Τρία ζώδια που νευριάζουν πολύ γρήγορα και πώς να τα αντιμετωπίσεις

Τρία ζώδια που νευριάζουν πολύ γρήγορα

Τρία ζώδια που νευριάζουν πολύ γρήγορα και πώς να τα αντιμετωπίσεις

 

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Οξύθυμοι, ευέξαπτοι και συνοφρυωμένοι. Τρία χαρακτηριστικά που μπορούν να μεταμορφώσουν, έστω και για λίγο, κάθε γαλήνιο αγγελάκι σε ενοχλητικό διαβολάκι.

Όλοι οι άνθρωποι βιώνουμε αυτές τις εκρηκτικές στιγμές έξαρσης αρνητικών συναισθημάτων, αλλά ορισμένα ζώδια έχουν την προδιάθεση να εκδηλώνουν τα νεύρα τους με μεγαλύτερη συχνότητα.

Όταν, ωστόσο, πρόκειται για τον άνθρωπό σου, η ανυπόφορη κατάσταση αποτελεί ένα απαιτητικό τεστ υπομονής, στο οποίο εάν είσαι καλά διαβασμένη δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Αν πέσεις ή έχεις ήδη πέσει πάνω σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια διάβασε τις οδηγίες και η μπόρα θα διακόπτεται από το ουράνιο τόξο άμεσα.

 

Τρία ζώδια που νευριάζουν πολύ γρήγορα και πώς να τα αντιμετωπίσεις

Κριός

Δε θα περιμέναμε το αντίθετο από το ζώδιο της φωτιάς που παρεξηγείται με το παραμικρό. Ωστόσο, όσο εύκολα κι αν θίγεται άλλο τόσο παρορμητικό και αυθόρμητο είναι, με αποτέλεσμα από μια ασήμαντη λεπτομέρεια να γεννάται ένας μεγάλος καυγάς.

Προσοχή, αγαπά την ελευθερία και μισεί τον έλεγχο και την καταπίεση. Ο θυμός του μετά από λίγο θα εξασθενήσει, όσο έντονος κι αν ήταν. Δώσε του λίγο χρόνο κι έπειτα πλησίασε τον με τρυφερότητα. Μέσα από τη συζήτηση η λύση δεν θα αργήσει να φανεί.

 

Σκορπιός

Το ζώδιο που θα σε «δαγκώσει» ύπουλα δε θα δείξει με διαφάνεια τον εκνευρισμό του. Η ευκολία με την οποία μπορεί να παρερμηνεύσει καθετί και να οδηγήσει σε παρεξήγηση δε θα γίνει αντιληπτή διότι θα… στη φυλάει και μέσα από τις πράξεις του, θα περνάει το εύθικτο μήνυμα.

  Η Πανσέληνος στις 03/07/2023 είναι θετική και κατάλληλη για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη ζήλια, οπότε χτίσε δεσμό εμπιστοσύνης και μην αφήσεις να κλονιστεί. Λατρεύει να ακούει πως έχει δίκιο και μπορεί να μαλακώσει αμέσως αν αντιληφθεί την αφοσίωσή σου.

Παρθένος

Ή αλλιώς, Παρθένος ο γκρινιάρης. Γνωστός για την τάξη, την οργάνωση και την καθαριότητα, εάν αυτά δεν υπάρχουν σε κάθε τομέα της ζωής του η ενόχληση θα φανεί από μακριά. Θέλει να γίνουν όλα με τον τρόπο που έχει καθορίσει, δε επιθυμεί να πειράζεις τα πράγματά του και κυρίως να τα μετακινείς καθώς αμέσως θα ασκήσει σκληρή κριτική και οι τόνοι θα ανέβουν.

Μη δώσεις συνέχεια διότι θα ακούσεις τα αυστηρά του λόγια και να πληγωθείς. Τέλος, θα εκτιμήσει πολύ αν αναγνωρίσεις το λάθος σου (σε περίπτωση που όντως έχεις) αλλά και τις δημιουργικές ιδέες που θα φέρουν τη λύση στη διαφωνία.

Όλοι έχουν τα κουμπιά τους.

 

belikeyou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *