Πώς εκφράζει κάθε ζώδιο τoν έρωτα του χωρίς λέξεις

Πώς εκφράζει κάθε ζώδιο τoν έρωτα
Πώς εκφράζει κάθε ζώδιο τoν έρωτά του

 

Δεν εκφραζόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Και αυτό είναι το ωραίο της υπόθεσης.

Η αλήθεια είναι πως δεν εκφράζουν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο τα αισθήματα τους. Αλλοι είναι πιο εκδηλωτικοί και δεν τους είναι δύσκολο να πουν το «σ’ αγαπώ» στο ταίρι τους, και άλλοι είναι πιο εσωστρεφείς και προτιμούν να μιλούν οι πράξεις τους περισσότερο από τα λόγια.

Και στις δύο περιπτώσεις είναι όμορφο όταν αισθάνεσαι ότι άλλος σε νοιάζεται και σε αγαπάει, είτε αυτό στο δείχνει με πράξεις, είτε στο εκφράζει με λόγια.

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί ποια είναι τα πραγματικά συναισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Πολλές φορές μπορεί να σκέφτεσαι και να προβληματίζεσαι σχετικά με το αν σε αγαπάει ή αν απλά είναι κοντά σου μόνο από συνήθεια.

Η αστρολογία σου δίνει όλες τις απαντήσεις και σου εξηγεί πώς εκφράζει κάθε ζώδιο την αγάπη του χωρίς να πει λέξη

 

Κριός

Ο Κριός είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με όσους αγαπάει. Ο άνδρας Κριός όταν δώσει την καρδιά του θα είναι πιστός, τρυφερός και προστατευτικός. Δεν θα θέλει να σε πειράξει κανείς και θα κάνει ότι μπορεί για να μην πάθεις κάτι κακό.

 

Οταν ο άνδρας Ταύρος

γίνεται πιο ανοιχτόμυαλος, τότε αγαπάει πραγματικά. Επειδή οι Ταύροι θέλουν όλα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο, όταν αγαπούν πραγματικά κάνουν υποχωρήσεις και δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στην ουσιαστική επαφή με τον σύντροφο τους.

 

Είναι ερωτευμένος μαζί σας; Ή μήπως όχι; Το ζώδιο του φανερώνει τα μεγαλύτερα μυστικά!

  Φεβρουάριος 2023 – Ερωτική τάση ζωδίων- Νέες αγάπες και χωρισμοί

 

Δίδυμος

Οταν ο Δίδυμος σε περιλαμβάνει στα σχέδιά του και σε υπολογίζει στα αυτά που σκέφτεται να κάνει, τότε σίγουρα είναι ερωτευμένος. Ο Δίδυμος είναι απρόβλεπτος και δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει. Γι΄ αυτό όταν τον ακούς να σε υπολογίζει στα σχέδιά του, τότε να είσαι σίγουρη ότι έχει αισθήματα για σένα.

 

Καρκίνος

Οταν ο Καρκίνος σου ανοιχτεί και μιλήσει για τις ανάγκες, τις σκέψεις και τις επιθυμίες του τότε σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται και είσαι σημαντική για εκείνον.

Πώς εκφράζει κάθε ζώδιο τoν έρωτα του χωρίς λέξεις

Λέων

Ένας Λέων θα δείξει την αγάπη του για σένα τοποθετώντας σε στην πρώτη θέση. Οταν δεν εστιάζει πλέον μόνο στον εαυτό του, τότε αυτό είναι σημάδια πραγματικού ενδιαφέροντος από την πλευρά του.

Παρθένος

Ο Παρθένος δίνει προσοχή στα πάντα και πολλές φορές γίνεται κουραστικός επειδή οι απαιτήσεις του είναι πολλές και μεγάλες. Και επειδή έχει μια κριτική διάθεση στα πράγματα, όταν νιώσεις ότι παραβλέπει τα ελαττώματά σου τότε σίγουρα σε αγαπάει. Οταν αισθανθείς ότι δεν σου κάνει κριτική, τότε έχει αισθήματα για σένα.

 

Ζυγός

Ενας Ζυγός δείχνει την αγάπη του όταν γίνεται το στήριγμά σου. Οταν είναι εκεί στις δύσκολες στιγμές σου, να σε βοηθήσει και να στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί.

 

Σκορπιός

Οταν ο Σκορπιός αρχίζει να σου μιλάει για πολύ προσωπικά του θέματα, τότε σημαίνει ότι είσαι πολύ σημαντική για αυτόν. Είναι κλειστός σαν χαρακτήρας γενικά και όταν τον δεις να αρχίσει να σου «ανοίγεται», τότε αυτό δείχνει πολλά.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης και λάτρης της περιπέτειας. Αν έχει αισθήματα για σένα θα σου ζητήσει να κάνετε ένα ταξίδι μαζί και και να μοιραστείτε εμπειρίες ζωής καθώς και να μαθαίνετε μαζί πράγματα.

  6 ζώδια που κρίνουν τον εαυτό τους παραπάνω από ότι πρέπει

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πολύ προσγειωμένος, αφοσιωμένος στην δουλειά του και αρκετά ψυχρός. Οταν δεις ότι αφιερώνει χρόνο και ενέργεια σε σένα, τότε να είσαι σίγουρη ότι ενδιαφέρεται πολύ για σένα.

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αγαπούν να είναι μόνοι τους, οπότε είναι ένα δείγμα αγάπης το να θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σου.

 

Ιχθύες

Ο τρόπος με τον οποίο θα σου δείξει ότι σε αγαπά είναι εκφράζοντας σου όλο τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα του. Θα σου φέρεται με σεβασμό και πολύ προσοχή σαν να είσαι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του.

 

Πώς εκφράζει κάθε ζώδιο τoν έρωτα του χωρίς λέξεις

bovary.gr

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *