Αυτά τα Ζώδια Γίνονται οι Καλύτεροι Φίλοι!

Αυτά τα Ζώδια Γίνονται οι Καλύτεροι Φίλοι

Αυτά τα Ζώδια Γίνονται οι Καλύτεροι Φίλοι

 

Η φιλία είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες αξίες σε αυτόν τον κόσμο… Ωστόσο ένας φίλος για να χαρακτηριστεί «καλός», χρειάζεται να έχει μία… μίξη χαρακτηριστικών προσωπικότητας! Δεν αρκεί να είναι μόνο πιστός, ή μόνο διασκεδαστικός, ή μόνο καλοπροαίρετος!

Εμείς, αναλύοντας την προσωπικότητα του κάθε Ζωδίου, ως φίλος, κατατάξαμε τους φίλους μας τα… Ζώδια, με σειρά προτεραιότητας καλών φίλων!

 

1. Ζυγός

Από κάθε ζώδιο, ο Ζυγός είναι το πιο ευγενικό και ειρηνικό. Ποτέ δεν θα σε βλάψει σκόπιμα. Πιστεύει στο κάρμα, ώστε να προσπαθεί πάντα να κάνει το καλύτερο δυνατό! Ο Ζυγός είναι ένας αληθινός άνθρωπος. Θα κάνει πάντα ό,τι του ζητάς και θα πάει πάνω-κάτω και πέρα-δώθε για σένα, χωρίς να ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα. Σε σχέση με άλλα Ζώδια, θεωρείται δεδομένος και εκμεταλλεύσιμος τις περισσότερες φορές.

Είναι ωστόσο το πιο δημοφιλές από όλα τα ζώδια. Ο κοινωνικός κύκλος του αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων και οπουδήποτε κινείται, όλοι τον γνωρίζουν. Δεν έχει κακίες και πάντα είναι ο πρώτος που συγχωρεί κάποιον. Ακόμη και όταν δεν κάνει λάθος, προσπαθεί να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο σωστά.

 

2. Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το πιο ενδιαφέρον από όλα τα ζώδια. Αυτό που τον βάζει στην κορυφή της λίστας, είναι το πόσο πολύ εκτιμά την εμπιστοσύνη και την πίστη. Μόλις νιώσει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί, θα σε έχει σαν βάση του και θα είναι πάντα εκεί για σένα! Έχει μια βαθιά κατανόηση των ανθρώπων και έχει την έντονη ικανότητα να αντιληφθεί τις θετικές ή αρνητικές δονήσεις των ατόμων που τον περιστοιχίζουν!

Η αληθινή κατανόηση των πραγμάτων, είναι αυτό που τον κάνει τόσο όμορφο άτομο, αν και έχει δώσει ενίοτε και αρνητικά δείγματα για το πόσο ειλικρινής είναι. Εάν γίνεις φίλος με έναν Σκορπιό, θα έχεις έναν φίλο για όλη σου τη ζωή!

 

Αυτά τα Ζώδια Γίνονται οι Καλύτεροι Φίλοι

3. Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ο πιο συναισθηματικός από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Αυτά τα αληθινά συναισθήματα είναι εκείνα που σχηματίζουν βαθιές σχέσεις με τους ανθρώπους. Είναι πραγματικά το πιο ευαίσθητο όλων των Ζωδίων και μπορεί να αισθανθεί τον πόνο που περνάς, απλώς και μόνο λόγω της σύνδεσης που έχεις μαζί του.

  Πανσέληνος στον Τοξότη: Έχεις μήνυμα

Ως φίλος ο Ιχθύς, θα πάει πάνω και πέρα ​​από αυτό που του ζητήθηκε και θα σε έχει πάντα σε άμεση προτεραιότητα! Είναι ο τηρητής όλων των κανόνων και τείνει να βάζε τις βασικές ανάγκες σου, πάντα πριν από τις δικές του. Εάν είσαι φίλος με έναν Ιχθύ, θα έχεις πάντα κάποιον δίπλα σου, στον οποίο μπορείς να εμπιστεύεσαι χωρίς κρίση!

 

4. Δίδυμοι

Αυτό που χαρακτηρίζει τον Δίδυμο – όπως και έναν Ιχθύ – είναι ο βαθύς στοχασμός και ο συναισθηματισμός του. Αλλά – όπως και ένας Ζυγός – είναι πολύ κοινωνικός και αυθόρμητος! Αυτό τον κάνει έναν αληθινό φίλο, επειδή μπορείς να έχεις μια βαθειά συζήτηση μαζί του με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο, αλλά και ευχάριστο χρόνο!

Οι Δίδυμοι έχουν την ικανότητα να είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι μερικές φορές, αλλά σε σχέση με άλλα Ζώδια, ακούνε τα καλύτερα λόγια και δημιουργούν την καλύτερη εικόνα.

 

5. Λέων

Ο Λέων είναι το πιο ήρεμο από όλα τα ζώδια και κάτω από όλες τις καταστάσεις. Έχει αυτή την …μαγική ικανότητα να κάνει όλους να τον ερωτευτούν κατά κάποιο τρόπο, ιδιαίτερα τους φίλους που συναναστρέφεται. Είναι ο φίλος που όλοι θέλουν δίπλα τους, επειδή η καρδιά του είναι πραγματικά γνήσια και όταν βρεί κάποιον που τον συγκινεί, τότε μπαίνει σε μια απλή σχέση μαζί του, που όμως κάνει τη ζωή του όλο και καλύτερη.

Απολαμβάνει το κάθε τι σε μία συνάντηση και σε οδηγεί ασφαλώς σε υγιείς σχέσεις. Θα είναι ο πρώτος που θα παραδεχθεί πως δεν υπάρχει κάποιος άλλος ανάμεσά σας, όμως θα είναι ο πρώτος που θα σε βγάλει από την σχέση σας, όταν το αποφασίσει!

  Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Δίδυμος

 

6. Τοξότης

Ο Τοξότης δεν έχει πάρα πολλούς φίλους και δεν είναι και ο πιο κοινωνικός. Θα προτιμούσε να έχει λίγους φίλους που γνωρίζουν ότι μπορεί να βασιστεί. Το ενδιαφέρον του εστιάζεται σε μεγάλο βαθμό στο έργο του και στους στόχους του, που έρχονται πίσω από τις προσωπικές σχέσεις του μερικές φορές.

Πιστεύει πραγματικά βαθειά στα υλικά πράγματα και μερικές φορές χάνονται στον δικό του κόσμο, όπου ακόμη και οι στενοί φίλοι του δεν μπορούν να τον φτάσουν. Είναι ίσως το πιο επιφυλακτικό από οποιαδήποτε άλλο ζώδιο και συχνά αυτό που νομίζει ότι είναι για όλους καλό, δεν μορεί να είναι βέβαια!. Αναζητά και οδηγείται σε βαθιές συνδέσεις, αλλά δεν βρίσκει εύκολα τους ανθρώπους που θα τον συγκινήσουν!

 

7. Υδροχόος

Είναι το πιο περίεργο από όλα τα ζώδια, αλλά θα έχεις επίσης και τη μεγαλύτερη διασκέδαση μαζί του. Κτυπά το δικό του .. τύμπανο και δεν τον νοιάζει πολύ τι σκέφτονται οι άνθρωποι για αυτόν. Σε μια έξοδό σου την νύχτα μαζί του, θα είναι ο πρώτος που χάνεται επειδή περιπλανάται.

Αγκαλιάζει τους φίλους του τόσο πολύ θερμά και σε κάνουν να αισθάνεσαι, σαν να είσαι το πιο όμορφο και αγαπημένο τους πρόσωπο σε ολόκληρο τον κόσμο. Και ακόμα, αν σε βοηθήσουν να πάρεις μια μεγάλη και ίσως παράλογη απόφαση, θα το κάνει επειδή θα το πιστεύει πραγματικά!

 

Αυτά τα Ζώδια Γίνονται οι Καλύτεροι Φίλοι

8. Καρκίνος

Ο Καρκίνος περνάει πολύ χρόνο μόνος του. Χρειάζεται χρόνο για να εμπιστευτεί τους ανθρώπους και τον απωθούν πολλά στοιχεία. Πάντα δίνει δύο φορές περισσότερα από αυτά που παίρνει, αλλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Επειδή έχει μια καλή καρδιά, μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα, έτσι ώστε να δείχνει μια …παγωμάρα μερικές φορές.

Αγωνίζεται να συγχωρήσει κάποια πράγματα, αλλά σχεδόν ποτέ δεν δίνει στους ανθρώπους δεύτερες ευκαιρίες! Επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη στις σχέσεις του, είναι κάπως κοινωνικά αμήχανος, ιδιαίτερα όταν συναντιέται για πρώτη φορά με κάποιον!

  Τα πιο ειλικρινή ζώδια – Δεν προσποιούνται και δεν φοράνε προσωπείο για κανέναν

 

9. Κριός

Το πρώτο στοιχείο που ο Κριός αναζητά στους φίλους του, είναι κάποιος που να μπορεί να τον εμπιστευτεί! Φαίνεται σαν σκληρό άτομο στην αρχή, αλλά μόλις τον γνωρίσεις, διαπιστώνεις το πόσο ευαίσθητος είναι στην πραγματικότητα!.

Απλά δεν ξέρει πως να δείξει αυτά τα συναισθήματά του. Η απόσταση αυτή σύντομα μετριάζεται και έτσι μπορείς να βρεις τον εαυτό σου σε αγώνες και κοινές επιδειώξεις μαζί του, συχνά.

 

10. Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ο λιγότερο δραματικός από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Είναι χαλαρός και ξέγνοιαστος, αλλά και ένας πολύ καλός και πιστός φίλος. Διατηρεί τις σχέσεις του μακρύτερα από τον καθένα και ποτέ δεν φαίνεται να γκρεμίζει γέφυρες ή να έχει προβλήματα με κανέναν. Αλλά είναι πολύ πεισματάρης!

Συχνά είναι αυτός που προκαλεί, είναι λίγο δύσκολο να τον αναγκάσεις να κάνει κάτι που δεν το θέλει ο ίδιος. Ο Ταύρος είναι άνθρωπος που κρατά το λόγο του! Αν λέει ότι θα κάνει κάτι, θα το κάνει 100%!

 

Αυτά τα Ζώδια Γίνονται οι Καλύτεροι Φίλοι

11. Αιγόκερως

Είναι το πιο αστείο από όλα τα ζώδια, αλλά και το πιο δύσκολο και ίσως…επικίνδυνο!. Είναι ο πρώτος που φυτεύει πραγματικά κακές ιδέες στο κεφάλι σου και κάνει κακές επιλογές. Ενώ θα καταλήγετε πάντα σε μια περιπέτεια μαζί, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για αυτό από πριν!

Μπαίνει λίγο χαμηλότερα στη λίστα προτίμησης, επειδή όσο διασκεδαστικοί και αν είναι οι φίλοι του, δείχνει πάντοτε μεγάλη αυστηρότητα στην επιλογή σχέσεων και τις φιλίες του!

 

12. Παρθένος

Ο Παρθένος είναι δύσκολο να είναι καλός και πιστός φίλος, λόγω της σύντομης ιδιοσυγκρασίας του και της αδιάκριτης φύσης του. Για να το πούμε απλά, είναι κάποιος που προτιμάς να έχεις σαν φίλο βέβαια, παρά σαν έναν εχθρό σου. Έτσι οι άνθρωποι τον κρατούν κοντά, αλλά όχι και πολύ κοντά!

 

Πηγή: oroskopos.gr

spirossoulis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *