είναι και ο πρωταρχικός στόχος του να αδυνατίσεις.

Τα tips που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα κιλά που επιθυμείς

απώλεια 1-2 κιλών την εβδομάδα

Οι προπονήσεις δύναμης ή αλλιώς τα βάρη είναι οι κατάλληλες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος και να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου. Βάλε στόχο να πηγαίνεις 3-5 ημέρες στο γυμναστήριο ανάλογα με την αντοχή σου.

  Το μυστικό για να πάψεις να σκέφτεσαι συνέχεια το φαγητό

Αγάπησε το σώμα σου. Όσο είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα, ενώ η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να πετύχεις τον στόχο σου. Πολύ απλά κοιτάξου στον καθρέφτη και πες «Αγαπώ το σώμα μου και κάνω το καλύτερο που μπορώ γι’αυτό».

 

Πηγή: www.myfit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *