Το πιο εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης για έναν υγιή οργανισμό

Το πιο εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης για έναν υγιή οργανισμό

Το πιο εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης για έναν υγιή οργανισμό

Ακολούθησε αυτό το εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης για να αποκτήσεις υγιή αποτοξινωμένο οργανισμό και μία λαμπερή επιδερμίδα.

 

Πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Όλες μας κάποια στιγμή, θα χρειαστούμε μία αποτοξίνωση του οργανισμού μας. Παρακάτω θα βρεις, ένα εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης για να αποτοξινώσεις και να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου σε ελάχιστο χρόνο. Ξεκίνησε σήμερα για άμεσα αποτελέσματα.

Αυτό το πρόγραμμα αποτοξίνωσης θα σου μάθει πως με πολύ απλά καθημερινά βήματα, μπορείς να αλλάξεις και να βελτιώσεις την υγεία σου.

 

Γράφει η Κυριακή Δριτσάκου.

 

Το πιο εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης για έναν υγιή οργανισμό

ΠΡΩΙ:

Ψώνισε έξυπνα.

Αν θέλεις να αποβάλλεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου, φρόντισε, πριν πας στη δουλειά, να περάσεις από το σούπερ μάρκετ για να εφοδιαστείς με υγιεινές τροφές όπως φρούτα (μήλα, σταφύλια και βατόμουρα) και λαχανικά (καρότα, μπρόκολα και γλυκοπατάτες). Τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται σε αυτές τις τροφές βοηθούν την επιδερμίδα σου να αναδομηθεί και αποτρέπουν τη φθορά της.

Επιπλέον, προτίμησε άπαχες πρωτεΐνες (όπως κοτόπουλο, τόφου και γαλοπούλα) Απόφυγε το αλκοόλ, το τσιγάρο και τις επεξεργασμένες τροφές. Αν ακολουθήσεις μία διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες και ζάχαρη και πλούσια σε φρούτα και λαχανικά επί τρεις μήνες, θα δεις διαφορά στην επιδερμίδα σου και, στην περίπτωση που έχεις πρόβλημα ακμής, θα τη δεις να εξαφανίζεται.

Πιες ζεστό τσάι.

Αναζήτησε μείγματα τα οποία περιέχουν τσουκνίδα, τζίντζερ, κολλιτσίδα. Είναι γνωστό ότι τα βότανα ηρεμούν τους ερεθισμούς και βελτιώνουν την λειτουργία του ήπατος και των νεφρών. Αυτά τα είδη τσαγιού βοηθούν στην αποβολή των πρηξιμάτων γύρω από τα μάτια και συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της επιδερμίδας. Αν έχεις ανάγκη από μια δόση καφεΐνης δοκίμασε να πιείς ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι. Περιέχει λιτότερα διεγερτικά συστατικά και περισσότερα αντιοξειδωτικά.

  Η πιο γλυκιά δίαιτα που θα σε βοηθήσει να χάσεις περιττά κιλά και λίπος!

Το πιο εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑ:

Καθάρισε το χώρο σου.

Απλές καθημερινές δουλειές στο σπίτι, όπως το πλύσιμο των ρούχων ή το στρώσιμο του τραπεζιού θα σου δώσουν το κίνητρο για να αρχίσεις την εσωτερική αποτοξίνωση του οργανισμού σου.

Βάλε τη (σωστή) μάσκα.

Ρίξε ζεστό νερό σε ένα μπολ και πρόσθεσε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο κίτρου. Μούλιασε μια μικρή βαμβακερή πετσέτα μέσα στο νερό, στράγγισέ τη και τοποθέτησέ τη στο πρόσωπό σου για 10 λεπτά.

 

ΒΡΑΔΥ:

Κράτα τα εντελώς απαραίτητα.

Όταν η επιδερμίδα σου «διαμαρτύρεται», καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς πληθώρα από καλλυντικά προϊόντα και σέρουμ. Για να της δώσεις την ευκαιρία να ξαναβρεί την ισορροπία της, χρησιμοποίησε μόνο καθαριστικά προϊόντα προσώπου καθώς και την φροντίδα ημέρας και νύχτας.

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις προϊόντα για όλο το σώμα με συστατικά όπως βούτυρο κακάο, φλούδα ιτιάς και αλόη βέρα. τα οποία θα τονώσουν και θα ηρεμήσουν την επιδερμίδα σου. Ακολούθησε αυτό το πρόγραμμα αποτοξίνωσης και θα δεις αμέσως διαφορά.

Όταν η επιδερμίδα σου «διαμαρτύρεται», καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς πληθώρα από καλλυντικά προϊόντα

 

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Ήπιες δραστηριότητες όπως ένας χαλαρός περίπατος στη θάλασσα, μια βόλτα στα μαγαζιά ή το σχοινάκι βοηθούν στην αποβολή των τοξινών. Τα ίδια οφέλη έχει και η γιόγκα. Οι βαθιές αναπνοές της βοηθούν πολύ.

Βάλε στη διατροφή σου το φρούτο της νεότητας, το βατόμουρο. Το βατόμουρο, αλλά και όλα τα κόκκινα φρούτα, δεν χαρακτηρίζονται μόνο από τη νοστιμιά τους. Έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες και αντιοξειδωτικά (όπως βιταμίνη Ε και καλά λιπαρά) που φροντίζουν την επιδερμίδα σου.

Η ηλιακή ακτινοβολία και οι περιβαλλοντικές αλλαγές επιβαρύνουν την υγεία της επιδερμίδας και επισπεύδουν τις διαδικασίες γήρανσης. Περιφρούρησε την νεότητα της επιδερμίδας σου και προστάτεψέ την από τις τοξίνες με ειδικά προϊόντα φροντίδας, πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

  9+1 λιποδιαλυτικοί συνδυασμοί τροφίμων που ανεβάζουν τον μεταβολισμό και σας βοηθούν στο αδυνάτισμα

Δεν ξεχνάμε να βάζουμε αντηλιακό ότι εποχή κι αν είναι.

 

Εσύ θα ακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα αποτοξίνωσης; Πώς σου φάνηκε;

eisaimonadiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *