Φοβάστε να ερωτευθείτε; Τα ζώδια έχουν τον λόγο!

Φοβάστε να ερωτευθείτε;

Φοβάστε να ερωτευθείτε;
Φωτό: Vogue Αυστραλίας, φωτογράφος Will Davidson

 

Τα ζώδια έχουν τον λόγο

 

Όπως όλοι μας φοβόμαστε διαφορετικά πράγματα και σε διαφορετικό βαθμό, έτσι συμβαίνει κι όταν μιλάμε για την αγάπη.

Και αφού κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τις δικές του ιδιαιτερότητες, με τον ίδιο τρόπο φοβάται (ή μήπως όχι;) να ερωτευθεί. Ας δούμε ποια ζώδια φοβούνται να ερωτευθούν ή πώς αντιμετωπίζουν το θέμα!

Πολλά θα αποκαλυφθούν!

 

Φοβάστε να ερωτευθείτε; Τα ζώδια έχουν τον λόγο!

 

Κριός: 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Ως Κριός, αυτό που φοβάστε όταν ερωτευθείτε είναι μήπως αυτός που θα σας πλησιάσει δεν σας αγαπά όπως εσείς εκείνον. Φοβάστε ότι δεν θα είστε σε θέση να τον κρατήσετε κοντά σας, ακόμα κι όταν είναι ξεκάθαρο ότι είναι κι εκείνος ξετρελαμένος μαζί σας! Αυτό μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά πραγματικά συχνά σκέφτεστε καλύτερα μόνη, παρά να μπλέξω τώρα…

 

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Τι φοβάται ο Ταύρος, στον έρωτα και την αγάπη; Μα φυσικά μήπως κάποιος εισβάλει για τα καλά στη ζωή του. Δεν σας αρέσει κατά βάθος κάποιος να έρχεται πολύ κοντά σας και γενικά έχετε μία δυσκολία με το ανοίγεστε πολύ. Ο φόβος είναι ότι αποκαλύπτετε πολλά για τον εαυτό σας και παλεύετε με θέματα εμπιστοσύνης, τα οποία σας παίρνουν πολύ χρόνο.

 

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ως Δίδυμοι, βουτάτε πολύ γρήγορα στον έρωτα και γι’ αυτό στο παρελθόν έχετε δεχθεί ουκ ολίγες απογοητεύσεις. Φοβάστε τελικά πολλά πράγματα και για πολλούς λόγους, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι ότι δεν σας αρέσει ο άλλος να γνωρίζει τα μυστικά σας. Κι όταν είστε ερωτευμένοι ανοίγεστε πολύ, δίνετε πάρα πολλά πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα.

  Αυτά τα ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2022

 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Για έναν Καρκίνο, ο έρωτας είναι κάτι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι για όλους τους άλλους. Τείνετε να ερωτεύεστε άτομα που δεν σας αξίζουν και φοβάστε ότι η πίστη σας θεωρείται δεδομένη. Παλεύετε να βρείτε ανθρώπους που είναι στο επίπεδό σας και να φαίνεται και να αποδεικνύεται…

 

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Τι φοβάται στον έρωτα; Αν ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα, ο φόβος και ο… τρόμος είναι φυσικά, μήπως σας υποτιμήσουν. Ξέρετε την αξία σας και πιστεύετε ότι οι άλλοι δεν σας εκτιμούν όσο θα έπρεπε. Και επιπλέον, δεν θέλετε να ερωτευθούν την ιδέα που σχηματίζουν για εσάς. Θέλετε να σας ερωτευθούν για τον πραγματικό σας εαυτό.

 

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ως Παρθένος, τρομάζετε με τους ανθρώπους που σας ερωτεύονται, γιατί δεν πιστεύετε ότι αξίζετε την αγάπη. Αισθάνεστε ανεπαρκείς και ως εκ τούτου, κλείνεστε τον εαυτό σας και απωθείτε τόσο την ιδέα να ερωτευθείτε εσείς όσο και να ανταποκριθείτε στα συναισθήματα κάποιου άλλου. Δεν αφήνετε πολλά περιθώρια ή πάντως όχι όσα θα έπρεπε.

 

Φοβάστε να ερωτευθείτε; Τα ζώδια έχουν τον λόγο!

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ως Ζυγός, δεν σας είναι εύκολο να ανοιχτείτε και δεν σας πολυαρέσει να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Φοβάστε να διώξετε κάποιον μακριά, επειδή ακριβώς, δεν μπορείτε να ανοιχτείτε σωστά! Καταλήγετε λοιπόν, να ερωτεύεστε και να παραμένετε ακόμη και με το λάθος. Κι αυτό, γιατί ο έρωτας ήταν πάντα κάτι που σας προκαλεί εμπόδια.

  Πως θα καταλάβεις ότι το ζώδιο του ψάχνει δικαιολογίες για να αποφύγει κάτι;

 

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ως Σκορπιός, φοβάστε την εγκατάλειψη. Πάντα νιώθετε ότι υπάρχει κάτι που συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας και αυτό είναι ένα συναίσθημα που παλεύετε να καταπολεμήσετε. Δεν είστε τύποι που αφήνεστε εύκολα, ενώ ταυτόχρονα δένεστε λίγο πιο σφιχτά από ό,τι θα έπρεπε, κάτι που μερικές φορές καταλήγει στο να πληγώνεστε.

 

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ως Τοξότης, είστε από τους ανθρώπους που θα πηδήξουν πρώτοι από το πλοίο, όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Φοβάστε ότι ο άλλος θα κουραστεί να καθαρίσει το χάος σας, κι έτσι, προτιμάτε να τον αφήσετε, πριν να έχει την ευκαιρία να το καταλάβει. Αυτό σας αφήνει να αναρωτιέστε τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν είχατε παραμείνει, και μετά αναζητάτε τον επόμενο έρωτα να έρθει στη ζωή σας.

 

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ως Αιγόκερως, φοβάστε να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα, γιατί σας αρέσουν τα πράγματα όπως είναι. Φοβάστε την αλλαγή και δεν ξέρετε πώς θα σας φαινόταν ή πώς θα ήταν η ζωή σας, αν ήσαστε μαζί με κάποιον συνεχώς. Σίγουρα, ακούγεται ωραίο, αλλά δεν είναι κάτι που σας δελεάζει. Γενικά, θέλετε τον χρόνο σας…

 

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Τι φοβάστε στον έρωτα ως Υδροχόος; Αφού, έτσι κι αλλιώς νομίζετε ότι δεν υπάρχει! Σίγουρα, γνωρίζετε ότι η οικογενειακή αγάπη είναι πραγματική, αλλά ο αληθινός έρωτας; Είναι μια έννοια για την οποία δεν γνωρίζετε πολλά. Έχετε περάσει από ορισμένες τοξικές καταστάσεις και επιστρέφοντας σε αυτές τις εμπειρίες, είναι κάτι που κρατά το μυαλό σας μόνιμα σε εγρήγορση.

  Τι ζώδιο είναι ο γάμος σου;: Ο μήνας που θα παντρευτείς δείχνει πολλά για το πως θα είναι η κοινή σας ζωή

 

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ως Ιχθείς, φοβάστε ότι ο έρωτας θα αλλάξει πάρα πολύ τη ζωή σας. Σας αρέσουν τα πράγματα όπως είναι και θέλετε τον χρόνο σας για τον εαυτό σας. Σίγουρα, η ιδέα του να ερωτευθείτε, ακούγεται καλή, αλλά δεν είναι εύκολο να ασχοληθείτε. Δεν ξέρετε πώς να μπείτε στην περιπέτεια, χωρίς όμως να αναγκαστείτε να κολυμπήσετε… στα βαθιά.

 

womanidol.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *