Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Μαΐου 2021

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Μαΐου 2021

 

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Μαΐου 2021

Ο Μάιος αναμένεται να είναι μια ήρεμη αλλά επιτυχημένη περίοδος για τη ζωή όλων όσων ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου!

Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να καταβάλετε τους κόπους που θα απαιτηθούν. Πρέπει να κινηθείτε για να εντοπίσετε τους τομείς που θα ραντίσει το ραβδάκι της εύνοιας, για να την αδράξετε!Αγαπητοί Ταύροι, επιστρατεύστε την ευφυΐα και την αυθεντικότητά σας μέσα στον Μάιο. Είναι η ιδανική στιγμή για να οικοδομήσετε μια άρτια επιθετική στρατηγική, όσο αφορά τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Μην διστάσετε να αναλάβετε ηγετικούς ρόλους αν το κρίνετε αντικειμενικά απαραίτητο. Να είστε ουδέτεροι στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς κάποιες στιγμές θα χρειαστείτε την στήριξη συμμάχων!Δεν αποκλείεται αυτός ο μήνας να αποτελέσει μια κοινωνική δοκιμασία για εσάς. Αν την περάσετε, είναι βέβαιο ότι θα λάβετε οικονομικά οφέλη. Μην προσπαθήσετε να παίξετε σε δύο ταμπλό, γιατί είναι πιθανό να σας παρασύρουν επίδοξοι προβοκάτορες των σχεδίων σας… Ειδικά όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν πρέπει να βιαστείτε να αλλάξετε τα δεδομένα σας.

Αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν αυτόνομα για λίγο, ώστε να δείτε την πορεία που σας δείχνουν!Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζώδιοΟι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι εξαιρετικά δυναμικές, καθώς θα καθορίσετε τους στόχους σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην βιάζεστε να συμμετέχετε στα πάντα. Θα σας ωφελήσει να μένετε μόνοι κάποιες στιγμές, για να σταθμίζετε τις προοπτικές που ενέχει η κάθε κατάσταση.Ωστόσο, φροντίστε να είστε παρόντες στη δράση και να αναζητάτε τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητάς σας.

Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να σκεφτείτε τις εναλλακτικές σας, αν σας ενδιαφέρει να αλλάξετε επαγγελματική απασχόληση. Οι τολμηρές αποφάσεις μπορούν να έχουν αίσια αποτελέσματα: Αυτό ισχύει εξίσου για Ταύρους με δική τους επιχείρηση όσο και για υπαλλήλους. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να υλοποιήσετε ακόμη και μεγαλεπήβολα σχέδια, ενώ είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν τα εισοδήματά σας! Ωροσκόπιο Ταύρος Μαΐου 2021 – αγάπη, οικογένεια, χρηματοδότηση, εργασία, καριέρα, χρήματα.

  Πως διαχειρίζονται τα ζώδια τα οικονομικά τους !!!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Δία να συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, συνεχίζεις τη διαδικασία επαναπροσδιορισμού των συναισθηματικών αναγκών σου… Δες περισσότερα

Ωροσκόπιο αγάπης Ταύρος Μαΐου 2021

Ο μήνας ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και αυτό το νέο είναι αισιόδοξο και πολύ ενθαρρυντικό. Η νέα Σελήνη στις 5 είναι μια ένδειξη ανανέωσης, σε όλους τους τομείς και είναι πολύ πιθανό να έρθουν ευκαιρίες και να γίνουν νέα ξεκινήματα μέχρι τις 20 του μήνα. Αν λοιπόν έχεις σχέδια, μπορείς να ασχοληθείς πλέον σοβαρά με αυτά. Εν τω μεταξύ μαζί σου θα έχεις και την Αφροδίτη από τις 15 που θα φέρνει αρμονία στις σχέσεις σου και κυρίως στη συναισθηματική σου ζωή. Και με μια πανσέληνο στις 18 στον συναισθηματικό τομέα, μπορεί να δημιουργηθεί κάτι νέο στην ερωτική σου ζωή. Ο Άρης μέχρι τις 15 ενίοτε θα σε πιέζει οικονομικά, αλλά θα σου δίνει και την ευκαιρία να βελτιώσεις αυτόν τον τομέα, απλώς θέλει δράση από την πλευρά σου. Από τις 15 πάντως θα αρχίσουν να έρχονται πολύ καλύτερες μέρες και σε αυτόν τον τομέα.

Μηνιαίο ωροσκόπιο Ταύρος Μαΐου 2021ΓΕΝΙΚΑ

Ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 13 του μήνα σε κάνει πιο μοναχικό αλλά ταυτόχρονα σου χαρίζει έμπνευση, οίστρο και ισχυρή διαίσθηση. Ωστόσο, με το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο και στον 1ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 13/5 οι ιδέες σου παίρνουν «σάρκα και οστά» και αρχίζουν σταδιακά να βρίσκουν πρακτική εφαρμογή. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου από τις 15 φέρνει ξαφνικές αλλαγές και απροσδόκητα γεγονότα στη ζωή σου. Επιπλέον, σου δημιουργεί την ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος και να πηγαίνεις κόντρα στο κατεστημένο. Στις 16 του μήνα ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο διεκδικητικός αλλά, την ίδια στιγμή, αυξάνονται ο παρορμητισμός και η ανταγωνιστική σου διάθεση. Η Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης σου, στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 19/5 αυξάνει την ανάγκη σου για επικοινωνία και σου χαρίζει όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια ενός κοντινού ταξιδιού. Με την είσοδο του Ηλίου στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 21 του μήνα αρχίζεις να επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου ζητήματα και στην αξιολόγηση του ίδιου του εαυτού σου. Στις 30/5 ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και σε προτρέπει στην εύρεση αποτελεσματικών τρόπων διαχείρισης των χρηματικών σου πόρων.

  Ζώδια και Γυναίκες: Τα 10 θετικά και αρνητικά γυναικεία χαρακτηριστικά

Οικονομικό ωροσκόπιο Ταύρος Μαΐου 2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2021 για το ζώδιο του Ταύρου από την Άντα Λεούση
Εάν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στο δρόμο σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα τετριμμένα. Καλά κάνετε και κρατάτε την ευγενική σας πλευρά για λίγους ώστε να μην πληγωθείτε, αλλά ο σύντροφός σας ανήκει σε αυτούς και αγαπάει την ευαισθησία σας, γι’ αυτό μην προτάσσετε μονίμως το δηλητηριώδες κεντρί σας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Στις 15/5 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, ευνοεί νέα ξεκινήματα και φέρνει αλλαγές στη γενικότερη πορεία της ζωής σου. Επίσης, ενθαρρύνει αλλαγές που αφορούν στην κόμμωση, στο χτένισμα και, γενικά, στο προσωπικό σου στυλ και στην εμφάνισή σου. Στις 29/5 η Πανσέληνος στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ανασφάλεια σε σχέση με χρέη και ληξιπρόθεσμες οφειλές σου, ενώ ταυτόχρονα σου δημιουργεί την επιθυμία να βιώσεις ριζικές αλλαγές και μια ευρύτερη «εσωτερική μεταμόρφωση». Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας…

Ταύρος Μάιος 2021 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Μάιο θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές και στην προσωπική σας ζωή. Όσο αφορά το σπιτικό σας, να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο το θερμό κλίμα που θα επικρατεί. Δώστε χρόνο και τρυφερότητα στους δικούς σας ανθρώπους και να εξωτερικεύετε τα αισθήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε πλέον όσα λαχταράτε. Να καταβάλετε τη δουλειά που χρειάζεται, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τα άτομα του περιβάλλοντός σας και να στοχεύετε στο καλύτερο και μόνο!Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να διέπεται από περισσότερο δημιουργική διάθεση. Τα επαγγελματικά θέματα θα παραμείνουν στην καθημερινότητά σας με καίριο ρόλο – αλλά όχι τον πρωταγωνιστικό. Αυτές τις μέρες καλείστε να προσφέρετε περισσότερα στον τομέα της προσωπικής σας ζωής. Φροντίστε να εξωτερικεύετε με λόγια και πράξεις τα συναισθήματά σας στους δικούς σας ανθρώπους, να δείχνετε την αγάπη και την εκτίμησή σας για τη στήριξη που σας παράσχουν. Η ευγένειά σας θα ανταποδοθεί με φιλικά αλλά και ρομαντικά συναισθήματα – ακόμα κι από εκεί που δεν το περιμένετε!

  Ζώδια Νοεμβρίου: Ποιοι πρέπει να κάνουν focus στον εαυτό τους και ποιοι στα εργασιακά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 13 του μήνα πολλαπλασιάζονται οι ιδέες σου και γίνεσαι πιο επικοινωνιακός, γεγονός που συμβάλλει στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Από τις 15/5 εισέρχεσαι σε μια φάση κατά την οποία είναι πιθανές διάφορες θετικές αλλαγές ενώ δεν αποκλείονται νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα της καριέρας. Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό σου οίκο από τις 16 αυξάνονται οι πιθανότητες για καβγάδες με άτομα που κατέχουν θέσεις κύρους. Ωστόσο, την ίδια στιγμή γίνεσαι πιο διεκδικητικός, θαρραλέος και αποφασιστικός. Η είσοδος της Αφροδίτης στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 19/5 φέρνει στην επιφάνεια τις διπλωματικές σου ικανότητες, βελτιώνει την επικοινωνία σου με τους γύρω σου και ευνοεί τη σύναψη τυχόν επαγγελματικών συμφωνιών.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *