Μάιος 2023: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

 

Μάιος 2023: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Μάιος 2023: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

 

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαίου 2023, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Ποιες εξελίξεις φέρνει ο 5ος μήνας της χρονιάς;

 

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήνετε στην τύχη προβλήματα σας και μάθετε να δέχεστε την πραγματικότητα χωρίς ανώφελες ωραιοποιήσεις. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 επηρεάζει διαθέσεις και συμπεριφορές τρίτων απέναντί σας. Ο Δίας στο ζώδιό σας μέχρι τις 15 σας προσφέρει ευκαιρίες προβολής, μετακίνησης και επιτυχίας σε κάθε είδους επαγγελματική και κοινωνική σχέση. Μετά τις 15 είστε πιο άνετοι και πιο δημιουργικοί. Φροντίστε να βάλετε νέους στόχους στη ζωή σας και να αποφύγετε ότι δυσάρεστο στην επικοινωνία και την απασχόληση. Φανείτε προσεκτικοί σε νομικές διεκδικήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να δεχτείτε τη πραγματικότητα όπως είναι ή να αλλάξετε τη ζωή σας. Ξέρετε πολύ καλά τι δεν πηγαίνει καλά και είναι άσκοπο να προσπαθείτε να διορθώσετε τους άλλους ή τον εαυτό σας. Το πρώτο μισό του μήνα επηρεάζεστε από την έκλειψη Σελήνης στον άξονά σας με τον Σκορπιό και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα συναισθήματά σας. Επίσης φανείτε ψύχραιμοι όταν οι άλλοι πάρουν κάποιες αποστάσεις απέναντί σας. Ο Δίας περνά στο ζώδιό σας στις 15 και αλλάζει σημαντικά το κλίμα υπέρ σας. Απαλλαγείτε από φόβους και τολμήστε τις τομές στην προσωπική σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε τα σχέδιά σας. Το πρώτο μισό του μήνα παραμένει ασταθές και επηρεάζει τις υποθέσεις σας. Η έκλειψη Σελήνης στις 5 φέρνει αναβολές και αναστατώσεις τόσο στην αισθηματική σας ζωή, όσο και στις σχέσεις σας με συνεργάτες και πελάτες. Ο Δίας, πρώτα στον Κριό μέχρι τις 15 σας ωθεί να διαχειριστείτε κάπως ριψοκίνδυνα τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. Περνώντας στον Ταύρο στις 17, σας βοηθά να ξεχωρίσετε τα χρήσιμα από τα περιττά, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας έχει κουράσει με τη στασιμότητά του. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις. Αποφύγετε περιττά έξοδα και φανείτε προνοητικοί.

 

Μάιος 2023: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

 

  Νοστράδαμος των Βαλκανίων: Οι προβλέψεις για το 2019!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης θα είναι φιλοξενούμενός σας έως τις 20 του μήνα, γεγονός που σας κάνει αρκετά δύσκολους στις επαφές, στην επικοινωνία, αλλά και στην ικανοποίηση. Η έκλειψη της Σελήνης στις 5 επηρεάζει σημαντικά θέματα εργασίας και κυρίως καθυστερεί σημαντικές ειδήσεις και αποφάσεις που αφορούν στην σταδιοδρομία σας. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως εξελίσσεται πιο ικανοποιητικά για για συμφέροντά σας. Μια παλαιότερη πρόταση επανέρχεται με πιο ευνοϊκούς όρους αυτή την φορά, ενώ στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας υπάρχει μια ανανέωση. Οι ελεύθεροι εντοπίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και αν καταφέρετε να κρατήσετε το μέτρο στη συμπεριφορά σας, τότε το αποτέλεσμα προβλέπεται πολύ ικανοποιητικό.

 

ΛΕΩΝ

Στον αισθηματικό τομέα για τους περισσότερους έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις. Κάτι θα ταράξει τα νερά αλλά μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να αλλάξετε τη ζωή σας ιδιαίτερα αν δεν έχετε σοβαρούς λόγους. Στο μεταξύ επιμεληθείτε καλύτερα τα οικονομικά σας χωρίς ψευδαισθήσεις. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 15 σας δικαιώνει σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που επηρεάστηκε από την περίοδο των εκλείψεων. Στις 21 υποδέχεστε τον Άρη στο ζώδιό σας ο οποίος θα δυναμώσει τις θέσεις σας στα σημαντικά ζητήματα. Τέλος, ο Δίας από τον Ταύρο σας θέλει προσεκτικούς σε συμφωνίες και υπογραφές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεχνάτε πως τίποτα δεν κρατάει αιώνια και φερθείτε ανάλογα χωρίς να περιμένετε από τη ζωή σας την τελειότητα. Αποφύγετε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σας και φανείτε προσεκτικοί το πρώτο δεκαήμερο, ώσπου να περάσει η περίοδος των εκλείψεων που ξεκίνησε στα τέλη του προηγούμενου μήνα.. Αν μία επαγγελματική εξέλιξη φαίνεται να καθυστερεί έχετε επιμονή και υπομονή ως τις 17 που ο Δίας περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σχηματίζει καλή γωνία με τον Ήλιο σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 8 εξυπηρετεί τις αισθηματικές και οικογενειακές σας υποθέσεις.

 

Μάιος 2023: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

 

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν μερικές δυσκολίες στην αρχή του μήνα, καθώς τίποτα δεν σας ικανοποιεί απόλυτα αλλά δεν μπορείτε να μείνετε και μόνοι σας. Σκεφθείτε πάντως ότι κάποτε πρέπει να αποφασίζουμε χωρίς να επηρεαζόμαστε από την ανασφάλεια μας. Αποφύγετε ειδύλλια στο περιβάλλον εργασίας, καθώς η έκλειψη Σελήνης στις 5 είναι αντίθετη ως προς αυτό. Επηρεάζει επίσης τα οικονομικά και τις σχετικές σας συμφωνίες. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα όμως το τελευταίο δεκαήμερο φέρνει ευνοϊκές ανατροπές, σας απαλλάσσει από αδιέξοδα του χαρακτήρα και της σκέψης σας και σας βοηθά να πάρετε τις δύσκολες αποφάσεις που χρειάζεστε.

  Ποιες γυναίκες τον τρελαίνουν ανάλογα με το ζώδιό του;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευαίσθητο το ξεκίνημα του μήνα για εσάς καθώς η έκλειψη Σελήνης στον άξονά σας με τον Ταύρο στις 5, δίνει μια συνέχεια στις προσωπικές και πρακτικές σας δυσκολίες. Από την άλλη, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ταύρο από τις 15, οριοθετεί ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Είναι στο χέρι σας να συνθέσετε τον καμβά των δραστηριοτήτων σας, να δώσετε τις σωστές προτεραιότητες, να βελτιώσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και γενικότερα, να μη φοβηθείτε να κάνετε μια νέα αρχή, εκεί που κάτι τέτοιο προβάλει σαν η ιδανικότερη λύση. Περιμένετε από τους άλλους να καταλαβαίνουν όσα δεν λέτε και να λένε ότι θα θέλατε να ξέρετε. Πριν αποφασίσετε να κουραστείτε ή να εκνευριστείτε σκεφθείτε πόσο κουραστικοί μπορεί να είστε εσείς για τους άλλους. Δείξτε την κατανόηση που απαιτείται και όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία γνωριμία μπορεί να σας κάνει να νοιώστε ρομαντικά. Μην βιαστείτε όμως να δεσμευτείτε συναισθηματικά πριν περάσει αρκετός καιρός γιατί ο μήνας σας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις. Καλείστε να δώσετε μία μάχη τις πρώτες μέρες του μήνα, τόσο εξ αιτίας της έκλειψης της Σελήνης στις 5, όσο και του ανάδρομου Ερμή. Το δεύτερο μισό του μήνα ευνοεί τη δημιουργία μιας σταθερής κατάστασης στα αισθηματικά σας, ή σας βοηθά να αποφασίσετε για ένα γάμο, ή συγκατοίκηση. Η είσοδος του Δία στον Ταύρο σημαίνει ότι πρέπει να συνταχθείτε με κάποιους κανόνες και να υπηρετήσετε πιο αποτελεσματικά το σύστημα που επηρεάζει τις πρακτικές σας υποθέσεις.

 

Μάιος 2023: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

 

  Κώστας Λεφάκης: Ξεκινά επεισοδιακή εβδομάδα με Πανσέληνο από σήμερα ως 09/04/23

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεπεράστε τις δυσκολίες της έκλειψης Σελήνης των αρχών του μήνα και περιμένετε βελτίωση στα προσωπικά και αισθηματικά σας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 8 Μαΐου. Η θέση αυτή ευνοεί και τα επαγγελματικά σας αν δεν μπλοκάρετε με τη συμπεριφορά σας τις προσπάθειες των άλλων για δράση. Ο Δίας περνά στον Ταύρο στις 17 και αυτό σημαίνει ότι ξεκαθαρίζει το τοπίο στις καθημερινές σας δραστηριότητες, ότι δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις όσον αφορά στο μέλλον και ότι καταλαβαίνετε καλύτερα τους όποιους κινδύνους στις συνεργασίες σας. Τέλος, ο Μάιος είναι μήνας που πρέπει να βρείτε το κουράγιο να ανεχτείτε τον παραλογισμό των δικών σας ή ενός φίλους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μερική ανανέωση υπόσχεται ο Μάιος για τους περισσότερους από εσάς, μετά το πρώτο δεκαήμερο που τερματίζεται η επιρροή των εκλείψεων. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, ξεκαθαρίστε τις ανάγκες σας και αποφύγετε να αναλάβετε ευθύνες τρίτων, ή να ενστερνιστείτε τα δικά τους προβλήματα. Ο Δίας από τον Κριό ως τις 16 έφερε αρκετή αναστάτωση και πίεση στην επικοινωνία. Περνώντας στον Ταύρο σας απαλλάσσει από κάποια περιστατικά που θεωρούσατε ότι χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Το τελευταίο δεκαήμερο η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά και εν μέρει και στα επαγγελματικά. Οι ελεύθεροι μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί και αποτελεσματικοί.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Στις προσπάθειες σας για επαγγελματική βελτίωση μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φίλου ή να χρησιμοποιήσετε μία γνωριμία για να εξελίξετε τη θέση σας. Ο μήνας μπορεί να ξεκινά με έγνοιες και δυσκολίες λόγω της έκλειψης της Σελήνης στις 5, στην πορεία του όμως φαίνεται να αποκαθιστά πληγωμένες σχέσεις, ανικανοποίητα συναισθήματα και κοινωνικές συναναστροφές. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας βοηθά να είστε αποτελεσματικοί, καίριοι και να επιβάλλεστε στα συναισθήματα που φαντάζουν επικίνδυνα. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα το τελευταίο δεκαήμερο φέρνει απρόοπτα στην επικοινωνία και σας θέλει επιφυλακτικούς απέναντι σε τρίτους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *