Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια «μιλάνε»… για εσάς!

Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια «μιλάνε»… για εσάς!

Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια

 

Εσείς ξέρατε ότι τα παπούτσια που φοράμε μπορούν να φανερώσουν πολλά για τον χαρακτήρα μας; Κι όμως, η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Research, επιβεβαιώνει ότι τα παπούτσια που προτιμάμε αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Είναι ένα στοιχείο του στιλ μας που εκφράζει ένα κομμάτι από τον εαυτό μας και «μιλά» στους άλλους για εμάς! Εσείς ποια παπούτσια προτιμάτε;

Επιμέλεια: Σοφία Κροκιδά

Δείξε μου τα παπούτσια σου, να σου πως ποια είσαι!

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα παπούτσια και πάντα έχουμε χώρο στην ντουλάπα μας για ακόμα ένα ζευγάρι. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που κάτι που μας κάνει τόσο χαρούμενες σχετίζεται με την προσωπικότητά μας! Το στιλ που προτιμάμε και που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και με αυτοπεποίθηση εκπέμπει περισσότερες πληροφορίες για εμάς, από όσο φανταζόμαστε.

 

Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια «μιλάνε»… για εσάς!

Ψηλοτάκουνες μπότες: Παίρνετε αποφάσεις… δυναμικά

Ψηλοτάκουνες μπότες

Σε περίπτωση κρίσης, η γυναίκα που αγαπά τις ψηλοτάκουνες μπότες είναι πάντα αυτή που θα πάρει τον έλεγχο της κατάστασης. Είναι γρήγορη και παίρνει λογικές αποφάσεις με καθαρό μυαλό.

Είναι εξαιρετικά σίγουρη για τον εαυτό της και οι γύρω της αφήνονται με ασφάλεια στα χέρια της. Η γυναίκα που αγαπά τις ψηλοτάκουνες μπότες, αγαπά επίσης να είναι το κέντρο της προσοχής και είναι εξαιρετικά δυναμική.

Ψηλοτάκουνα και εντυπωσιακά παπούτσια: Εργασιομανής και με εξαιρετικό γούστο

Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια

Αν λιποθυμάτε στη θέα ενός ζευγαριού Jimmy Choo ή ενός Christian Louboutin, ή γενικότερα όσες αγαπούν τις κομψές γόβες με λεπτά και ψηλά τακούνια μπορεί να μοιάζει ότι είναι υλίστριες αλλά τελικά είναι όσες αγαπούν να δουλεύουν σκληρά.

  Παρατηρήστε Καλά το Μικρό σας Δάχτυλο! Δεν Φαντάζεστε ΤΙ Φανερώνει για την Προσωπικότητά σας!

Είστε η κινητήριος δύναμη, έχετε στόχους, αποφασιστικότητα, δεν τα παρατάτε και έχετε πολύ ανεπτυγμένο εργασιακό ήθος.

Είστε πάντα πρόθυμη να αναλάβετε μια νέα δουλειά και είστε ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Εκτιμάτε την αληθινή ομορφιά, γι’ αυτό και σας αρέσει να περιβάλλεστε από αυτήν, είτε πρόκειται για ανθρώπους, για αντικείμενα, είτε για τον τρόπο ζωής, τον οποίο επιλέγετε.

Μοκασίνια: Τελειομανείς

Μοκασίνια: Τελειομανείς

Κάποιος θα σας περιέγραφε ως σχολαστική, τελειομανή και σταθερή. Όταν αναλαμβάνετε μία δουλειά κάνετε τα πάντα για να την ολοκληρώσετε με απόλυτη επιτυχία.

Τόσο στη δουλειά όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις δίνεστε ολοκληρωτικά για να αγγίξετε την τελειότητα. Είστε υπεύθυνη, προσέχετε τη λεπτομέρεια και δεν σας ταράζει τίποτα. Είστε η τέλεια εργαζόμενη, η τέλεια φίλη και η τέλεια σύντροφος.

Γόβα στιλέτο: Η γυναίκα «αφεντικό»

Γόβα στιλέτο

Ας είμαστε ειλικρινείς. Είστε το «αφεντικό» και το ξέρετε. Είστε ανταγωνιστική, αποφασιστική και καμιά φορά τρομακτική για όποιον δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας. Πρόκειται για τα πιο «ώριμα» από όλα τα είδη παπουτσιών.

Όσες αγαπάτε τις ψηλοτάκουνες γόβες ξέρετε τι θέλετε και το πιο πιθανόν είναι να έχετε κάποιον ηγετικό ρόλο στη δουλειά σας. Μάλιστα, όταν όλα καταρρέουν ξέρουν όλοι ότι πρέπει να απευθυνθούν σε εσάς για να δώσετε τη λύση. Εσείς, απλώς, θα πατήσετε δυνατά στις γόβες σας και θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

Επίσης, σας αρέσει να φροντίζετε τους γύρω σας και είστε ικανή σε ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε.

Ίσια παπούτσια: Χαμηλών τόνων αρχηγοί

Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια

Αν είστε φαν των φλατ παπουτσιών, τότε είστε γυναίκα που δουλεύει σκληρά προκειμένου να πάνε όλα ρολόι. Και το καλύτερο;

  Εντυπωσιακό παιχνίδι του μυαλού! Μπορείς να αλλάξεις την κατεύθυνση του τρένου μόνο με τη σκέψη σου…

Είστε πάντα ταπεινή και δεν χρειάζεστε να έχετε την προσοχή στραμμένη πάνω σας, ούτε απαιτείτε να αναγνωριστούν οι κόποι σας. Είστε προσηλωμένη σε αυτό που κάνετε, και είστε πολύ δοτική. Οι γυναίκες που αγαπούν τα ίσια παπούτσια είναι εκείνες που κάνουν τον κόσμο… να γυρίζει.

Τσόκαρα: Εξωστρεφείς και με αγάπη για τη φύση

Τσόκαρα

Μήπως οι φίλοι σας σάς περιγράφουν ως προσγειωμένη και χαμηλών τόνων; Μήπως η μεγαλύτερη ευτυχία για εσάς είναι μια πεζοπορία ή ένα ηλιοβασίλεμα;

Τότε σίγουρα αγαπάτε τα τσόκαρα. Η γυναίκα που φορά συχνά τσόκαρα διαθέτει ανοιχτό πνεύμα, είναι εξωστρεφής και λατρεύει να βρίσκεται σε επαφή με τη φύση. Έχουν γενικά ένα χαρακτήρα γενναιόδωρο και προσφέρουν απλόχερα αγάπη και φροντίδα.

Mules: Θέλετε να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια

Αν αγαπάτε τα mules, τότε μάλλον απολαμβάνετε να είστε το κέντρο της προσοχής και συνηθίζετε να τραβάτε την προσοχή των γύρω σας με τις ιστορίες που διηγείστε.

Είστε αυτή που θα χτυπήσει το ποτήρια για να κάνει μια πρόποση και λατρεύετε να μιλάτε μπροστά σε κοινό. Φυσικά έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, είστε πολύ κοινωνική και απολαμβάνετε τα φώτα της δημοσιότητας. Ας το παραδεχτείτε… επιθυμείτε τους προβολείς στραμμένους επάνω σας.

 

Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια «μιλάνε»… για εσάς!

Αρβυλάκια: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Αρβυλάκια

Ελάτε λάτρεις των Dr. Martens, παραδεχτείτε το, σας αρέσει να οργανώνετε τον χρόνο σας. Αντί να ζείτε παρορμητικά, προτιμάτε να αναλύετε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και να καταστρώνετε μια στρατηγική για το μέλλον.

Έτσι είστε πάντα έτοιμη για ό,τι κι αν προκύψει και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για απρόοπτα. Είστε προσγειωμένη, πρακτική και είστε πάντα μερικά βήματα πιο μπροστά μαζί με ένα εμπεριστατωμένο πλάνο.

  Άμα μπορείς και βλέπεις 9 πρόσωπα σε αυτήν τη φωτογραφία,τότε το μυαλό σου είναι πραγματικά υπέροχο!!

Σαγιονάρες: Η χαλαρότητα είναι το σύνθημά σας

Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια

Όπως ίσως μαντέψατε, αν αγαπάτε τις σαγιονάρες είστε χαλαρός και εύκολος άνθρωπος. Αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν και να δείτε πού σας θα σας οδηγήσει η ζωή.

Αντί να υποκύπτετε σε κοινωνικές πιέσεις ακολουθείτε την καρδιά σας και κάνετε ό,τι σας κάνει πραγματικά χαρούμενη. Είστε έτοιμα για όλα, είστε καλόβολη και δεν χωράτε σε κουτάκια. Σας αρέσει να ζείτε με αυθορμητισμό, χωρίς να σκέφτεστε τα «πρέπει» και τα «μη».

Sneakers: Τα πάτε καλά με όλους

Sneakers

Μήπως είστε άνθρωπος που καταλαβαίνει τους νεότερους αλλά και του αρέσει να κουβεντιάζει και με μεγαλύτερους; Κάποιες φορές νιώθετε μεγάλη, ενώ άλλες είστε η ψυχή του πάρτι.

Αν αγαπάτε τα sneakers θεωρείτε την ηλικία απλά έναν αριθμό γιατί απλώς τα πάτε καλά με όλους. Είστε ευέλικτη και ανοιχτή σε νέες ιδέες, γεμάτη ενέργεια και ακούραστη.

Πλατφόρμες: Γεμάτες αυτοπεποίθηση

Πλατφόρμες

Όπως η Kate Middleton, (που τις λατρεύει), έτσι κι εσείς είστε γυναίκα που ξέρετε να σταθείτε παντού. Είστε κομψή, σίγουρη για τον εαυτό σας και με δυναμική παρουσία, όπου κι αν βρεθείτε.

Έχετε κάτι γοητευτικό και ζεστό πάνω σας που τραβάει τους ανθρώπους κοντά σας και είστε ιδιαίτερα εξωστρεφής.

Αθλητικά: Με προσήλωση στον στόχο

Τεστ προσωπικότητας: Τα αγαπημένα σας παπούτσια

Αν αγαπάτε τα fitness challenges και ακολουθείτε πιστά τους στόχους που βάλατε την… Πρωτοχρονιά, τότε σίγουρα αγαπάτε τα αθλητικά παπούτσια.

Έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, είστε προσηλωμένη στους στόχους σας και σας αρέσει η οργάνωση. Μπορείτε ακόμα να κάνετε πολλά πράγματα μαζί με απόλυτη επιτυχία.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *