Το ζώδιο που θα ζήσει την καλύτερη ερωτική χρονιά, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Το ζώδιο που θα ζήσει την καλύτερη ερωτική χρονιά, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Το ζώδιο που θα ζήσει την καλύτερη ερωτική χρονιά, σύμφωνα με τους αστρολόγους

 

Όλοι έχουμε κάτι διαφορετικό να περιμένουμε το 2022 ανάλογα με το ζώδιό μας.

Και σύμφωνα με τους αστρολόγους του AstroTwins, ένα ζώδιο συγκεκριμένα μπορεί να προσβλέπει σε εκρηκτικές ερωτικές σχέσεις φέτος. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε, σύμφωνα με την πρόβλεψη!

Λοιπόν, η εύνοια είναι φέτος για τους Αιγόκερους που φαίνεται ότι θα ζήσουν μεγάλες στιγμές στον ερωτικό τομέα φέτος!

Είστε σε μια κοινωνική και αγαπησιάρικη χρονιά, Αιγόκεροι.

Οι αστρολόγοι εξηγούν ότι το 2022 θα είναι γεμάτο γεγονότα από την αρχή για εσάς, χάρη στον Δία στους Ιχθύς (γνωστός και ως ο κοινωνικός 3ος Οίκος σας), που πιθανότατα θα σας συνδέει με πολλούς νέους ανθρώπους και εμπειρίες.

Σύντομα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να συναντηθείτε και να συναναστραφείτε, κάτι που επιτέλους θα αλλάξει τα πράγματα, δεδομένου ότι όλο τον χρόνο, ο Σεληνιακός Βόρειος Κόμβος, ο Ουρανός και οι εκλείψεις στον Ταύρο θα ενεργοποιούν τον 5ο Οίκο της φήμης, του πάθους και του ρομαντισμού σας.

 

Το ζώδιο που θα ζήσει την καλύτερη ερωτική χρονιά, σύμφωνα με τους αστρολόγους

«Αυτό θα μπορούσε να πυροδοτήσει νέους έρωτες, ακόμη και μια εγκυμοσύνη για τις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας», προσθέτουν οι αστρολόγοι.

Ο Σεληνιακός Βόρειος Κόμβος μετακομίζει στον Ταύρο στις 18 Ιανουαρίου και η αστρολογία διατείνεται ότι αυτός ο κύκλος, ο οποίος διαρκεί μέχρι τις 17 Ιουλίου 2023, θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει έναν παθιασμένο σύντροφο στις τροχιές των Αιγόκερων που είναι μόνοι. Η σύστασή τους;

Μην μπείτε στον κόπο να προσπαθήσετε να το παίξετε cool. «Ο 5ος Οίκος ευνοεί τη ρομαντική έκφραση και την ένταση. Αφεθείτε, σταματήστε να είστε σε επιφυλακή και δείξτε τα συναισθήματά σας. Το να δώσετε τα πάντα είναι το μυστικό για να τα πάρετε πίσω σε αντάλλαγμα», γράφουν.

  Ποια 6 ζώδια είναι σούπερ ιδανικά για να κάνουν οικογένεια;

 

Άλλες σημαντικές ημερομηνίες για να θυμάται αυτό το ζώδιο

Μαζί με τον Σεληνιακό Βόρειο Κόμβο που μετακινείται στο ζώδιό σας στις 18 Ιανουαρίου, υπάρχουν μερικές ακόμη σημαντικές ημερομηνίες που θα θέλετε στο ραντάρ σας.

Πρώτον, η Αφροδίτη είναι ανάδρομη μέχρι τις 29 Ιανουαρίου — στο ζώδιό σας, για αυτό το θέμα. Μέχρι τότε, λοιπόν, οι αστρολόγοι προτείνουν να αναστείλετε τις μεγάλες ρομαντικές χειρονομίες, καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

Αντίθετα, «Εξετάστε μη παραγωγικά μοτίβα που κρατούν τους ανθρώπους σε απόσταση», λένε.

Μετά όμως από αυτή την ημερομηνία, ο μαγνητικός Πλούτωνας ολοκληρώνει έναν κύκλο 16 ετών στο ζώδιό σας (που λήγει επίσημα το 2024). Οι αστολόγοι εξηγούν ότι αυτός ο κύκλος θα αποκαλύψει τις κρυμμένες γοητείες σας, ειδικά στον τομέα της αγάπης, οπότε βασιστείτε σε αυτό!

Και τέλος, δύο εκλείψεις στον Ταύρο (και πάλι, ο 5ος οίκος σας) συντελούνται στις 30 Απριλίου και στις 8 Νοεμβρίου, εντείνοντας όλη αυτή την ενέργεια. «Μείνετε ευέλικτοι—αυτές οι σεληνιακές ακτίνες μπορεί να σας κατευθύνουν προς μια συναρπαστική αλλά απροσδόκητη κατεύθυνση», λένε.

 

Το συμπέρασμα

Φυσικά, όλοι έχουν μια ευκαιρία στον έρωτα το 2022.

Αλλά τα πράγματα φαίνονται ελπιδοφόρα στο ρομαντικό μέτωπο για τους Αιγόκερους, ειδικά φέτος.

Περιμένετε υπομονετικά την ανάδρομη Αφροδίτη προς το παρόν, αλλά προετοιμαστείτε για κάποιες σοβαρές ερωτικές δυνατότητες στο επόμενο διάστημα.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *