Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

 

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη “black list”;

Ο Ιούνιος, παρότι μας φέρνει καλοκαιριάτικη διάθεση, θα έχει αρκετά άστατο καιρό με καταιγίδες για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

 

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιούνιο είναι τα εξής:

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΤΟΞΟΤΗΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΙΧΘΥΕΣ: Επίθεση σε όλα τα μέτωπα

Πραγματικά ο Ιούνιος ξεκινά στραβά για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια και δεν δείχνει να στρώνει παρά μόνο τις τελευταίες μέρες. Τι να πρωτοπούμε;

Για τον Ερμή που θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους, μέχρι τις 23, βάζοντας σε αναμονή όλα τα σχέδιά σας ή ό,τι -τέλος πάντων- σκοπεύατες να κάνετε για να ξεμπερδέψετε με ανοιχτά θέματά σας.

Τα τετράγωνα του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ή τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10, που ανακατεύει τις ζωές σας και δεν ξέρετε από πού να το πιάσετε το κουβάρι για να το λύσετε και όχι μόνο δεν τα καταφέρνετε, αλλά το μπλέκετε ακόμα περισσότερο ή για τις αντιθέσεις του Άρη αρχικά και της Αφροδίτης στη συνέχεια, στον Καρκίνο, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που “βάζει ταφόπλακα” τόσο τα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας; Απ’ όπου και να το πιάσεις το πράγμα λερώνεσαι!

Υπομονή όμως γιατί μετά από όλα αυτά, θα αργήσετε πολύ να ξαναμπείτε στο μάτι του κυκλώνα.

  Πανσέληνος στον Ζυγό στις 16 Απριλίου - Προβλέψεις για τα ζώδια

 

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

ΛΕΩΝ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τι να πεις κι εσύ, που όλα τα περίμενες, μα…

…έγιναν αλλιώς! Που άναβες φωτιές με όλα αυτά που μου `ταζες. Μα έμειν’ ο καπνός” Αυτοί ήταν, αν θυμάστε, οι στίχοι από ένα παλιό τραγούδι του Χατζηγιάννη, που “κουμπώνει” απόλυτα στην περίπτωσή σας, αν ανήκετε στα παραπάνω ζώδια.

Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους, τα τετράγωνα του Ερμή και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και την Νέα Σελήνη-Έκλειψητα πράγματα φαίνονται να χειροτερεύουν στα οικονομικά, τα ερωτικά και τις σχέσεις σας.

Επιπλέον, απογοητεύσεις αλλά και εξαπατήσεις παίζουν δυνατά, γι’ αυτό μην προσδοκάτες να… ρεφάρετε και να πάρετε ζεστό χρήμα στα χέρια σας… Επιπλέον, μην τάζετε γιατί θα κληθείτε να κόψετε το λαιμό σας για να τηρήσετε το λόγο σας, αλλά μην πιστεύετε ό,τι σας τάξουν γιατί δε θα πραγματοποιηθούν.

Τα ανακατώματα θα είναι αρκετά, οι καθυστερήσεις, οι παλινδρομήσεις, οι αναθεωρήσεις κι οι αναβολές ακόμα περισσότερες και έπεται συνέχεια… Στις 11, περνά και ο Άρης στον Λέοντα, υποσχόμενος να ταράξει ακόμα περισσότερο την ερωτική, επαγγελματική, οικογενειακή και προσωπική ζωή σας.

Τα πιο σοβαρά, ωστόσο, σας τα φυλάει για τον Ιούλιο, αν ανήκετε στο β’ δεκαήμερο, αλλά θα τα δούμε τότε! Προς το παρόν, φροντίστε να μαζέψετε όσα περισσότερα όπλα γίνεται για να αμυνθείτε από τις στενές πολυορκίες

 

astrology

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *