Θέλεις να είσαι πιο αδύνατη μέχρι το καλοκαίρι; Τι πρέπει να τρως

Θέλεις να είσαι πιο αδύνατη μέχρι το καλοκαίρι;

αδύνατη μέχρι το καλοκαίρι

Τι πρέπει να τρως

 

Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και οι μέρες που θα μας βρουν στην παραλία με μαγιό είναι ήδη στο μυαλό μας. Αν θέλετε να προετοιμαστείτε για να έχετε τέλειο bikini body τότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε να προσέχετε τη διατροφή σας και να κάνετε μερικές μικρές αλλαγές για να χάσετε πόντους αλλά και κιλά.

 

Θέλεις να είσαι πιο αδύνατη μέχρι το καλοκαίρι; Τι πρέπει να τρως

Να τρώτε πάντα πρωινό

Επιλέξτε ένα πρωινό γεύμα που ενισχύει τον μεταβολισμό πλούσιο σε πρωτεΐνη αλλά και φυτικές ίνες που χορταίνουν.

Κόψτε τις παχυντικές τροφές

Να κάνετε πάντα την πιο υγιεινή και διαιτητική επιλογή κάθε φορά που θέλετε ένα σνακ ή μαγειρεύετε. Αποφύγετε τα γλυκά και τα λιπαρά ή τα συσκευασμένα τρόφιμα με πολλή ζάχαρη.

Προσοχή στην ποσότητα

Αν θέλετε να χάσετε κιλά τότε πρέπει να προσέχετε την ποσότητα των γευμάτων σας ακόμα κι αν περιλαμβάνουν υγιεινές τροφές, αφού κάποιες περιέχουν αρκετές θερμίδες. Προσοχή στο ρύζι, το αβοκάντο και τους ξηρούς καρπούς.

Μετρήστε θερμίδες

Μπορεί να είναι το πιο δύσκολο σε μια δίαιτα, όμως η αλήθεια είναι ότι η δίαιτα είναι απλά μαθηματικά. Αν καταναλώνουμε λιγότερες θερμίδες από όσες καίμε τότε χάνουμε κιλά. Σε γενικές γραμμές καλό είναι να καίμε 500 θερμίδες την ημέρα για να έχουμε απώλεια κιλών, οπότε αν δεν κάνετε γυμναστική απλά πρέπει να τις κόψετε από τη διατροφή σας.

 

ΠΗΓΗ

tromaktiko

  Τέλειο κορμί πριν το καλοκαίρι: Τι κάνει η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Κορινθίου κι 3 ακόμη επώνυμες Ελληνίδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *