Θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα; Αρκεί να ακολουθήσεις 3 απλούς κανόνες

Θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα;

 

Θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα

 

Αρκεί να ακολουθήσεις 3 απλούς κανόνες

 

Οι δίαιτες είναι δύσκολες και πολλές φορές πολύπλοκες. Εκτός από την προσπάθεια που κάνεις για να μην φας όλες τις ‘απαγορευμένες΄τροφές, πρέπει να μετράς θερμίδες, να θυμάσαι τους σωστούς διατροφικούς συνδυασμούς και να μετράς τις ώρες μέχρι το επόμενο γεύμα σου. Δεν θα ήταν όλα πιο εύκολα αν έπρεπε να ακολουθήσεις 3 απλά βήματα για να χάσεις κιλά;

Ανακάλυψε το διατροφικό πλάνο που περιλαμβάνει 3 απλούς κανόνες για να χάσεις κιλά και να μην τα ξαναπάρεις:

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες τα 3 βήματα είναι τα εξής: Να μειώσεις σταδιακά την όρεξή σου, να χάσεις κιλά χωρίς να πεινάσεις και να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου.Δες πως θα τα πετύχεις αυτό:

 

Θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα;

1.Κόψε την ζάχαρη και το άμυλο:

Έτσι θα βοηθήσεις τον οργανισμό σου να κάψει το λίπος και όχι τους υδατάνθρακες που καταναλώνεις αλλά και να μην φουσκώνεις. Μια δίαιτα που δεν περιλαμβάνει υδατάνθρακες και ζάχαρη θα σε βοηθήσει επίσης να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες χωρίς να πεινάς.

2.Επίλεξε πρωτεΐνη και λαχανικά:

Κάθε γεύμα σου πρέπει να περιλαμβάνει πρωτεΐνη, καλό λίπος και λαχανικά. Επίλεξε κρέας, ψάρια, αυγά για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου και να τρως καθημερινά 80-100 θερμίδες λιγότερες και λαχανικά, όπως το μπρόκολο, το σπανάκι, το κουνουπίδι κ.α. για τις βιταμίνες, τις φυτικές ίνες και τα θρεπτικά ιχνοστοιχεία. Όσο για το «καλό» λίπος προτίμησε το ελαιόλαδο ή το λάδι καρύδας.

3.Γυμναστική με βάρη:

Δυστυχώς, η δίαιτα μόνο δεν θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά γρήγορα. Η γυμναστική με βάρη τρεις φορές την εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κάψεις θερμίδες και λίπος πιο εύκολα. Εναλλακτικά, αν δεν σου αρέσουν τα βάρη, μπορείς να κάνεις αεροβικές ασκήσεις, κολύμβηση, περπάτημα ή τρέξιμο.

  5 SUPER Τροφές Που Καίνε Το Λίπος!!!

 

joytv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *