Κεραυνοβόλος έρωτας: Ανήκεις στα ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ανήκεις στα ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

Κεραυνοβόλος έρωτας

Υπάρχει κάτι πιο φλογερό, συναρπαστικό αλλά και αρκετά επικίνδυνο, από τον κεραυνοβόλο έρωτα;

Ορισμένοι δεν πιστεύουν καν στην ύπαρξη του και άλλοι θεωρούν ότι είναι ο μοναδικός αυθεντικός έρωτας που υπάρχει!Τι γίνεται όμως με τα ζώδια;

Η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει συχνά, αλλά όταν συμβεί, μπορείς εύκολα να τον συγκρίνεις με πυροτέχνημα, αστραπή ή μια μαγευτική μελωδία και κάποιοι επιλέγουν μόνο αυτόν τον τρόπο για να αγαπήσουν.

Επειδή όμως λένε πως οι αγάπες, όσο απρόσμενα έρχονται, τόσο ξαφνικά τελειώνουν, κάποιοι αποφεύγουν τους κεραυνοβόλους έρωτες «με νύχια και με δόντια»!

Ποια ζώδια συνηθίζουν να ερωτεύονται κεραυνοβόλα και ποια θέλουν τον χρόνο τους πριν χαρίσουν την καρδιά τους;

 

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ανήκεις στα ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

ΚΡΙΟΣ:

Όπως είχε πει και ο Κριός, Λάμπης Λιβιεράτος, Μπαμ και Κάτω! Δεν υπάρχει άλλου είδους έρωτα για αυτόν, παρά μόνο ο κεραυνοβόλος! Φλογερός και παρορμητικός, αναγνωρίζει με ένα βλέμμα τον άνθρωπο της ζωής του σε μισό (το πολύ) δευτερόλεπτο! Φυσικά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια μέρα και σε 24 ώρες να μην θυμάται καν το όνομα σου! Δεν μετανιώνει για τίποτα όμως! Συνεχίζει ακάθεκτος να αγαπά ακαριαία και αστραπιαία (ακόμα κι αν είναι ήδη σε σχέση…) !

ΤΑΥΡΟΣ:

Απόλυτα ερωτικό ζώδιο σου λέει, αλλά σου «βγάζει την ψυχή» μέχρι, όπως υποστηρίζει, να νιώσει κάτι! Πρέπει να βεβαιωθεί για τα συναισθήματα του, θέλει τον (πολύ) χρόνο του να αποφασίσει αν όντως είναι ερωτευμένος, αν όντως αγαπάει, αν όντως πρέπει να κάνει σχέση, αν όντως προϋποθέτεις όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ένας σωστός σύντροφος για να σε ερωτευτεί (καλό κουράγιο…)!

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Ερωτεύεται συνέχεια, γρήγορα και (μόνο) τρελά! Και φυσικά αν δεν το πει, θα είναι σαν να μην το έχει νιώσει! Αρχίζει μέσα στα πρώτα λεπτά γνωριμίας, ερωτικές εξομολογήσεις, μεγάλα λόγια και να ξεστομίζει όνειρα για κοινό μέλλον! Ναι, ναι τα περισσότερα (αν όχι όλα) είναι ψέματα και αύριο θα τα πει και αλλού, αλλά που είναι το κακό; Κάθε υπερβολή στο λόγο είναι γοητευτική και δικαιολογημένη (Διδυμίσια λογική!).

  Αυτά είναι τα 6 ζώδια που βαριούνται γρήγορα και φεύγουν από μια σχέση!

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ανήκεις στα ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αρκεί μία γλυκιά λέξη, ένα νάζι, ένα ζεστό βλέμμα και ναι τράβηξες το ενδιαφέρον του Καρκίνου. Ήδη σε σκέφτεται κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί και περιμένει τον ήχο από το μήνυμα σου, στο κινητό του. Όμως αυτό δεν είναι έρωτας… Το Καρκινάκι, όπου κι αν πάει κουβαλάει μαζί του ένα νοητό τεράστιο σακί γεμάτο συναισθηματικές ανασφάλειες τις οποίες πρέπει κάποιος να τις εξαλείψει όλες για να τον ερωτευτεί! Όποτε ναι μεν κερδίζεις εύκολα το ενδιαφέρον του, αλλά για να κερδίσεις την πολύτιμη καρδιά του θέλει αγώνα (και πολλές αντοχές στα νεύρα σου!).

ΛΕΩΝ:

Τον βλέπεις και αμέσως σε φλερτάρει. Είναι τόσο ζεστός και χαμογελαστός μαζί σου που είσαι σίγουρος ότι «τον έχεις». Σου μιλά με ρομαντισμό και πάθος και είσαι σίγουρος ότι το «γατάκι» έγινε κατοικίδιο σου. Μέγα λάθος! Για να κερδίσεις αυτή τη μεγαλειώδη καρδιά, θέλει χρόνο, αγώνα και κυρίως πολύ κυνηγητό (μη σου πω παρακαλετό!). Αν δεν νιώσει ότι είναι το κέντρο του κόσμου για σένα και αν δεν είναι περήφανος για να σε… κυκλοφορήσει, πως θα σου κάνει την χάρη να σε ερωτευτεί;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Κεραυνοβόλο έρωτα ακούει ο Παρθένος και γελάνε μέχρι και οι πολύτιμες καλογυαλισμένες πέτρες του! Ο έρωτας για να υπάρξει, οφείλει να είναι τέλειος και για να σιγουρευτεί περνάει από κόσκινο κάθε γνωριμία του! Παρ όλ’ αυτά, φυσικά και παρασύρεται ο μεταβλητός Ερμήσιος φίλος μας σε πάθη και έρωτες της πρώτης ματιάς. Αλλά αν η λογική του λίγο αργότερα του υπενθυμίσει το λάθος του, το διορθώνει μέχρι και την παραμικρή του λεπτομέρεια!

  Οι τσιγκούνηδες του ζωδιακού - Ποια ζώδια έχουν «καβούρια» στις τσέπες τους;

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ανήκεις στα ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

ΖΥΓΟΣ:

Υπάρχουν δύο είδη Ζυγών! Οι «Έρωτας να’ναι κι ότι να’ναι» και οι «Δεν μπορώ να αποφασίσω μετά από δυο χρόνια αν είμαι ερωτευμένος». Ένας ορίτζιναλ Ζυγός είναι συνδυασμός και των δυο. Ερωτεύεται γρήγορα, στην επέτειο του ενός μήνα ψάχνει εκκλησία να κλείσει και ταυτόχρονα αναρωτιέται αν όντως ζει τον μεγάλο έρωτα. Επικίνδυνη κατάληξη; Ετοιμάζει γάμο, με κάποιον που δεν ξέρει αν όντως αγαπά και ταυτόχρονα ερωτεύεται και τον κουμπάρο. Νομίζει δηλαδή…Χμμ…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μην χαίρεσαι που σε κοιτάει συνεχώς με αυτό το βαθύ ερωτικό βλέμμα. Μη χαίρεσαι που σου μιλά και σε πλησιάζει συνεχώς. Όχι δεν είναι ερωτευμένος! Έχει απλά αυτή τη γενετήσια ανάγκη της αράχνης να σε παρασύρει στα δίχτυα του, έτσι απλά γιατί μπορεί. Ο Σκορπιός «σκανάρει» τα πάντα για κάποιον πριν τον ερωτευτεί. Από το ντύσιμο σου, το παρελθόν σου, τους τρόπους σου και τον τρόπο που γίνεσαι δικός του! Είναι εκείνος που δεν παραμυθιάζεται με τίποτα και όταν θα ερωτευτεί θα είναι σίγουρος για σένα. Το νου σου μόνο μην τον διαψεύσεις μετά, αλλιώς περαστικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

έρωτας; Γιατί όχι; Όλα μπορούν να γίνουν και όλα μπορούν πετύχουν για τον Τοξότη. Είναι τόσο ατρόμητος, ενθουσιώδης και αισιόδοξος που θεωρεί ότι μία ματιά αρκεί για να ερωτευτεί κάποιος χωρίς να έχει να φοβηθεί τίποτα! Το ενδιαφέρον του όμως και αυτός ο δυνατός έρωτας μπορεί να σβήσει με ένα απλό φύσημα! Αύριο είναι μία νέα μέρα για αυτόν για να ξαναερωτευτεί! Μία εβδομάδα, 7 μέρες, 7 έρωτες! Είπαμε: Γιατί όχι;

Κεραυνοβόλος έρωτας: Ανήκεις στα ζώδια που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτά τα «Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει ο Έρωτας», τα ξεχνάτε! Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή τη γη που ζούμε που δεν στηρίζεται στο μυαλό, ακόμα και ο έρωτας. Ο Αιγόκερως (πιστεύει ότι) ερωτεύεται μόνο αν κάποιος το αξίζει, τον βγάζει ασπροπρόσωπο στην κοινωνία και πληροί προϋποθέσεις που καλύπτουν πλήρως την λογική του. Έλα όμως, που τόσα «πρέπει» τον αναγκάζουν κάθε τόσο, να παρασυρθεί από παθιασμένους και κεραυνοβόλους έρωτες… Μάλλον η ισορροπία είναι η καλύτερη λύση Αιγοκεράκι!

  Ποιο ελληνικό νησί ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το Υδροχοάκι μας, περίμενες ίσως να διαβάσεις ότι είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του κεραυνοβόλου έρωτα. Αλλά θα σε απογοητεύσουμε. Μπορεί να μην έχει κανένα όριο στο θέμα Έρωτα, μπορεί όλα να επιτρέπονται, αλλά η σταθερή του φύση δεν του δίνει το δικαίωμα να παραμυθιαστεί με έρωτες και συναισθήματα του λεπτού! Ενθουσιάζεται εύκολα, του τραβάς το ενδιαφέρον του σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά το συναίσθημα αν δεν περάσει από το φίλτρο της φιλικής φύσης της σχέσης σας, δεν πρόκειται να γεννηθεί!

ΙΧΘΥΣ:

Πρόσεξε τι γίνεται με τον Ιχθύ: Από τη μια, μπορεί να σε γνωρίσει απόγευμα και το βράδυ να καταριέται κλαίγοντας την άδικη ζωή του επειδή δεν του έδωσες σημασία και από την άλλη και να του έδινες, δεν θα σου άνοιγε την ψυχή του ή την καρδιά του έτσι απλά. Και εδώ αναρωτιόμαστε, ερωτεύεται ή όχι με την πρώτη ματιά; Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ο ίδιος πιστεύει (λανθασμένα) και πείθει τον εαυτό του ότι είναι ερωτευμένος, χωρίς να είναι όντως (ναι, ναι ξεγελάει και τον εαυτό του, εκτός από τον υπόλοιπο κόσμο) και ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις αν σε ερωτεύτηκε πραγματικά είναι να σου εξομολογηθεί ακόμα και το πιο κρυμμένο του μυστικό…

 

https://true.gr

healingeffect.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *